- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ужасс !
Bellatrix да и аз тва си го помислих,че може те да и завиждат ,защото на нея и отива повече...Но само предположения...Ние няма как да знаем каква точно е ситуацията и за това трябва да се разберат с нея..Тя ако не е просто последователка ще ги заебе и ще си гледа кефа!
Пък и кфо си правите разделенияЯвно до сега сте били единствените които слушат хип-хоп ,рап и рок и сега тя като е започнала и явно се чувствате застрашени..
Гледайте себе си не другите ;]
--------------------------------------------------------
Детската градинааа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
=D>
V jivota moje da vqrvash samo na sebe si i to nevinagi!
Да ви имам проблемите.![]()
+1Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
има 2 варианта
1. оставяте времето да си каже думата. аз съм сиг че догодина и 3те ще сте коренно различни от това което сте в момента
2. казвате и че предишният и стил и е подхождал повече и е била по сладка и и казвате " казваме ти го защото сме ти фрс никой др няма да ти го каже не се сърди но е вярно " ииии тя дано се сети![]()
успех
офф аре сериозно пристани да се заяждаш .. повярвай изобщо не и отива дори е смешна щото за сефте прави някои неща а си няма представа какви са .. че ще и кажем ще и кажем питахме просто за НАЧИН .. днеска например си е сложила същата обица ( 2 дупка ) на същото място и си беше купила същата блуза , като каза че незнаела че едното момиче я имало , нищо че то си я носи най - редовно .. просто с всеки ден става все по ужасно и наистина е Copy Paste .. а цялото ни даскало са си чалгари тва че твойто са нормални честно казано дори ти завиждам .. научих им всичките тъпи песни за половин година наизустПървоначално написано от BlueFace
![]()
Не съди за хората по стила музика който слушат...Един от най-добрите ми приятели е мега зарибен на чалга ама нито ходи с розови тениски ,нито пушни пие и т.н....
Тая ваша приятелка трябва да и кажете в лицето всичко.Няма други начини....
--------------------------------------------------------
може би иска да се преобщи към вас повече