"Един от най-големите ми врагове" вика. Купила си е
като твоята блуза, сбили сте се за момче, едната казала, че другата е тъпа и така сте станали "врагове", нали?

'Що не пораснеш? На бас, че за пълни глупости сте се скарали и сега само драматизираш.

..Обаче въпросът е че с въпросния "враг" сме в ужасни отношения и всъщност те се запознаха когато бфф-ту ми дойде с групичка момичета да се разправя с нея,за да ме остави намира..
Викаш, големи приятелки станаха, когато уж приятелката ти е отишла да те защитава(ще се направя на ударена за оная част с доведената групичка приятелки) ? Ако някой гледа така буквално на нещата, би си помислил, че приятелката ти изобщо не държи на теб, а всъщност нещата не са толкова прозрачни. Просто тя е намерила общ език и общи интереси с другото момиче и в това няма нищо лошо, защото най-вероятно предположението ми е вярно. Съветвам те да приключите с детските истории и да вземете да се сдобрите, а не да се делите. Относно коментарите в сайтовете: отново ще го кажа: порасни! В тея сайтове целувчици, сърчица и т.н. под път и над път. Нямат стойност и вече по навик сякаш се пишат. Опитай се да бъдеш приятелка с другото момиче и с "бфф-ту" ти, но дори и да не успееш, не се сърди за глупости и не зарязвай приятелката си. Ако видиш обаче, че те зарязва и унижава, заради другото момиче и не ти обръща и грам внимание- биеш й шута.