- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Незнам как да го обесня
акаа днес - 24.05.09 аз бях на бал. Не точно на балът а на почерпката в къщата на това момче което завършва - Цветан. Откакто сме дошли в този блок родителите ни се познават ( отдавна е било) а и ние сме си играли заедно въпреки 4е съм само на 12 и имаме 6 години разлика. Те винаги каквото направят- сладко, торта - винаги има за мен.Родителите му много ме оби4ат и ме коткат. Аз преди 1-2 год. съм викала 4е ще се женим и такива простотийки.Той мисле6е 4е се 6егувам но и аз се правех 4е е на шега. Той ходи с 1 лигла. Никой от квартала не я оби4а - да не си помислите 4е и викам така за6тото ревнувамИ не знам какво ми е - дали ме е яд 4е са ве4е 3 год заедно и той не6то е сляп 4е тя я толкова лигава и глупава - днес ме пита какво зна4и на англ BAD
![]()
и 4ак ми е жал за него, или пове4е ми харесва. Не си мислите 4е съм пикла и и някакви супер нереални ме4ти,желания. Изоообщо нямам намерения да го свалям
![]()
![]()
. Дори както мнооого редки слу4еи- аз не мисля за гаджета а за това как да си пови6а успеха в даскало. Незнам дори какво искам- може би някакво мнение - дори 4е съм скапано лапе,което не разбира какво му е и какво то4но изпитва. Благодаря за отделеното внимание на скапаната ми тема
![]()
I held on your promise that you'll be around.It's crazy but I'm falling apart,It's crazy how you're leaving me scared.It's crazy but I'm gonna insane,feeling lost,confused and ashamed.It's crazy,hope you're feeling my pain!