.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 72
    Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria

Вталени черни дънки

Значи,обикалям из София и не си намирам това което търся..Толкова ли е трудно да се намерят едни изчестени черни дънки,с ниска талия (е не много де) вталени,с тесен крачол,тип цигара..Защо всичките са с някфи гадни блестящи гнусотии..Трябва да произвеждат дрехи за всякакви хора..Не всички харесват тия.. Айде да не казвам..Бих искала да питам,ако някое момиче от тука има такива дънки (не панталони) от къде си ги е взела в София и за колко пари (няма да е зле да не ми препоръчвате места като "мола";"сити центъра";"витошка") .. От такива места не пазарувам..Не разполагам и с такива пари...Просто ако знаете някое магазинче,ала бала където има за да не се лутам като лудите кажете..Ето днес обикалям из пиротска и още къде ли не..Няма такива и тфа си е..А и на пиротска 3 магазина на кръст .. Просто чакам предложения..Мерси
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    аз имах, бяха от гадна материя обаче и не ги нося почти вече, пък и не ги бях купила от София...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

хаха и аз спр мн време обикалях докато си намеря, защото и в моя град всички бяха с някви грозни блестящи неща които не ми допадат особено много, но накрая си намерих. поогледай, все някъде ще намериш. но не мога да ти помогна защото не съм от софия

Аз имам такива . Много са яки . Взех си ги от един магазин на пазара за 35лева . Изчистени , черни с ниска талия и тесен крачол. Много се харесвам в тях !

Еми , аз имам такива . Същите каквито ти описа , но ги взех за 80 лева от Витошка , но щом не пазарауваш от там няма да ти предлагам да потърсиш , тъй като изрично си предупредила да не го правим . Успех в намирането на дънките !

Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Аз имам такива . Много са яки . Взех си ги от един магазин на пазара за 35лева . Изчистени , черни с ниска талия и тесен крачол. Много се харесвам в тях !
    Oт София ли?И кой пазар ако не е тайна,дай по точно описание
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Град
    Лапландия!?
    Цитирай Първоначално написано от eleink@
    хаха абе ей мн си тъпа като не искащ някои як магазин не се чуди че няма беднячка проста ходи си рови по кофите
    Затвори си тъпата уста,и спри да си избиваш коплексите ясно ли ти е!?За ква се мислиш,сиг пукната стотинка нямаш тука хората ще обиждаш!Момичето може да не иска от там да пазарува защото всичко е толкова натруфено че...Аман от селянки дето се мислят за нещо повече!

хаха абе ей мн си тъпа като не искащ някои як магазин не се чуди че няма беднячка проста ходи си рови по кофите
    Може да няма много пари за дрехи , но съм сигурна , че влага много средства в образуванието си , което е много по-важно от скъпите парцали !

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Доста тъпо изказване...не може всички да са богати, а и плюс това не мисля, че е толкова важно колко ти струват дънките..нали не ходиш гол..
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Град
    на плажа =)
    Намирисва ми на 13 годишно комплексирано пуберче Мн зле...

Извинявам се, че не пиша по темата, но не съм от София. (а горното мнение ме разсмя и не се сдържах..)

hottie
    Guest
    изчистени дънки наистина трудно се намират - дори и на Витошка и в мола

Wrangler
    в CCS на втория етаж. Имат точно дънки, често черни, прави надолу, перфектни...ама сещаш се, че цените са ебати космическите..

аз през зимата си намерих от Oviesse изчистени черни дънки за 36 кинта, ама тва през януари още...

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

ami ako hodite nqkde s roditelite si v drug grad obikalqi okolo magazinite i moje da namersih no shete kofti ako ne sa tvoq razner inache az imam takiva mn sa gotini

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Interesno, no, kogato iskash neshto, trudno mojesh da si go namerish, kato ne ti haresva neshto - na vsqka krachka go ima. Az imam takiva dynki. Imam i beli daje (principno ne bqha izchisteni, no ot praneto syvsem im padna lyskavoto). No syjalqvam, che nqma da ti pomogna, prosto jiveq dalech ot Sofia.

Град
    Somewhere over the rainbow*
    Цитирай Първоначално написано от Just_say_no
    Намирисва ми на 13 годишно комплексирано пуберче Мн зле...

Извинявам се, че не пиша по темата, но не съм от София. (а горното мнение ме разсмя и не се сдържах..)
    +1 Ебати простащината
    Жената с характер ,плаши слабите мъже,
    но подлудява силните..! ~

Град
    София
    Разходи се по Пиротска и Графа. 100% би трябвало да има такива дънки. Аз до преди няколко дни не си бях купувала такъв тип, моите ги взех от Манго,за 90 лв, пък и пазарувам само от местата,които ти спомена,че не желаеш да ти предлагаме. Една приятелка си взима често от S&Z - има ги в Sky City и в началото на Графа също.
    Успех с търсенето и евала,че не търсиш цигании,а изчистено моделче
    Smile!?

абе отиваш на Красно село,там във всяко магазинче има такива.

Цитирай Първоначално написано от ra4ence
    Манго,за 90 лв,

хахахаха

1. Манго е най гадната марка дрехи съществувала някога
    2. 90 лв никога няма да дам за няква гнусна фешания или за марка от ранга на Манго
    3. незнам кво му се кефите , но манго е урина

Terra Nova RULZZZZZZZZZZ

Град
    София
    Каквито са в Манго, такива са в Терранова, на която даже не си написал правилно името. Едни и същи са според мен.
    А това,че нямаш пари да си ги позволиш е твой проблем. Не значи,че трябва да плюеш по дадена марка.
    Късмет...и дано поне разбираш от мъжките марки
    Smile!?

Izvinqvai 4e spomenavam Mall-a i City centara no v Mall-a ima v Terranova i Tally weidjl takiva dunki kakvito tursish i cenite sa ot 30 i nqkolko do 70 lv ne pove4e i sa to4no takiva kakvito opisvash a v city centara ima v Oviesse takiva pak na takiva ceni. Uspeh
    Akcent - delight (music)

Град
    Sofia
    Ми ти точно там където каза че не ходиш ги има...днеска бях в mall-а и имаше такива дънки почти навсякъде,на Витошка също има...

Град
    Sofia, Bulgaria
    Дааа... ама баща ми кфо да го правя ?Повече от 45 лева за дънки няма да ми даде.... А аз не работя за да имам пари и да си позволя нещо по скъпо..Някой спомена нещо за красно село..Ще обиколя и там ..Но нз..

Потърси на женския пазар.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си