.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 60

Тема: Ужасс !

Цитирай Първоначално написано от padnaloblak
    Цитирай Първоначално написано от YellowZ
    Paramore и хип хоп ? wtf ?
    +1
    Такам тва не го уточних съжалявам .. едната слуша Paramore и рок , а другата рап .. и наистина е много дразнещо .. то поне да беше само външния вид то да ти копират и характера е просто ..

Цитирай Първоначално написано от AFT
    Напълно нормално е, не знаеш ли, че с какъвто се събереш, такъв ставаш? Пробвай ти да се мотаеш с компания, пълна с чалгари или някви брутални метъли (примерно) и виж дали няма също да се промениш. Не мисля, че има нещо лошо в това да се опитва да е по-близко до вас, все пак нали сте приятелки. И моите приятелки копират изрази от мен, аз също от тях, но ние сме заедно много често и няма как да не прехванеш нещо. Не драматизирай толкова.

П.П. Като гледам колко сте запознати с хип-хопа и рапа, хич нямате право да се подигравате с нейните познания. ;]
    ЦЕЛИЯ ни клас са чалгари , така че тя най - спокойно можеше да си отане такава .. и плюс това ние я харесахме такава каквато си беше а не да гледаме себе си в друг човек ..

И ако може на тези които не им харесва да спрат да оплюват .. това няма да ни помогне особенно .. поне няма такава друга тема по 100х а и някой може да има същия проблем .. толкова ли неможете поне веднъж да не оплюете или обидите някой ?!

Супер фен
    Много ми е познато това.Ужасно гадно е някой да те копира.Наскоро бях видяла подобна гледка:момичето си беше с неин собствен стил,не беше много общителна,а нейната нова "приятелка" я копира тотално и имаше ОГРОМНО самочуствие.Някои хора си мислеха,че момичето със собствен стил копира другото...Абее да ти кажа честно лапешки истории . Както някои казаха това е нормално в пубертета. Някои хора им се разхлопва дъската и после след 2-3 години болтовете пак си отиват на място.

Аватара на xxCutMEOpenWhileSobbingxx
    Град
    In ur last breath ; ]] ..Пловдив/Харманли ^
    Може би момичето просто го е стар да не ви загуби като приятелки,защото се облича различно и слуша различна музика...според мен ви цени и иска да сте си 3-те...кажете й,че въпреки начина й на обличане и музиката,която слуша ще си бъде ваща фр..кажете и да си бъде себе си

Цитирай Първоначално написано от xxCutMEOpenWhileSobbingxx
    Може би момичето просто го е стар да не ви загуби като приятелки,защото се облича различно и слуша различна музика...според мен ви цени и иска да сте си 3-те...кажете й,че въпреки начина й на обличане и музиката,която слуша ще си бъде ваща фр..кажете и да си бъде себе си

и ние първо така си помислихме .. и май май си права

Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    Щом не ви е*е гаджетата - ОК
    Абе аз препоръчвам да се убедят в това и да не бъдат мн сигурни.

хах .. остана сега да кажете,че и гаджетата ви взима Иначе ... както прочетох по-нагоре ... найстина момичето няма свой собствен стил на обличане и т.н. Като ви дразни,защо не говорите с нея ? а пускате теми по форуми ?? ... Най-просто е да се отиде и да се говори с нея .. не мисля,че е толкова малоумна,че да не ви разбере
    Много малко е нужно,за да видиш,че си жалък .. че амбициите ти са големи,а ти си МАЛЪК ..

Голям фен Аватара на Aicken
    Цитирай Първоначално написано от AntiChalga94
    Напълно нормално е, не знаеш ли, че с какъвто се събереш, такъв ставаш? Пробвай ти да се мотаеш с компания, пълна с чалгари или някви брутални метъли (примерно) и виж дали няма също да се промениш. Не мисля, че има нещо лошо в това да се опитва да е по-близко до вас, все пак нали сте приятелки. И моите приятелки копират изрази от мен, аз също от тях, но ние сме заедно много често и няма как да не прехванеш нещо. Не драматизирай толкова.

П.П. Като гледам колко сте запознати с хип-хопа и рапа, хич нямате право да се подигравате с нейните познания. ;]
    ЦЕЛИЯ ни клас са чалгари , така че тя най - спокойно можеше да си отане такава .. и плюс това ние я харесахме такава каквато си беше а не да гледаме себе си в друг човек ..

вие кви сте , светата инквизиция одобрявате тоя и оня , от си не ебете маиката
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Град
    на плажа =)
    Цитирай Първоначално написано от s1NNer
    Та вие сте 8 клас бе .. за 4 години знаете ли колко ще се промените и трите.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Ае вие се имате за някакви много велики май??? Смешна работа...

--------------------------------------------------------

Град
    40 Miles from the Sun

Обаче тя е приятелка с вас, не с целия клас, нали? Тогава? Мисля, че проблема е във вас. Някакво странно самочувствие сте развили, ама не смятам, че е с подходящо покритие. ;]

Цитирай Първоначално написано от MorningGlory
    мм...това момиче нещо не е наред май ...по думите нз ама на мен ми се стори че тя няма собствен създаден стил било то на обличане на гримиране прически и тем подобни.....поговорете с нея и и обяснете че не искате да прилича във всяко едно отношение на вас... тва е моят съвет ако пък откаже да промени някоин неща теглете и едни майни и да не ви пука
    +1

ако бяхте чак такива фрс нямаше да я опсъждате по форуми .. следователно пре спокойно можете да и кажете че ви е приятно тва което прави пък ако ще да се сърди... все пак по-добре отколкото ако разбере че има тема за нея в тоя форум.... тогава не ми се мисли какво ви чака
    Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от xXxDeathPrincessxXx
    мм...това момиче нещо не е наред май ...по думите нз ама на мен ми се стори че тя няма собствен създаден стил било то на обличане на гримиране прически и тем подобни.....поговорете с нея и и обяснете че не искате да прилича във всяко едно отношение на вас... тва е моят съвет ако пък откаже да промени някоин неща теглете и едни майни и да не ви пука
    +1
    Tочно така правят истинските приятели теглят си майни...
    Това че момичето ги копира и няма собствен стил не означава,че тия две шматки са някакви много велики.Вместо да задавате тъпи въпроси по форуми отидете и поговорете с момичето и поговорете с нея.Ама според мен вие сте някакви двуличи...Пред нея сте мили ,а след това я обсъждате ,зад гърба и ,как ви копира...

Град
    НеКъДе В ЛеВо иЛи Май БешЕ от ДеСн0
    Цитирай Първоначално написано от Slawi92
    Цитирай Първоначално написано от s1NNer
    Та вие сте 8 клас бе .. за 4 години знаете ли колко ще се промените и трите.
    +1
    Факт е че живота ВИНАГИ те преебава!

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    +1
    Това че момичето ги копира и няма собствен стил не означава,че тия две шматки са някакви много велики.Вместо да задавате тъпи въпроси по форуми отидете и поговорете с момичето и поговорете с нея.Ама според мен вие сте някакви двуличи...Пред нея сте мили ,а след това я обсъждате ,зад гърба и ,как ви копира...
    омг .. престани на всеки коментар да казваш че имаме голямо самочувствие .. дори не ни познаваш .. къде го видя тва ? .. откъде разбра че сме с тоолкова голямо самочувствие .. не сме от онеци фешънки които си мислят , че на 14 години е съвсем нормално да ходиш с присадени коси , токове и 1 тон грим .. така че повярвай самочувствието ни си е в най - нормални граници .. твойто май е в повечко

Цитирай Първоначално написано от padnaloblak
    ако бяхте чак такива фрс нямаше да я опсъждате по форуми .. следователно пре спокойно можете да и кажете че ви е приятно тва което прави пък ако ще да се сърди... все пак по-добре отколкото ако разбере че има тема за нея в тоя форум.... тогава не ми се мисли какво ви чака
    м така тва за последно го казвам , защото не ми се повтаря всеки път .. ние ще и го кажем не я обсъждаме просто търсим някакъв начин ( ако има такъв ) след като и го кажем всичко тва пак да си е наша приятелка ..

Хмм да не ви пука...тя колкото и да се опитва да ви копира никога няма да може да е като вас...вие сте си вие, тя си е тя...не й обръщайте внимане...хайде и успех!!!

Цитирай Първоначално написано от magitu1
    Хмм да не ви пука...тя колкото и да се опитва да ви копира никога няма да може да е като вас...вие сте си вие, тя си е тя...не й обръщайте внимане...хайде и успех!!!
    един човек да ни го пожелае .. мерси

Град
    Бургас
    +1
    омг .. престани на всеки коментар да казваш че имаме голямо самочувствие .. дори не ни познаваш .. къде го видя тва ? .. откъде разбра че сме с тоолкова голямо самочувствие .. не сме от онеци фешънки които си мислят , че на 14 години е съвсем нормално да ходиш с присадени коси , токове и 1 тон грим .. така че повярвай самочувствието ни си е в най - нормални граници .. твойто май е в повечко
    Само ми обясни как разбрахте ,че копира точно вас??Защото според мен не сте единствените момичета които слушат 2pac ,тренират волейбол и носят кецове ;]

П.П. Колкото до самочувствието ми - не аз претендирам ,че някой ме копира....

спокойно и вие ще пораснете
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Copy-Paste а?
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Град
    Paradise
    +1
    Само ми обясни как разбрахте ,че копира точно вас??Защото според мен не сте единствените момичета които слушат 2pac ,тренират волейбол и носят кецове ;]

П.П. Колкото до самочувствието ми - не аз претендирам ,че някой ме копира....
    Agreed. :P Цялото ми даскало главно носят кецове, играят волейбол и много от тях слушат рап и рок. Хах, ся като се замисля и аз съм от тях Без рапа може би. И вие не следвате някакъв ваш си стил. Следвате утвърден от други преди вас стил. Какво по-различно прави момичето?
    А на вас какво ви пречи? В училището ви сигурно има още 100 човека с тоя стил, кво ви пречи още един? Или за вас е важно тя как се облича и какво слуша? (А, бтв, някоя от вас да се е сетила, че може момичето просто да е харесало тая музика покрай вас? )
    Защо ли подозирам, че тя просто е някоя голяма красавица и тоя стил и стои по-добре отколкото на вас?

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    А бе защо всички не си регистрирате/патентовате по един собствен стил като търговска марка и да си искате авторски права от всички, които са ви 'изкопирали'. А ??!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си