.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 60 от общо 60

Тема: Ужасс !

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Bellatrix да и аз тва си го помислих,че може те да и завиждат ,защото на нея и отива повече...Но само предположения...Ние няма как да знаем каква точно е ситуацията и за това трябва да се разберат с нея..Тя ако не е просто последователка ще ги заебе и ще си гледа кефа!
    Пък и кфо си правите разделения Явно до сега сте били единствените които слушат хип-хоп ,рап и рок и сега тя като е започнала и явно се чувствате застрашени..
    Гледайте себе си не другите ;]

--------------------------------------------------------

Град
    NqKyDe TaM
    Детската градинааа =D>
    V jivota moje da vqrvash samo na sebe si i to nevinagi!

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Да ви имам проблемите.

Град
    на ЛуНаТа
    Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
    Да ви имам проблемите.
    +1
    Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!

Голям фен
    има 2 варианта
    1. оставяте времето да си каже думата. аз съм сиг че догодина и 3те ще сте коренно различни от това което сте в момента
    2. казвате и че предишният и стил и е подхождал повече и е била по сладка и и казвате " казваме ти го защото сме ти фрс никой др няма да ти го каже не се сърди но е вярно " ииии тя дано се сети
    успех

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Bellatrix да и аз тва си го помислих,че може те да и завиждат ,защото на нея и отива повече...Но само предположения...Ние няма как да знаем каква точно е ситуацията и за това трябва да се разберат с нея..Тя ако не е просто последователка ще ги заебе и ще си гледа кефа!
    Пък и кфо си правите разделения Явно до сега сте били единствените които слушат хип-хоп ,рап и рок и сега тя като е започнала и явно се чувствате застрашени..
    Гледайте себе си не другите ;]
    офф аре сериозно пристани да се заяждаш .. повярвай изобщо не и отива дори е смешна щото за сефте прави някои неща а си няма представа какви са .. че ще и кажем ще и кажем питахме просто за НАЧИН .. днеска например си е сложила същата обица ( 2 дупка ) на същото място и си беше купила същата блуза , като каза че незнаела че едното момиче я имало , нищо че то си я носи най - редовно .. просто с всеки ден става все по ужасно и наистина е Copy Paste .. а цялото ни даскало са си чалгари тва че твойто са нормални честно казано дори ти завиждам .. научих им всичките тъпи песни за половин година наизуст

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Не съди за хората по стила музика който слушат... Един от най-добрите ми приятели е мега зарибен на чалга ама нито ходи с розови тениски ,нито пушни пие и т.н....
    Тая ваша приятелка трябва да и кажете в лицето всичко.Няма други начини....

--------------------------------------------------------

Град
    София
    Какво общо има всичко това с любовта ?

може би иска да се преобщи към вас повече

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си