- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тя на 15, той на 19
Тия хора в ред ли са... Пак някоя надута, дето да се ебала на 15 с 19-годишен... Сега я питам туй-онуй (experience от тук)A: can i ask you a favor
B: Ask
A: can you show me how to ride?
B: to ride what
A: a guy
B: How old are you/
A: 15
A: my bf wants to have sex tonight
B: How old is he?
A: 19
B: For how long have you been together with your boyfriend?
A: 6 weeks
B: Are you sure you want to have sex with him? Do you love him?
A: idk if i love him but i want to have sex with him
B: Did he insist to have sex tonight?
A: yeaВие какво мислите? Аз ще я разубеждавам
![]()
Кво се възмущаваш?! Да прави каквото иска, тебе бърка ли те?.
“Ние сме болен продукт
на своето време и вашия труд.
Градски устроени празни съдби,
със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”
Поне една мога да спася...Първоначално написано от Hysteric_Bitch
Пък и нали ще ставам доктор, трябва да помагам на хората
![]()
![]()
П.П. Sneki, аз съм M... И какво да и завиждам, че е дете, което още не знае какво иска...![]()
Хаха, един френд зарибява 15-годишниПървоначално написано от Sneki
Аз си падам по 17-18 годишни
![]()
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
познавам момиче което е на 15 и го е правила с 26 годишен ?! Гнусно и гадно колкото искаш , ама как да го спръ ?
When my guitar gently crying .
Yes dear , you are wonderful tonight ....
Иии кво ?Голяма работа станала... И аз съм на 15,моят е на 20 ... всички голямо възмущение,голямо чудо.Много ми дреме,важното е че ни е хубаво заедно
Ем казах й, че ако е сигурна в него, да са ЯбатВъпреки че той настоявал за секс
![]()
Да правят каквото искат![]()
Утре в www.teenproblem.de тема "Ich war gefickt. Bin ich schwanger?"Първоначално написано от n0thing
![]()
![]()
а си а акъл на 17-15....Първоначално написано от Sneki
![]()
Хора стига глупости.Нека всеки да си вирее както му е кеф.Вас какво ви бърка изобщо.Просто имате малко свободно време???Не се занимавайте с глупости.А ти Sneki..за теб просто нямам думи много,ама мнооооооооого си зле.Както и да е...Оправяйте се...
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Щото такива като теб стават само за едно, ти знаеш за какво. И точно загубеняци със строшени коли на 19-20 години, дето не могат да си хванат наборки се мятат на малките к...красавици.Първоначално написано от Sneki
А тях точно това ги устройва - грозен батко със строшената си кола да ги заведе и да ги почерпи 1 малка водка с портокалов сок.
Страшен кръговрат бате, нямам думи...
Аз не виждам проблем.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
на един колега гаджето беше на 13, а той на 28
Ебаха са 20- 30 пъти и я заряза....
Знаеш ли колко момичета съм имал и сега имам? И то с класи над теб... Ако пожелая мога да те купя и продам, но не това е проблема. Да завиждам? На кое? Нещо ти куца логиката скъпа... Но понеже съм куптурен човек и не обичам да се отклонявам от темата, спирам да споря с малоумници, защото правейки го - и аз се превръщам в такъв.Първоначално написано от Sneki
![]()
По темата с колите - нека да не коментирам, че не искам да те излагам![]()
Е сега .. какво беше това .. чисто предложениеПървоначално написано от Sneki
:P
![]()
Много малко е нужно,за да видиш,че си жалък .. че амбициите ти са големи,а ти си МАЛЪК ..