.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 60

Тема: Ужасс !

Ужасс !

Пишем две момичета .. познаваме се от малки и тази година сме в ново училище и се паднахме пак в един клас . Проблема е в друго - трето момиче. Ние сме приятелки с нея , както и сега , но има един ГОЛЯМ проблем .. В началото тя слушаше хаус , вдигаше си бритона с фиба, с права коса и обувчици и общо взето много различни от нас неща , но си допаднахме трите .. Но с течение на времето стана наше копие.. попиваше като гъба всяко нещо от нас .. косата си прави на плитки , като едната от нас и си сложи кичури ( същия цвят дори ) като другата и вече си има бритон на една страна .. носи кецове , като нас .. сложи си абсолютно същите пръстени и то на същия пръст , гривни , гердани , сложи си мече на чантата , купува си същите неща в голямото , въпреки че преди това е казвала че ги мрази , и всичко това все като нас .. всяко нещо което кажем тя го повтаря като папагал и то със същите думи и изрази .. абе ВСИчко .. записа се на волейбол ( ние се бяхме записали .. ) .. От чалга премина на рок и рап ( няма смисъл да повтарям като нас ) и след кратък разговор с нея , тя дори незнаеше кои са Т.I. Ludacris Paramore 2pac но си мисли че е рапърка .. на др ден беше изтрила песните си на Inna i PCD и беше пълно с рап ..

Може да ви се струват незначителни тези неща , то си има още много , но да не ви занимаваме .. незнаехме в кой раздел да го сложим .. съжаляваме за това .. Искаме тя да остане наша приятелка . Винаги можем да и го кажем всичко това , но може да свърши приятелството ни .. Това е много дразнещо и трябва да сме с нея още 4 години .. Ако някой е попадал в такава ситуация да помага .. Мерси предварително за тези ,които успяха да прочетат нашия роман

на това моми4е му хлопа дъската май
    I can't stop myself from loving you <3

Та вие сте 8 клас бе .. за 4 години знаете ли колко ще се промените и трите.

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Щом не ви е*е гаджетата - ОК

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ми мен няколко мърли от даскало също ме копират щоту ми харесвали "необикновенния стил" ... Ми дразня тме ама си знам, че никога не могат да имат това, което аз имам... Кажете и тия неща в очите колкото и да е гадно... тъпо е тва, което го прави...

Догодина няма да е така...сигурна съм...мен също са ме копирали така.Гадничко е,но не е болка за умиране.Все по някое време ще й писне да го прави.А дотогава вие двете се старайте да не й обръщате бог знае колко внимание за тези неща...

мм...това момиче нещо не е наред май ...по думите нз ама на мен ми се стори че тя няма собствен създаден стил било то на обличане на гримиране прически и тем подобни.....поговорете с нея и и обяснете че не искате да прилича във всяко едно отношение на вас... тва е моят съвет ако пък откаже да промени някоин неща теглете и едни майни и да не ви пука

Мм да позната история. Струва ми се, че отговора се крие в това, че момичето още не знае коя е. По време на пубертета се изгражда идентичността на човек и вероятно това става. Друг е въпроса, че тя копира и че така няма да намери своята собствена идентичност.Ако вие сте и наистина приятелки няма да има проблем да поговорите с нея и да я накарате да следва това, което усеща като свои желания и да не гледа вас и вие какво правите, а да види тя какво желае и иска. Съответно предполагам няма да е проблем за вас дори и да слуша чалга (нищо че чалгата е нещо, което не бих искал да си казвам мнението за него ) , има и вероятност вие да си говорите за вашите теми, тъй като имате много общи неща, а тя се чувства изолирана по някакъв начин спрямо вас за това иска да се уеднакви, но приятелството не е задължително да е приятелство между еднакви хора. Това е общо взето.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    може би по този начин се опитва да се сближи с вас?Тоест,като прави това,което правите и вие,тя сигурно си мисли,че ето,аз правя като тях,това значи,че те ще ме харесат и ще станем по-близки...И случайно да сте чували за поговорката "С какъвто се водиш,такъв ставаш"-щом вие сте рапърки,тя би искала да се приобщи към вашата група като смени стила.Според мен не е чак толкова зле
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Produljavaite da si budete gotini i da improvizirate sus stilovete i se radvaite 4e kopira ot vas zashoto nemoje sama da izmisli nesho s vremeto she ysaznae 4e e smeshna a ako vi drazni prekaleno mnogo prosto i go kajete v o4ite i ako pak ne se promeni q zrejete
    No music = No life

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Тя още не знае коя е Остави я да търси себе си.И аз едно време съм слушала чалга ама сега вече не.Това е нормално ,стила на дрехите също се сменя.Иска да си приличате, за да се подобри едва ли не връзката между 3те ви Поговорете си с нея ако много Ви пречи и й кажете, че се радвате, че прилича на Вас все повече и повече, но някой неща за прекалени

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от s1NNer
    Та вие сте 8 клас бе .. за 4 години знаете ли колко ще се промените и трите.
    +1
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Аууу, какъв ГОЛЯМ проблем...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен Аватара на brokeninside13
    леле ебаси ужаса!

Град
    L.A.|NY..|..Miami..|..Philadelphia..|....St. Louis..|.. DC..
    Paramore и хип хоп ? wtf ?

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    може би иска да е като вас,иска да се допълни по някакъв на4ин,иска да я приемете такава,хар.какво правите и как се държите,кажете й,4е няма смисал да се прави на друга и 4е искате да си е преди6ното моми4е,4е я хар.каквато е,и не искате да прили4а на вас,дано да съм помогнала
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Дразнещо е,да,но все пак не е болка за умиране.Радвай се,че поне се разбирате и сте приятелки(някой хора понякога нямат това щастие).С времето ще й мине споко.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Еми може момичето да се преоткрива...Вие защото още от раждането си слушате рок и хип-хоп и сте големите хип-хоперки.Като ви дразни кажете и го, а не да и говорите зад гърба и да и се дразните (100% го правите!!) Може просто да ви копира , но може да не е слушала 2pac и "хип-хоп бандата" Paramore до сега и да са и харесали повече...
    Аз не мисля че вие постъпвате много приятелски с нея като криете това което ви дразни от нея.Кажете и го в прав текс и толкова..

--------------------------------------------------------

Набийте я
    Така хем няма да ви имитира , хем ще ви остане приятелка кротка като агънце

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Цитирай Първоначално написано от YellowZ
    Paramore и хип хоп ? wtf ?
    +1
    Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!

Град
    40 Miles from the Sun
    Напълно нормално е, не знаеш ли, че с какъвто се събереш, такъв ставаш? Пробвай ти да се мотаеш с компания, пълна с чалгари или някви брутални метъли (примерно) и виж дали няма също да се промениш. Не мисля, че има нещо лошо в това да се опитва да е по-близко до вас, все пак нали сте приятелки. И моите приятелки копират изрази от мен, аз също от тях, но ние сме заедно много често и няма как да не прехванеш нещо. Не драматизирай толкова.

П.П. Като гледам колко сте запознати с хип-хопа и рапа, хич нямате право да се подигравате с нейните познания. ;]

И.аз.имах.същия.проблем.с.ед на.приятелка.преди.много.го дини.
    Чесно.казано.като.се.замисл я,пак.беше.в.периода.8-9ти.клас.
    Преди.няколко.месеца.ме.беш е.ударила.депресията.и.с.ед н.приятел.се.бяхме.разприк звали.и.аз
    му.споделих.за.това."копира е".от.нейна.страна,а.пича,с. огто.си.говорих,попринип.е. много.готин
    и.има.сигурно.около.10-15.хора,които.му.подражават.
    Съвета.му.към.мен.беше.след ия
    "Не.бива.да.се.дразниш,трябв а.да.се.гордееш.с.това.
    Щом.има.някой,който.иска.да. ти.подражава,това.би.трябва ло.да.те.кара
    да.се.чувстваш.значим/а."
    Нещо.такова.бяха.думите.му.

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Най-тъпото от цялата история е, че претендирате, че тя копира от вас. А вие като се поогледате дали няма да видите още хора, които копират от вас и такива от които копирате вие. Стига бе, ако наистина ви е приятелка не виждам причината да се дразните от това, че ви подражава. Но пък като толкова ви дразни по-добре и кажете, че я приемате с нейния си стил и че не ви харесва да ви подражава с начина си на обличане, гримиране, фризюра и ... В крайна сметка заслужава ли си наистина да си разваляте приятелството за тая дреболия?

Супер фен Аватара на Shia
    Може да ви обича дотолкова,че иска изцяло да споделя с вас интересите ви,да се чувства пълноценна.Все пак в една компания сте и се влияете една в друга.Нормално е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си