- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам просто да си излея мъкaта ..
Много ми се е събрало и има само един човек, който ме разбира обаче почва да ми става гадно, че го товаря с мойте глупости .. И не търся съвет просто искам да изразите някакво мнение.
Историята е следната .. края на 2007 година се запознах с едно момче - страхотен просто. В последствие започнах да се влюбвам в него и в мен имаше някаква надежда марак и мъничка, че може да се получи нещо .. Чувах какви ли не мнения - `ти луда ли си` , `заеби го виж, че не ти обръща внимание` , `никога няма да се получи между вас` и сред всичките коментари само най-добрия ми приятел ми вдъхваше надеждата да не се отказвам.. И така мина доста време в което той не знаеше за чувствата ми и не смятах и да му казвам просто защото се страхувах да не ме отблъсне. Минаха още месеци и той завърши - обеща ми, че ще се видим някой път, но така и не ми звънна. Чувствах се яко кофти през всичките тея месец!
Дойде и края на годината - декември. По стечение на обстоятелствата се оказа, че той познава моя приятелка и ще ходи у тях за да се видят с техните (приятелски семейства) .. Знаех за това и накарах приятелката ми когато той дойде да ми звънне да сляза пред входа поне да го видя (точно като някое малко детенце - обаче бях прекалено отчаяна ;D ) .. (сряда) Видяхме се макар и за 2 мин. Качих се обратно в нас и след няма и половин час ми звънна телефона видях, че той звъни и щях да полудея от радост ;D. Поговорихме си малко и той ме помоли да отида до приятелката ми за да се видим - естествено аз със скороста на светлината се облякох и изхвърчах от нас. Когато го видях забравих всичките проблеми, които имах и бях най-щастливата!!! Говорихме си в продължение на 1-2 часа и аз реших, че няма какво да губя и трябва да му кажа, че го харесвам. Направих го!!! Оттам последва гушкане, целувка и обещанието да се видим утре. Тръгнах да се прибирам към нас цялата разтреперена от вълнение и щастие .. Не вярвах, че се е случило - звъннах на най-добрия ми приятел и дори не можах да му кажа какво е станало .. просто бях адски развълнувана.
(четвъртък)На следващия ден дойде и излезнахме. Беше просто страхотно .. макар и за единия час в който бяхме заедно. Накрая ме остави пред нас и в колата аз го гушнах и му казах, че не искам да го пускам .. и нямаше, ако знаех, че това е края.
Това бяха два от най-прекрасните ми дни.
На следващия ден (петък) приятелката ми в която той беше ходил на гости имаше РД .. правеше 18 а аз глупачката отказах да отида .. просто нямах настроението за купон.
И там беше края на мойта двудневна връзка със човеко по който изгубих цяла година. Там се е видял с настоящето си гадже и от там е тръгнало всичко.
Дори не посмя да ми каже, че приключваме. Просто спря да ми звъни и да ми отговаря в скайпа. Обаче след 2-3 седмици най-накрая ми отговори .. започна да си измисля глупави причини защо било станало така, а аз му вярвах. Мислех си, че цялата вина да ме зареже е в мен. Обвинявах само себе си.
Оттам съвсем се отчаях и започнах да мисля причини защо ме заряза, и дали тръгнахме защото беше пил или найстина имаше някакво увлечение към мен. Или дали ме заряза защото е послушал мнението на майка си за мен (което не беше очароващо) .. Дали защото се притеснявах да не згафя по някакъв начин и точно заради това не се държах като себе си. Много, адски много мислих и така и не разбрах защо става всичко.
Вече беше 2009 и си мислех, че вече ми е безразличен. Знаех за новото му гадже и знаех, че е съученичка на моята приятелка. На бала им вчера знаех, че той ще е там, а също така си мислех, че не ми пука вече. Обаче когато го видях се разплаках и отидох обратно при колата. Стана ми гадно когато той се направи, че не ме видя. После обаче нямаше как да направи същия номер и беше принуден да ми каже `здрасти`. Исках да се обърна и да го напсувам .. но не успях - обичам го още.
Цялата история за минути мина пред погледа ми и се почувствах яко тъпо.
През цялото време когато се заблуждавах, че вече ми е все едно за него изпусках толкова много възможности и сравнявах всички момчета с него.
Знам , че аз съм глупачка, че пробължавам да позволявам мисълта за него да ми прецаква настроението. Но какво да направя?! ..
Това е цялата история и благодаря на всички, които я прочетоха до край и изтърпяха моята простотия. И пак казвам не търся съвет защото е късна за каквото и да било .. просто искам да изразите някакво мнение. Благодаря още веднъж!!!
edit: Сега когато си прочетох поста забелязвам, че съм го написала малко объркано .. но се надявам да разберете за какво става въпрос. И знам ,че някои от вас биха казали, че отдавам прекалено мното значение на двудневна връзка която е приклячила преди 4 месеца, но не го правя нарочно.
щом на купончето е хванал друга за.... ясно колко му пука за теб а ти се връзваш![]()
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
незнам какво да ти кажа....цялата случка е гадна...момчето май не му е пукало за теб...щом толкова бързо те е забравил и се е лепнал за друга...
...продължавай напред без да му мислиш много много..
![]()
\
/
Никой не отказва безплатна пица ! И на мен да ми дойде някое гадже готово свалено и аз ще я опраскам за 2 дена. Кво му плащаш ?Първоначално написано от s1NNer
Яд ме е че за тази една година сигурно не си забелязала една камара момчета, които те харесват.![]()
По-всичко личи, че за него май е било повече увлечение, отколкото нещо сериозно. Така че мило момиче, не се отчайвай и спри да мислиш за него. Огледай се наоколо и вероятно ще забележиш, че има момчета, които се заглеждат по теб, а и вероятно такива, които те харесват. Горе главата и продължавай напред![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Какво да ти кажа ?!![]()
Сама знаеш в какво положение си и няма какво да се направи по - въпроса .. Проблема е там , че все още не си срещнала друг , който да изпълва цялото ти време ! Почни да търсиш други приятелства , и не избягвай купоните с извинение 'не ми е добре' , защото виждаш какво се случва ! Изпускаш много по този начин !Забавлявай се и ще видиш , че ще се намери друг , когото да обичаш повече ! А този може би някой ден ще го забравиш , но нали знаеш че спомена остава вечен !
Някъде бях чела..
Защото този който наистина те обича ,
рано или късно се връща при теб ...
Докажи на един човек ,
че можеш да живееш и без него
и той сам ще се върне ... !!!
В твоя случай не е баш така , защото едва ли те е обичал , обаче 100% знае , че си още хлътнала по него до уши /100%/ , докажи на себе си , че можеш и без него !![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Грозна работа наистина и недей да се самообвиняваш (ако още го правиш) не си виновна че той е едно леке решило да използва готовата ситуация.Дори не мога да кажа че си била с момче защото няма нищо мъжко в това да зарежеш някое момиче и да не и кажеш или пък да го кажеш по скайп или gsm.Късмет ти желая занапред просто недей да сравняваш другите момчета с него защото едва ли би искала пак да попаднеш на такъв кретен.
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Много гадно :С Подиграл се е с чувствата ти.Има се за плейбой, който може да има всяка явно и ти му се вързваш.Трябва да му покажеш, че можеш без него и че не ти е нужен.Прекалено много си му показвала колко си влюбена, заради това се е изгубил и интереса му към теб толкова бързо.Сега му покажи ,че си силна и повече не си позволявай да плачеш ,особено като си около него някъде![]()
напълно съгласенПървоначално написано от Aicken
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Мерси на всички за мненията.![]()
Здравей ,
Мисля,че просто не си заслужава да страдаш за такъв човек .. Както прочетох по-нагоре.. някой беше написал ,че не му пука .. Да,в днешно време повечето хора са така .. независимо дали са момчета или момичета... Един ден , два дена.. видят някой по-хубав или по-хубава.. и вече са забравили за човека с който са били .. И аз имах подобна история.. но мойта продължи само миналото лято .. понеже накрая се осъзнах и казах КРАЙ .. много е важно ,когато имаш волята в теб .. и си обеден,че можеш да сложиш край на всичко това... Ако ти се чете ... ще ти разкажа какво се случи с мен ..подобно е като твоето .. но не толкова дълго ...
Миналото лято се запознах с едно момче.. в началото беше много добре .. смисъл всичко си беше Ок... след това обаче той каза ... че не бил свикнал някой да го пита къде ще ходи .. Е извинявай ама ако не кажеш на приятелката си къде ще ходиш ... тогава каква е тази връзка ? ... Само преградки , целувки .. и до там .. Та така ...след това нали примирих се .. всяка събота .. когато се събирахме цялата компания .. и той се напиеше .. винаги идваше при мене .. Абсолютно винаги .. след т0ва ... аз си казах КРАЙ .. това се случваше в продължение на 3 месеца... след което тръгнах с едно друго момче.. и 3 месеца не ме е търсил .. и тем подобни ..Обаче на Великден ... пак стана същото .. питах го защо ? .. а той каза НЕЗНАМ ! .. Казах му просто да забрави , че може да прави всеки път така,когато си поиска ...
Намери силите .. и волята.. и просто си кажи .. КРАЙ , ДО ТУК БЯХ ! ..Успех
![]()
Много малко е нужно,за да видиш,че си жалък .. че амбициите ти са големи,а ти си МАЛЪК ..
^ Мислех си, че имам волята да го забравя .. Но просто като го видях сякаш нещо в мене се преобърна .. сетих се колко ни беше яко макар и само два дена .. Поне си знам, че всичко беше до тук и няма да се промени!
няма да го забравиш миналото е едно и то боли и неможеш да избягаш от него гледай напред това еПървоначално написано от s1NNer
Мацка все едно прочетох моята история с леки изменения... Той не те заслужава.. Аз бях още по глупава и от тебе- той като видя че съм влюбена до уши и ме търсеше само когато има нужда от нещо или когато се скара с приятелите си да съм му утеха...
Просто го забрави е моят съвет.. Знам че не можеш и аз не съм го забравила но си изгубих всякакъво уважение към това момче и вече даже не поддържам връзка с него. Когато той пише ок, отговарям ,но иначе..
Но както казаха другите - огледай се има много други момчета който си умират за теб а ти не забелязваш. Успех!
Сълзи ли чакаш ти? Сълзи не ми отиват... Ще се усмихна пък, така съм го решила.
"Никога не плачи за това, което не плаче за теб."
авторката мога да кажа че има ебаси якия аватар, майна!
по темата - колкото и хубаво да е... има си край... пък и той е постъпил много лекомислено ..
Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
GSM: 0883471335; 0896842527
Най-добрия начин да го забравиш е ако максимално се отдалечиш от него. Избягвай го. Бях в подобна ситуация и не можех да си харесам друг, защото все ги сравнявах...Но момчето заамина и всичко се подреди![]()
аз бях този който ти причини това, гинче... прости ми.
Ахх, колко познато само... само,че мойта лъжа истрая 2 седмици, през които 1 от тях е бил вече с другата ... Трябва силна воля, за да го забравиш! Аз успях !![]()
Да обичаш е като да пееш песен, но няма песен без край ...!