.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Как се прави ? :D

Аве преди време се забих с един от най-добрите си приятели ( на 18 сме и двамата ) .. и беше някво спецялно , ма после се разбрахме да не ходим , за да не си развалим прителството .. казаха ми , че той си ме бил харесвал .. и аз си го харесвам ,ама никoй не каза нищо на другия .. сега си имаме напълно приятелски отношения и съм се примирила , че ме възприема като приятелка , но знам , че ако се появи подходяща обстановка може да се получи пак нещо повече.. Та идеята ми е ..скороо май ще има купон . Как да се държа с него , за да се получат нещата и да ме целуне .. смисл някакъв флирт или и аз нз какво .. Но не искам ( i ne trqbva vuv slu4aq) аз да поемам инициятивата .. Pls help

Тогава се остави на чара си дръж с него приятелски,вдигайте разни наздравици,гушкай го от време на време,но не обръщай внимание само на него...ти ще усетиш кога как да се държиш,все пак си момиче,това трябва да ти се отдава

Мега фен Аватара на Hilary_
    И ти не знаеш кво искаш... Ми щом сте се се разбрали да сте приятели надали той ще смее да направи нещо... така, че дори и леко намеци да му направиш пак ти тярбва да поемеш нещата...

Писането на кирилица е задължително!

what3ver

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    кажи му,4е е мн сладък с /там квото е обле4ен /после не6о си говорете,танцувайте..и така
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Повече от фен
    зависи той за каква те смята .за приятелка или и той има чуства ?!
    ~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·

говори му на уше

Кажи му че изпитваш по-специални чувства към него

Фен Аватара на Boyman
    Град
    Силистра
    Направо му кажи как се чувстваш и какво искаш, ако ти откаже - напий го и пак ще си легнете.
    Live now, this is your time!

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Ако искаш аз да му звънна да му кажа?
    Не го оставяй сам цялата вечер, умилквай му се, накарай го да се почувсва специален и т.н. Ако не се усети - действай направо. Какво толкова ще стане, ако инициативата е твоя? Резултата е по-важен. :P
    Не забравяй, че на купона може да има и други съпернички така, че действай до де е време.

Град
    гр. Пловдив
    Аз като момче бих те посъветвал да не прибързваш с ласките. Отначало мухабет, наздраве и усмивки, а после ако има потенциал да стане нещо, веднага ще проличи.И не забравяй в крайна сметка за какво се бориш? Смятам, че очакваш една вечерна авантюра нищо по-задълбочено.
    The Nuts!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от oporochena
    Тогава се остави на чара си дръж с него приятелски,вдигайте разни наздравици,гушкай го от време на време,но не обръщай внимание само на него...ти ще усетиш кога как да се държиш,все пак си момиче,това трябва да ти се отдава
    Съгласна съм, абсолютно

naportivvvvvvv to4no v tva e problema .. 4e ako toi me cleune 6e trugneme po4ti 100 procenta , a ako az go celuna 6e e za ednata ve44er ama na nego mislq ,4e malko mu trqbva za da se poddade

и от къде знаеш че ако ти го целунеш ще е за една вечер

emi poznavam go puk i taka se narediha ne6tata ...
    Ne sum 79ti nabor ei

Опаа, омеша профилите

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от lpfc1936
    Кажи му че изпитваш по-специални чувства към него
    Васко,така е! Евалата,мен! =D>

Ами щом и двамата искате да сте нещо повече от приятели..къде е проблема? Просто бъди по-директна
    Sha_ля..ля!
    It's summer.time!

ne stava ne sum sigurna 4e iska da hodimm tva e problema ....

Фен
    Град
    Рая
    Той има чувства към тебе и така ще ти е още по-лесно гг

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Еее ти пък хем боли, хем сърби! Хем искаш да тръгнете, хем нещеш да направиш първата крачка... Ми няма да стане така Просто рискувай и каквото сабя покаже!
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си