- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам просто да си излея мъкaта ..
Здравей ,
Мисля,че просто не си заслужава да страдаш за такъв човек .. Както прочетох по-нагоре.. някой беше написал ,че не му пука .. Да,в днешно време повечето хора са така .. независимо дали са момчета или момичета... Един ден , два дена.. видят някой по-хубав или по-хубава.. и вече са забравили за човека с който са били .. И аз имах подобна история.. но мойта продължи само миналото лято .. понеже накрая се осъзнах и казах КРАЙ .. много е важно ,когато имаш волята в теб .. и си обеден,че можеш да сложиш край на всичко това... Ако ти се чете ... ще ти разкажа какво се случи с мен ..подобно е като твоето .. но не толкова дълго ...
Миналото лято се запознах с едно момче.. в началото беше много добре .. смисъл всичко си беше Ок... след това обаче той каза ... че не бил свикнал някой да го пита къде ще ходи .. Е извинявай ама ако не кажеш на приятелката си къде ще ходиш ... тогава каква е тази връзка ? ... Само преградки , целувки .. и до там .. Та така ...след това нали примирих се .. всяка събота .. когато се събирахме цялата компания .. и той се напиеше .. винаги идваше при мене .. Абсолютно винаги .. след т0ва ... аз си казах КРАЙ .. това се случваше в продължение на 3 месеца... след което тръгнах с едно друго момче.. и 3 месеца не ме е търсил .. и тем подобни ..Обаче на Великден ... пак стана същото .. питах го защо ? .. а той каза НЕЗНАМ ! .. Казах му просто да забрави , че може да прави всеки път така,когато си поиска ...
Намери силите .. и волята.. и просто си кажи .. КРАЙ , ДО ТУК БЯХ ! ..Успех
![]()
Много малко е нужно,за да видиш,че си жалък .. че амбициите ти са големи,а ти си МАЛЪК ..