.

Виж резултатите на анкетата: Ползвате ли пищови и ако да, какви?

Гласували
87. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не ползвам

11 12,64%
  • Да, царски

11 12,64%
  • Да, обикновени

13 14,94%
  • Да, всякакви

52 59,77%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Тема: Пищови

Град
    **<S><T><Z>**

Пищови

Темата сигурно я има, ама...
    Айде кажете къде да си скрия пищова по български език???
    Ние набарахме отговорите на госпожата и си ги снимахме... :P :P :P Сега целият клас ще сме с пищови... Идеи много, дори ще ви споделя една:
    За момичета : Пишете отговорите на миниатюрно листче, задължително е да сте с по-голямо деколте, преди началото на часа отивате в тоалетната и закрепяте листчето с нещо (кърфица, тиксо, безопасна игла или нещо от този род) от вътрешната страна на сутиена си. И така като започне часа, просто си "намествайте" сутиена и гледайте отговорите. След края на часа-пак в тоалетната и махате листчето, да не ви убива. Надали някой ще ви надникне в сутиена да гледа какво има

СПОДЕЛЯЙТЕ И ВИЕ

Re: Пищови

Цитирай Първоначално написано от sexfantasy
    Темата сигурно я има, ама...
    Айде кажете къде да си скрия пищова по български език???
    Ние набарахме отговорите на госпожата и си ги снимахме... :P :P :P Сега целият клас ще сме с пищови... Идеи много, дори ще ви споделя една:
    За момичета : Пишете отговорите на миниатюрно листче, задължително е да сте с по-голямо деколте, преди началото на часа отивате в тоалетната и закрепяте листчето с нещо (кърфица, тиксо, безопасна игла или нещо от този род) от вътрешната страна на сутиена си. И така като започне часа, просто си "намествайте" сутиена и гледайте отговорите. След края на часа-пак в тоалетната и махате листчето, да не ви убива. Надали някой ще ви надникне в сутиена да гледа какво има

СПОДЕЛЯЙТЕ И ВИЕ
    ха, даже някое момче ще земе да препише
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Град
    Горна Оряховица
    За момичетата може и с листчето под чорапогащника - с някаква пола примерно до коленете, листчето отдолу, кръстосваш крак върху крак и повдигаш малко полата.

много пищови съм си превила но откакто ме хванаха малко ме е страх
    1. в несесера
    2. под учебник
    3. на подметката на обувката
    4. на листче на пода
    5. в специална тетр за пищови
    6. на ръката
    7. на джиесема
    8. на последния чин и преписваш
    you say im going nowhere
    and thats what keeps me dreaming
    you wish i would just shut-up
    and thats what keeps me screaming ;d

Фен Аватара на Boyman
    Град
    Силистра
    Ако теста ще бъде на лист от тетрадкатавечерта преди теста си записваш отговорите на лист и по време на часа просто си изваждаш листа от чантата (уж за да си запишеш отговорите от теста), но всъщност само го обърни с отговорите надолу. И така... накрая на часа само си го дай на даскалицата и готово. А да, направи 2-3 умишлени грешки. Все пак няма целия клас да има пълен брой точки.
    Live now, this is your time!

Голям фен
    Град
    In my broken heart...
    Имах подобен случай, когато бях 7ми клас. Правихме тест по химия с учителя по биология, щото тая по химия отсъстваше. Обаче тестът беше от една книжка с тестове към учебника, която всички имахме. Тя г-жата беше сложила на книжките на целия клас телбод, ама... И преснимахме си отг и ги раздадохме на всички и оттам всеки да преписва както знае.

Та, какво направих аз:
    Тогава още ходих с ей таив несесер: http://www.simonovi-bgshop.com/tsets...isney-2131.jpg и вътре имаше прозрачен джоб. На един лист си бях начератала разни триъгълници и кавдрати.. Значи, ако имаш един триъгълник АВС, приемаш, че връх А е въпрос 1, и отг на въпрос 1 е б (примерно) и означаваш този ъгъл А с гръцката буква БЕТА. И таа всяка поредна буква на фигурите (А, B, C, D, E и т.н.) са номерата на въпросите (1, 2, 3, 4, 5 и т.н.), а означението с гръцките букви (алфа, бета, гама, делта и т.н.) са отговорите на въпросите.

Не знам дали ме разбрахте, но беше мн оригинално и после целия клас имахме 6.00. Никой нямаше гршки!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ох мале,аз кво да кажа,4е секи път съм с царски
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен
    ползвам всякакви

а ти кво ще се разправяш с игли, сутиени и глупости?? пишеш отговорите в гсм- а и ''гледаш колко е часа''
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Супер фен
    Аз най-често пиша на ръката или сядам на първия чин нарочно пред бюрото на даскалката и си залепям листчето направо на катедрата.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    и аз всякакви,но не и царски-просто защото нашите даслаки се разписват на листа и няма как но иначе най-често си пиша малки неща на носните кърпички(ако правим контролна на думи по английски или с някакви формули),или си пращаме смси от съседния клас,където са имали същата контролна
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    **<S><T><Z>**
    ами вие си пращате отговорите от съседния клас ама нас точно те са ни изпортили на даскалката, че целия клас имаме пищови... тая кранта ми надуши пищова дори в деколтето... вика ми: искам да видя вътрешната страна на сутиена ти, аз съм жена и гърди съм виждала... и го хвана, де... иначе при историчката тоя пищов е минавал много пъти...

Град
    Sofia
    По история ние сме преписвали направо от учебника

Какво ли не ,днес си бях написала отговорите на крака отдолу и така преписвах.
    Иначе зависи от контролната,царски става,но зависи дали даскала се подписва. (;

Град
    морската столица
    Един път трябва да копирам контролните на целия клас.Съответно си копнах с 1 повече и го научих на изуст..Иначе една снимка на контролното и в коридора всичко се обменя

Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.

абе вие егати схемите използвате, а в сутиена, а в гъза ... аз просто сядам, взимам учебника, слагам си го на краката ( или под гъзо ;дд ) отврям си чета си : ))

ами вие си пращате отговорите от съседния клас ама нас точно те са ни изпортили на даскалката, че целия клас имаме пищови... тая кранта ми надуши пищова дори в деколтето... вика ми: искам да видя вътрешната страна на сутиена ти, аз съм жена и гърди съм виждала... и го хвана, де... иначе при историчката тоя пищов е минавал много пъти...

Съседният клас си бяха правили пищови на щорите.А пък на нашата класна по математика бяха освободени около 8 души.И ПОНЕЖЕ ОТ ОСТАНАЛИТЕ НИКОЙ НИЩО не разбираше,написаха задачите на едно листче,сложиха ги в едно празно шеше от вода и ги хвърлиха през прозореца но освободените ученици .Трябваше когато ги решат да пратят смс на някой и той уж да иде до тоалетната а всъщност да ги вземе Но даскалът разбра и не пусна никой... Но определено беше голям майтап

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    na 4ina smoliv sa mi liybimite.ako stane nape4eno ili sled kat s1m gi prepisala
    si lapvam kat bebetata zamisleno pr1stta i kat se poob1rme s naplun4eniq pr1st gi triq nab1rzo 6tot s gumata staa mazalo neceroqtno a i se zabelqzvqa
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Супер фен Аватара на gabri3lla
    На ръката си пиша по няколко думи, колкото да ме подсещат.

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

Какви ли не пищови съм си правила.А твойто щом е тест и имаш отговорите си ги напиши на телефона, сложи си го на чина,и все едно гледаш часа и така.Може също да си ги напишеш с молив на чина или върху минерална вода или нещо за ядене,което да си оставиш на чина

Да, всякакви

Цитирай Първоначално написано от zvezdii4kaa

Съседният клас си бяха правили пищови на щорите.А пък на нашата класна по математика бяха освободени около 8 души.И ПОНЕЖЕ ОТ ОСТАНАЛИТЕ НИКОЙ НИЩО не разбираше,написаха задачите на едно листче,сложиха ги в едно празно шеше от вода и ги хвърлиха през прозореца но освободените ученици .Трябваше когато ги решат да пратят смс на някой и той уж да иде до тоалетната а всъщност да ги вземе Но даскалът разбра и не пусна никой... Но определено беше голям майтап
    ехх и ние какви сме си мислили и правили ...... става ми мъчно вечеее
    Лудейте, че като завършите само спомените ще ви останат

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    Използвам всякви пищови.По френски миналата година винаги преписвах от телефона.Тая година е така по история и физика...От колкото по БЕЛ си прая царски...макар че госпожата се подписва правя и подписа и готово(тя даже не разбира,откъде ще помни на 20 човека как се е подписала) Пък по химия си спомням праихме един тест от помагалото обаче имаше отговори на последната страница.Предния час госпожата ни прибра помагалата и скъсала отговорите от помагалата на всички и ни ги върна след туй да направим теста.Обаче аз бях заградил преди това отговорите на теста с молив.Пък тя даскалката явно не е видяла и си изкарах шестицата ей така...в туй даскало стават много майтапи

Цитирай Първоначално написано от xcomplicatedx

са ще дам линк и за две уникални клипчетаа ^^
    - http://vbox7.com/play:136e0d14
    Това ме разби....

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    силиконова слушалка ...
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си