- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ..........
.......
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·
Наистина никога не те е харесвал !
Било си е само за купона , опитал се е пуснала си му и след това не му се е занимавало с тебе ..
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
По - добре че всичко е прикючило...Внимавай другия път... много такива ги има...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
^ Дам , трябва да се научиш да различаваш еднодневките от сериозните ..![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
+1Първоначално написано от sladkish_14
![]()
K.
![]()
![]()
Първоначално написано от dirtyyy
Не си струва да си слагаш на сърцето навъдиха се изключително много боклуци в последните години.Точно такива изкарват лошо име на момчета че сме едни свине мислещи за едно момиче от днес за утре.Не е така ще намериш точния човек само друг път не се връзвай от толкова от 2-3 приказки на кръст.Щом не ти отговаря заеби да знаеш че почнеш ли да тичаш след гъза на някое момче много накрая 100% ще те направи на идиотка.
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Остави гоСпри да му пишеш и въобще го забрави, не си заслужава да се тровиш за такъв човек
Успех и дано срещнеш точното за теб момче
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
аз съм в почти същата ситуация..за него беше само са купона..ама за мен не(
..и сега като знам,че няма да се получи,просто се опитвам да си го избия от главата..направи и ти така.По-добре ще е за теб.И да се получи между вас нещо..вече ще знаеш какъв е и че няма да е нищо сериозно ;Ss
^^и нещо към момчетата,които евентуално ще прочетат това:не ви разбирам..как харесвате някое момиче само за определено време..един купон и това е.Добре ако сте я харесали не продължава ли и след това?Аз като момиче,като харесам някой не е само за 1 вечер![]()
Детска работа е това.Искам, не искам.Не мисля, че е имал силни чувства към теб.Едно харесване - даже и това не- ,но симпатия поне е имал . . но до там.Остави го и си върви напред.
или е било само за купона или само за бройка.Последно време станаха много такива боклуци.Правят се на мъже кой е ходил с повече кой е ходил с по-хубавата и т.н.
Изобщо не му обръщай внимание гледай напред и ще намериш друг. УСпех![]()
Крайно време е да го забравиш...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
била си момиче за купона![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
+++Първоначално написано от Hilary_
![]()
Everytime I see you I try to hide away
but when we meet it seems I can't let go,everytime you leave the room
I fade like a flower...
Мило момиче, не се занимавай с хора, които не знаят какво искат, не си хаби нервите за дребни неща, защото животът ще ти поднесе още много трудности, за които ще ти трябват! Огледай се, светът е пълен с мъже, ще намериш човека за теб, колкото и банално да звучи! Успех!!!
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
дам или си е намерил другаПървоначално написано от lpfc1936
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
+1 Lady, както винаги е много права!Първоначално написано от Lady_AMG
![]()
If you told me to cry for you - I could.
If you told me to die for you - I would.
Take a look at my face.
There`s no price I won`t pay
to say these words to you ..