Цитирай Първоначално написано от Sneki
Цитирай Първоначално написано от nikemilov
Цитирай Първоначално написано от Sneki
Цитирай Първоначално написано от lifelesscorpse
Хора стига глупости.Нека всеки да си вирее както му е кеф.Вас какво ви бърка изобщо.Просто имате малко свободно време???Не се занимавайте с глупости.А ти Sneki..за теб просто нямам думи много,ама мнооооооооого си зле.Както и да е...Оправяйте се...
moga li da znam 6to sam zle
Щото такива като теб стават само за едно, ти знаеш за какво. И точно загубеняци със строшени коли на 19-20 години, дето не могат да си хванат наборки се мятат на малките к...красавици. А тях точно това ги устройва - грозен батко със строшената си кола да ги заведе и да ги почерпи 1 малка водка с портокалов сок. Страшен кръговрат бате, нямам думи...

hahahahhaa znai6 li kolko si zle umira6 ot qd i zavijda6 4e 19 godi6ni ni imat a ti qvno nemoje6! 6toto sam sigurna 4e ne bi otkazal na 15 godi6na ama qvno nikoq ne te iska i sigurno ti si s stro6ena kola/ako vob6te ima6 takava / i kak razbra 4e sa s takiva koli nzzz..
zavist mn zavist
Знаеш ли колко момичета съм имал и сега имам? И то с класи над теб... Ако пожелая мога да те купя и продам, но не това е проблема. Да завиждам? На кое? Нещо ти куца логиката скъпа... Но понеже съм куптурен човек и не обичам да се отклонявам от темата, спирам да споря с малоумници, защото правейки го - и аз се превръщам в такъв.

По темата с колите - нека да не коментирам, че не искам да те излагам