- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moже ли да правя секс на 13?
на 13![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Попринцип може, но не е желателно.Изчакай още няколко години![]()
0bicham te !{~}{~ [h]~
Не ги слушайте ти завиждат защото правят секс а ти още не си правила
я си давайй на воля и да не забравиш след 2-3 седмици да пуснеш тема от сорта '' мога ли да забременея той беше без презерватив и го търкаше в мен а аз бях с гащи''
![]()
Поради много тъпи изказвания,които съм забелязвала насам-натам от въпросния потребител/ка или квото е там.Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
На теб няма как да ти дам друга основателна (за теб) причина.Знам,че за теб няма нищо основателно освен тва,дето си си наумил ти.
Така,че няма смисъл да започваш спор.
ок,и като го направиш на 13 по-добре ли ще се почувстваш?Ще усетиш ли наистина удоволствие-не!!!Рано ти е,много при това!
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
не,не давам![]()
![]()
Като не знаете да губите, няма да играете!
Обаче забележи само как първо УЖ защитаваш неква позиция,но след като научиш,че този,чиято постъчпка УЖ защитаваш ти е казал еди кво си..вече не си на тва мнение...Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
> демек изобщо май не ти пука,а гледкаш пак да се заядеш с някой
...кофти.
Както и да е.![]()
Първоначално написано от tonie__
Mnogo glupavi otgovori i temi sam vijdal ama takav otgovor ne sam
Po temata... nqma da umre6 ako iz4ka6 o6te nqkoq druga godina a na tazi vazrast dori ne razbnirate hubavo li e lo6o li e i kakvo se slu4va iz4akai malko pone da se razvie6.
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !