акаа днес - 24.05.09 аз бях на бал. Не точно на балът а на почерпката в къщата на това момче което завършва - Цветан. Откакто сме дошли в този блок родителите ни се познават ( отдавна е било) а и ние сме си играли заедно въпреки 4е съм само на 12 и имаме 6 години разлика. Те винаги каквото направят- сладко, торта - винаги има за мен.Родителите му много ме оби4ат и ме коткат. Аз преди 1-2 год. съм викала 4е ще се женим и такива простотийки.Той мисле6е 4е се 6егувам но и аз се правех 4е е на шега. Той ходи с 1 лигла. Никой от квартала не я оби4а - да не си помислите 4е и викам така за6тото ревнувам И не знам какво ми е - дали ме е яд 4е са ве4е 3 год заедно и той не6то е сляп 4е тя я толкова лигава и глупава - днес ме пита какво зна4и на англ BAD и 4ак ми е жал за него, или пове4е ми харесва. Не си мислите 4е съм пикла и и някакви супер нереални ме4ти,желания. Изоообщо нямам намерения да го свалям . Дори както мнооого редки слу4еи- аз не мисля за гаджета а за това как да си пови6а успеха в даскало. Незнам дори какво искам- може би някакво мнение - дори 4е съм скапано лапе,което не разбира какво му е и какво то4но изпитва. Благодаря за отделеното внимание на скапаната ми тема