- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- *~Мхм...?!xD~*
От известно време харесвам едно момче,обаче не знам дали ме харесва и то...Ами значи докато идвам там,където се събираме голямата компания :Д то ме гледаше дълго време и по същия начнин когато си тръгвах.Преди няколко дни пък каза откъде го извади той бюст
и аз му се развиках че е глупак,идиот и тем подобни (кво загоряло хлапе),но накрая ми писна само да ми подмята някакви такива и си тръгнах и след мен всички момичета (бяхме три)
...На другия ден пак идвам там и той :"ти вчера много рано си тръгна,аз ти казах нещо и ти...и след теб верижна реакция
..."Какво мислите,дали ме харесва?![]()
![]()
![]()
Има ли значение? Щом го харесваш покажи му го. Пък какво ще стане после - божа работа...![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
чакаи ше хвърлям боб и след 5 мин щи кажа
по-важното е ти дали го харесваш щото както си го нагрубила не ти личи много![]()
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Първоначално написано от Davitrov
дал съм ти 1 точка и после още 2 шото отговорих правилно на въпрос![]()
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
О, питай го, бе. Ние откъде да знаем.
...Що не го питаш..?!Аз все още не съм се специализирала в гледането на бобец... и с фасула също не ми се получава...
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
... Виж сега .. ако ти самата незнаеш какво да направиш .. мислиш ли,че някой от нас е способен да знае какво е добро за теб ? .. И винаги ли трябва да разчиташ на чуждото мнение,а не на собственото си ?
Ако толкова го харесваш .. отиваш говориш с него .. пък ако те е срамИма вече скайп ... телефони
![]()
Много малко е нужно,за да видиш,че си жалък .. че амбициите ти са големи,а ти си МАЛЪК ..
Първоначално написано от valdesbg
![]()
момчето ти е харесало бюста-честито...не знам дали те харесва ама него определено го е забелязал![]()
съвета ми е да направиш така,че да забележи самата теб и същността ти..оттам нататък е лесна работата![]()
Ако може снимка на "големия' бюст и ще ти предоставим отговор
Какво очакваш от нас момчетата къде да гледаме,освен горе и долу?Първоначално написано от fireprincess
![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Миии, незнам дали те харесва, но ако е така няма да е още дълго ако се фръцваш и си тръгваш всеки път като те заговори![]()
![]()
![]()
Любовта е да дадеш възможност на някого да те унищожи , вярвайки , че той няма да го направи...
Ако продължаваш в същия дух,дори и да те харесва,няма да е за дълго.
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Извинете голямата ...загорял ама ми пускаш тема КАКВО ДА ПРАВЯПървоначално написано от fireprincess
Действие се иска това е решението
Може и да те харесва, но с твойто детско поведение ...На негово място аз също бих ти зяпала само в циците![]()
имаш ли 12?, защото мислиш като 12 годишна
Ако разберете границите на своите възможности, ще можете да действате в съгласие с тях, вместо да ги оставяте да работят против вас и да ви се пречкат, което впрочем те правят винаги, когато ги пренебрегвате, независимо дали го съзнавате или не. И едва тогава ще установите, че ограничените ви възможности могат да се окажат вашата сила. Б.Хоф
Същото..Кефи ме как се изказаПървоначално написано от Aicken
![]()
Първоначално написано от eliyiy
Пробвай го и аз така се заглеждах по едно моми4е , но слде време не разбрах 4е не е от моя град и са с1м прецакам![]()
ми ако не друго те е забелязълне знам ти си момиче - поопознай го и то ще си покаже
Някой май още в пубертета дори не е влязъл,м? ^^
Първоначално написано от Aicken
![]()
Харесвала го пък го направила за 2 стотинки и накрая и на голяма се направила , като си тръгналаИ ти ли си на 14 , бееее ?
![]()
Какво пък чак толкова лошо ти е казал , просто е искал да се закачи с тебе..
Не разбирам какво толкова се правите на недостъпни и интересни , като някой ви каже нещо примерно 'Имаш много хубаво дупе' и веднага трябва примерно шамар да му ударите![]()
Казваш 'Благодаря' и го затапваш достатъчно ..
Лично аз ако съм на неговото място и те харесвам , повече и копче няма да ти кажа , като ми се правиш .. Още явно не разбираш момчетата с тяхните глупави намеци ..
Това си е била чиста закачка , а след това което ти си направила грам не знам дали те харесва ..
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.