- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Вталени черни дънки
Значи,обикалям из София и не си намирам това което търся..Толкова ли е трудно да се намерят едни изчестени черни дънки,с ниска талия (е не много де) вталени,с тесен крачол,тип цигара..Защо всичките са с някфи гадни блестящи гнусотии..Трябва да произвеждат дрехи за всякакви хора..Не всички харесват тия.. Айде да не казвам..Бих искала да питам,ако някое момиче от тука има такива дънки (не панталони) от къде си ги е взела в София и за колко пари (няма да е зле да не ми препоръчвате места като "мола";"сити центъра";"витошка") .. От такива места не пазарувам..Не разполагам и с такива пари...Просто ако знаете някое магазинче,ала бала където има за да не се лутам като лудите кажете..Ето днес обикалям из пиротска и още къде ли не..Няма такива и тфа си е..А и на пиротска 3 магазина на кръст.. Просто чакам предложения..Мерси
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
аз имах, бяха от гадна материя обаче и не ги нося почти вече, пък и не ги бях купила от София...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
хаха и аз спр мн време обикалях докато си намеря, защото и в моя град всички бяха с някви грозни блестящи неща които не ми допадат особено много, но накрая си намерих. поогледай, все някъде ще намериш. но не мога да ти помогна защото не съм от софия![]()
Аз имам такива . Много са яки . Взех си ги от един магазин на пазара за 35лева . Изчистени , черни с ниска талия и тесен крачол. Много се харесвам в тях !![]()
![]()
![]()
Еми , аз имам такива . Същите каквито ти описа , но ги взех за 80 лева от Витошка , но щом не пазарауваш от там няма да ти предлагам да потърсиш , тъй като изрично си предупредила да не го правим . Успех в намирането на дънките !![]()
Oт София ли?И кой пазар ако не е тайна,дай по точно описаниеПървоначално написано от dark_sw
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Затвори си тъпата уста,и спри да си избиваш коплексите ясно ли ти е!?За ква се мислиш,сиг пукната стотинка нямаш тука хората ще обиждаш!Момичето може да не иска от там да пазарува защото всичко е толкова натруфено че...Аман от селянки дето се мислят за нещо повече!Първоначално написано от eleink@
Може да няма много пари за дрехи , но съм сигурна , че влага много средства в образуванието си , което е много по-важно от скъпите парцали !Първоначално написано от eleink@
Доста тъпо изказване...не може всички да са богати, а и плюс това не мисля, че е толкова важно колко ти струват дънките..нали не ходиш гол..Първоначално написано от eleink@
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Намирисва ми на 13 годишно комплексирано пуберчеПървоначално написано от eleink@
![]()
Мн зле...
Извинявам се, че не пиша по темата, но не съм от София. (а горното мнение ме разсмя и не се сдържах..)
изчистени дънки наистина трудно се намират - дори и на Витошка и в мола![]()
Wrangler
в CCS на втория етаж. Имат точно дънки, често черни, прави надолу, перфектни...ама сещаш се, че цените са ебати космическите..
аз през зимата си намерих от Oviesse изчистени черни дънки за 36 кинта, ама тва през януари още...
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
ami ako hodite nqkde s roditelite si v drug grad obikalqi okolo magazinite i moje da namersih no shete kofti ako ne sa tvoq raznerinache az imam takiva mn sa gotini
![]()
Interesno, no, kogato iskash neshto, trudno mojesh da si go namerish, kato ne ti haresva neshto - na vsqka krachka go ima. Az imam takiva dynki. Imam i beli daje (principno ne bqha izchisteni, no ot praneto syvsem im padna lyskavoto). No syjalqvam, che nqma da ti pomogna, prosto jiveq dalech ot Sofia.
+1Първоначално написано от Just_say_no
Ебати простащината
![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
Разходи се по Пиротска и Графа. 100% би трябвало да има такива дънки. Аз до преди няколко дни не си бях купувала такъв тип, моите ги взех от Манго,за 90 лв, пък и пазарувам само от местата,които ти спомена,че не желаеш да ти предлагаме. Една приятелка си взима често от S&Z - има ги в Sky City и в началото на Графа също.
Успех с търсенето и евала,че не търсиш цигании,а изчистено моделче![]()
Smile!?
Първоначално написано от ra4ence
хахахаха
1. Манго е най гадната марка дрехи съществувала някога
2. 90 лв никога няма да дам за няква гнусна фешания или за марка от ранга на Манго
3. незнам кво му се кефите , но манго е урина
Terra Nova RULZZZZZZZZZZ![]()
![]()
Каквито са в Манго, такива са в Терранова, на която даже не си написал правилно името. Едни и същи са според мен.
А това,че нямаш пари да си ги позволиш е твой проблем. Не значи,че трябва да плюеш по дадена марка.
Късмет...и дано поне разбираш от мъжките марки
Smile!?
Izvinqvai 4e spomenavam Mall-a i City centara no v Mall-a ima v Terranova i Tally weidjl takiva dunki kakvito tursish i cenite sa ot 30 i nqkolko do 70 lv ne pove4e i sa to4no takiva kakvito opisvash a v city centara ima v Oviesse takiva pak na takiva ceni. Uspeh![]()
Akcent - delight (music)
Ми ти точно там където каза че не ходиш ги има...днеска бях в mall-а и имаше такива дънки почти навсякъде,на Витошка също има...![]()
Дааа... ама баща ми кфо да го правя ?Повече от 45 лева за дънки няма да ми даде.... А аз не работя за да имам пари и да си позволя нещо по скъпо..Някой спомена нещо за красно село..Ще обиколя и там ..Но нз..
Потърси на женския пазар.