- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moже ли да правя секс на 13?
Искам да Ви питам дали може да правя секс на 13 години?
Може ! Дали трябва е друг въпрос ..Първоначално написано от desinka1216
![]()
Охоо закасняла си хората на тая възраст и деца имат ти айде бегай да ппрайш близнаци![]()
То и на 10 може... (ся някой да не го вземе много на сериозно..) ама щом питаш по форумите дали може...определено не трябва да го правиш..
![]()
ц, не може, тази година вече свършиха квотитеПървоначално написано от desinka1216
догодина
ама като се замисля, ти щом на 13 още не си правила, то вече е опасно да пробваш, колкото по-голяма - толкова по вредно
сори, закъсняла си мила
недей бе,щ'и окапе косата
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Гавра е темата май а ако не е авторката е пълно зле![]()
+1Първоначално написано от LetTheMusicTalks
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Закъсняла ся цял живот няма да можеш![]()
Спрете Земята, искам да сляза![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
еми не ше те гепнат ФБР и мамата ше си ебебате по добре недееееееей
НЕ НЕ МОЖЕ![]()
![]()
![]()
Изпуснала си последния влакПървоначално написано от desinka1216
, но иначе сериозно според мен изобщо не е добре (камо ли пък нужно), най-малкото защото едва ли си достатъчно подготвена и физически и психически за нещо толкова сериозно . Така че по-добре изчакай поне до 15-16, за да не съжаляваш после
![]()
+1 Не може законът го забраняваПървоначално написано от LetTheMusicTalks
![]()
По добре изчакай малко![]()
но за сметка на това си нереално глупава (или просто това е измислен профилПървоначално написано от Sneki
) ...айде дано е второто,че..станахте твърде много.
![]()
Изчакай.
НЕКЪВ секс на 12 години.Учи си там уроците и се радвай на куклите
Кратко и ясноПървоначално написано от Nikneg
HUGS NOT DRUGS!!
Пристрастена съм към тези емотикони.>>
Извинявай ама явно си много тъпа !
Какъв секс те гони на 13 ?!?
Първо съм сигурна ,че не си готова нито физически ,нито психически!
Второ - щом питаш за такива неща във форумите ,значи си поредното глупаво хлапе , водещо се по "модата" !
Трето - по-добре си учи уроците и не се занимавай с глупсти!
http://vbox7.com/play:8ec3a225
Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...
Другите ти го казаха.Не знам за къде си се разбързала.Има време за всичко както се казва.Първо си гледай образованието,пък другото само ще дойде,не се притеснявай.Изчакай още година-две и тогава,защото като те гледам така изобщо,ама изобщо не знаеш в какво искаш да се забъркаш.Секса не е само лаш-люш.Трябва и да можеш да поемеш отговорност за последствията,които може да последват(бременност и дъра-бъра).Но все пак това е само един съвет от непознат човек и не си длъжна да слушкаш.Както и да е.Това е твоят живот.Ти сама прецени как ще го проваляш...![]()
Айде със Здраве!!!...
МОМИЧЕ СЪМ!!!