.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 93
    Всеки трябва да се разпростира според чергата си. Все едно да си спреш ток, вода, парно и др. ,за да си купиш Майбах. Ако имат нека дават е по 100 бона за рокля, но да си дадеш последните пари за едната гъзария и после да живееш мизерно с 50лв. на месец...

Град
    При БЕЗСМЪРТНИТЕ ;]
    Прав е човека! Както казва майка ми "Парите да не растат по дърветата?". Е, ако сте нещо роднини с Рокфелер може би...
    Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от DJ_Mrav4o
    Прав е човека! Както казва майка ми "Парите да не растат по дърветата?". Е, ако сте нещо роднини с Рокфелер може би...
    Явно четете само първия пост .. пускам нова тема...

Ха-ха, много вярно! Евала :P
    Не съм за теб, не си за мен
    Айсберг на две разделен.
    Не е война, но любов ли е , питам,
    щом се ранихме така.
    Щом нежността като гълъб отлита,
    стреснат от твойта ръка.

Повече от фен Аватара на blue_ice
    Град
    Варна
    о не не тва ме разби бр на баща й поставил я е на мястото й

you say im going nowhere
    and thats what keeps me dreaming
    you wish i would just shut-up
    and thats what keeps me screaming ;d

Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    Не мислех да се връщам към тази стара тема, но четейки мненията ви и прибавяйки една случка от вчера , която ми показа за пореден път докъде може да стигне човешката наглост и непукизъм.
    След баловете се наслушах на истории за абитуриенти. Един дал 2000 лева за наем на лимузина, друг направил 1500 лв сметка някъде си, некква дебелана дала 4000 лева за маркова рокля, която се скъсала още в колата, друга пък ходила до София и си купила ‘дизайнерски модел’ за 1950 лв, а после минавайки през Пловдив видяла абсолютно същата рокля на една витрина в обикновен магазаин за дрехи с цена 120 лв, а за абитуриентката от Перник с крадената рокля /уж взета под наем/ четох и статия във някакъв вестник. Независимо че става дума за различни истории реакцията всеки път е или насмешка или въртене на пръст насочен към слепоочието.
    Снощи пък заварих майката на един вече бивш абитуриент от нашия блок, който напоследък не го мярках. Каква била работата. Покрай бала му не им останали пари и им спрели тока в къщи. Тогава смръдльото заявил, че не можел да живее в първобитно семейство и се изнесъл на квартира, която познайте кой плаща... Майка му дошла у нас за да помоли майка ми да изпере един сак с негови дрехи защото ... сещате се защо.
    Божееее боже !! Не ми е за това, че пералнята ще изпере дрехите на копелето. Вече започвам да се чудя защо е цялата тази дандания и изхвърляне след като в последствие им се подиграват. Чудя се и дали целта на бала е да се отпразнува завършването или да се покажеш колко си ларж с пари, които не са твои. Поне по мои разбирания / които не вярвам всички да споделяте/ завършвайки училище, човек трябва да докаже, че вече е по-сериозен и отговорен, а в същност илиза, че повечето доказват колко не им пука за семейството им и как биха похарчили всичките им спестявания само и само да се изфукат пред хора, които не ги познават защото тези, които ги познават едва ли ще си променят мнението за тях.
    Не знам защо повечето мои познати съдят за човек по това, което има. Ако погледнем нещата от друга страна е съвсем различно. Сетете се за някой, който не можете да понасяте.... ама направо не можете да го дишате - мен непример. И сложете този ‘някой’ в луксозна кола, костюм на Армани или Пиер Карден, АйФон за 2000 лв или Венту за 6000, 1 кг ланци от злато по него ..... дали ще ви стане по-симпатичен ? По-скоро ще го намразите ... А сега си представете един човек, който много уважавате. Ако го видите да рови по кофите дали ще спрете да го уважавате ?! Хората казват - по дрехите посрещат , по ума изпращат. Дори и да не ви посрещнат много добре по дрехите .... не е ли по-важно да ви запомнят с хубаво ?!
    Вашите мнения ?!
    ако не бъркам е Vertu ами нищо де това не е фатално
    За другото си прав ! Това баловете са много тъпо нещо събираш се с хора които не понасях (повечето) , които никога повече не искаш да видиш и да се правите колко много се обичате . Да пръснеш сумати пари за нещо което не си струва . Ако искаш да си правиш купона можеш да се събереш с хората на които държиш и да отидете някъде да си направите купона , а не да се пръскат излишно пари .

Абе остави да си бият главите..
    Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...

Град
    Where streets have no name
    Ако хората имат пари, защо да не харчат, нас какво ни бърка?
    Всяка жаба да ни знае гьола...ама тая "жаба" май не си го знае.
    Хубаво би било такива лигли отвреме-навреме да гледат филма"Усещането"...
    — Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
    — И намирахте ли го, мистър Грей?
    — Често. Твърде често.

Голям фен Аватара на the_best_f
    Град
    на борда на "Черната перла"
    Относно първата случка - евала на човека, че й го е казал. Аз не мога да си обясня наглостта и нахалството на някои хора. Не знам не си ли дават сметка, че парите не падат от небето... И кой ги изкарва - родителите им. Как ги изкарват? С труд. Ама то, милото, като не е чувало за работа и пот на челото, откъде да знае, че паричките не се появяват от нищото в джобовете? А като почнат да не се съобразяват с родителите си... Да, вярно, искаш хубав костюм или рокля, искаш бижута, искаш това, искаш онова... Искай си, имай си ги нещата, но не докарвай родителите си до просешка тояга, не ги карай да се чудят откъде да намерят 50 лева, за да изкарат месеца... Много ми е интересно и още нещо. Тези родители не си ли дават сметка колко пари ще отидат за маркови дрехи и аксесоари, щом знаят с какви доходи разполагат, щом знаят, че НЕ МОГАТ да си го позволят (стига да не искат да носят дрехите си на пране у съседите)? Мнението на автора е мнооого близко до моето, да не кажа еднакво.
    Разбира се, всяко момиче иска да е принцеса на бала си. Но ако семейството няма необходимите средства, то не може ли да се чувства такава дори и в най-обикновена рокля? Ако родителите изкарват достатъчно, за да си позволят детето им да носи "Версаче", няма нищо лошо. Въпросът е всяка жаба да си знае гьола, както казаха преди мен. Като нямаш средства, не купувай обувки "Прада", а детето ти и без това ще си изкара добре - нали настроението е най-важно. Ако ли пък имаш - чудесно. Но отделна е темата каква е същността на човека. Защото, богати или бедни, преди всичко трябва да се научим да бъдем хора.

Повече от фен
    Типичен пример за това,че децата НЕ приличат на бащите си.

Град
    **<S><T><Z>**
    БРАВО НА БАЩА И!!!

Повече от фен
    Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..

хаа тя тъпата проверила за лаптоп в гардероба В ГАРДЕРОБА

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Добре де... И това, че е дала за бал 1500 лв., какво? Колко пъти това момиче е имало възможност да облече дълга официална рокля, да иде на фризьор, за да и направи хубава прическа и да бъде центъра на вниманието? Едва ли много. Едва ли въобще е имало такъв случай.. Колко от бълкарските девойки са отишли на официалнна вечеря, натъкмени, нагласени, че да не мечтаят за тая единствена в жимвота вечер, когато е техният БАЛ? И два лаптопа бих изхарчила за тая вечер, ако имам възможност.

ахахах
    вечн0 си на лентата..^^

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    ахахахахах, ебаси манията
    <N>

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Тази е блондика 100 %
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Вафла..

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    ха..

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    кво се смеете всичките бе, нали и вие сте същите...
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Евала на баща й
    Your life's an open book,
    don't close it before it's done!

добре измислено
    "Вие ми се смеете, защото съм различен, аз ви се смея, защото всички сте еднакви!"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си