- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ужасс !
Такам тва не го уточних съжалявам .. едната слуша Paramore и рок , а другата рап .. и наистина е много дразнещо .. то поне да беше само външния вид то да ти копират и характера е просто ..Първоначално написано от padnaloblak
![]()
ЦЕЛИЯ ни клас са чалгари , така че тя най - спокойно можеше да си отане такава .. и плюс това ние я харесахме такава каквато си беше а не да гледаме себе си в друг човек ..Първоначално написано от AFT
И ако може на тези които не им харесва да спрат да оплюват .. това няма да ни помогне особенно .. поне няма такава друга тема по 100х а и някой може да има същия проблем .. толкова ли неможете поне веднъж да не оплюете или обидите някой ?!![]()
Много ми е познато това.Ужасно гадно е някой да те копира.Наскоро бях видяла подобна гледка:момичето си беше с неин собствен стил,не беше много общителна,а нейната нова "приятелка" я копира тотално и имаше ОГРОМНО самочуствие.Някои хора си мислеха,че момичето със собствен стил копира другото...Абее да ти кажа честно лапешки истории .Както някои казаха това е нормално в пубертета. Някои хора им се разхлопва дъската и после след 2-3 години болтовете пак си отиват на място.
![]()
Може би момичето просто го е стар да не ви загуби като приятелки,защото се облича различно и слуша различна музика...според мен ви цени и иска да сте си 3-те...кажете й,че въпреки начина й на обличане и музиката,която слуша ще си бъде ваща фр..кажете и да си бъде себе си![]()
Първоначално написано от xxCutMEOpenWhileSobbingxx
и ние първо така си помислихме .. и май май си права![]()
Абе аз препоръчвам да се убедят в това и да не бъдат мн сигурни.Първоначално написано от NeZaPoznat
![]()
хах .. остана сега да кажете,че и гаджетата ви взима![]()
![]()
Иначе ... както прочетох по-нагоре ... найстина момичето няма свой собствен стил на обличане и т.н.
Като ви дразни,защо не говорите с нея ? а пускате теми по форуми ?? ... Най-просто е да се отиде и да се говори с нея .. не мисля,че е толкова малоумна,че да не ви разбере
![]()
![]()
Много малко е нужно,за да видиш,че си жалък .. че амбициите ти са големи,а ти си МАЛЪК ..
Първоначално написано от AntiChalga94
вие кви сте , светата инквизиция одобрявате тоя и оня , от си не ебете маиката![]()
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Ае вие се имате за някакви много велики май???ЦЕЛИЯ ни клас са чалгари , така че тя най - спокойно можеше да си отане такава .. и плюс това ние я харесахме такава каквато си беше а не да гледаме себе си в друг човек ..Смешна работа...
--------------------------------------------------------
Обаче тя е приятелка с вас, не с целия клас, нали? Тогава? Мисля, че проблема е във вас. Някакво странно самочувствие сте развили, ама не смятам, че е с подходящо покритие. ;]Първоначално написано от AntiChalga94
ако бяхте чак такива фрс нямаше да я опсъждате по форуми .. следователно пре спокойно можете да и кажете че ви е приятно тва което прави пък ако ще да се сърди... все пак по-добре отколкото ако разбере че има тема за нея в тоя форум....тогава не ми се мисли какво ви чака
Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!
Tочно така правят истинските приятели теглят си майни...Първоначално написано от xXxDeathPrincessxXx
![]()
Това че момичето ги копира и няма собствен стил не означава,че тия две шматки са някакви много велики.Вместо да задавате тъпи въпроси по форуми отидете и поговорете с момичето и поговорете с нея.Ама според мен вие сте някакви двуличи...Пред нея сте мили ,а след това я обсъждате ,зад гърба и ,как ви копира...
![]()
Първоначално написано от Slawi92
Факт е че живота ВИНАГИ те преебава!
омг .. престани на всеки коментар да казваш че имаме голямо самочувствие .. дори не ни познаваш .. къде го видя тва ? .. откъде разбра че сме с тоолкова голямо самочувствие .. не сме от онеци фешънки които си мислят , че на 14 години е съвсем нормално да ходиш с присадени коси , токове и 1 тон грим .. така че повярвай самочувствието ни си е в най - нормални граници .. твойто май е в повечкоПървоначално написано от BlueFace
м така тва за последно го казвам , защото не ми се повтаря всеки път .. ние ще и го кажем не я обсъждаме просто търсим някакъв начин ( ако има такъв ) след като и го кажем всичко тва пак да си е наша приятелка ..Първоначално написано от padnaloblak
![]()
един човек да ни го пожелае .. мерсиПървоначално написано от magitu1
![]()
Само ми обясни как разбрахте ,че копира точно вас??Защото според мен не сте единствените момичета които слушат 2pac ,тренират волейбол и носят кецове ;]Първоначално написано от AntiChalga94
П.П. Колкото до самочувствието ми - не аз претендирам ,че някой ме копира....
спокойно и вие ще пораснете![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Copy-Paste а?![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
Agreed. :P Цялото ми даскало главно носят кецове, играят волейбол и много от тях слушат рап и рок. Хах, ся като се замисля и аз съм от тяхПървоначално написано от BlueFace
Без рапа може би. И вие не следвате някакъв ваш си стил. Следвате утвърден от други преди вас стил. Какво по-различно прави момичето?
А на вас какво ви пречи? В училището ви сигурно има още 100 човека с тоя стил, кво ви пречи още един? Или за вас е важно тя как се облича и какво слуша? (А, бтв, някоя от вас да се е сетила, че може момичето просто да е харесало тая музика покрай вас? )
Защо ли подозирам, че тя просто е някоя голяма красавица и тоя стил и стои по-добре отколкото на вас?
А бе защо всички не си регистрирате/патентовате по един собствен стил като търговска марка и да си искате авторски права от всички, които са ви 'изкопирали'. А ??!!![]()
![]()
![]()