- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Зависима?
Здравейте на всички. Аз съм на 20 години и си имам приятел от три. Много се обичаме и всичко е наред, но днес осъзнах нещо което ме уплаши. Винаги съм била много силен човек, никога не съм мислела че съм уязвима. Както си седях сега обаче ми се прииска да му се обадя а в момента няма как и... просто се депресирах и се разревах. Помислих си ужасната мисъл- ако ме остави няма да оцелея- зависима съм от него. Гадно ми е, че е така, не искам да завися от някой... Иска ми се да чуя мнение.
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
Това зависимост или любов е ?
Според мен е нормално да ти липсва. Все пак сте заедно от три години, а това никак не е малко.
А пък от сълзи няма смисъл - нали все пак ще се видите скоро. ; )
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
любов му се вика![]()
да обичаш някой=да не можеш да си представиш живота без него
спокойно-мисли за хубавите неща,няма да дойде краят
![]()
Everytime I see you I try to hide away
but when we meet it seems I can't let go,everytime you leave the room
I fade like a flower...
Да, благодаря ви, аз знам че е любов, знам че го обичам, просто ми се иска да знам че мога и без него. Написах темата с цел да споделите вашата собствена история с менТа да ми олекне, че всичко ми е наред.
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
Естествено,че всичко ти е наред...и аз съм така с моя приятел...като не ми се обади или не ми напише sms,издивявамЗнам че не трябва така...но.....
Любов към наркотиците как ти се вижда?Първоначално написано от kris4en
За три години как няма да се чувстваш така...
nicolepcd
ем нормално ти си свикнала с този 4овек и ти липсва,ех любов ^^
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
НЯма какво толкова да се каже по въпроса.От 3 години сте заедно ти го обичаш и той те обича..НО няма смисъл от сълзи и тем подобни работи.И не мисли най-лошото . ВИнаги бъди позитивна и мисли само за хубави неща.
Успех ви желая в любовта
Това чувство и аз съм го изпитвала.Някак си се чувстваш безсилен над това.Напълно те разбирам.Донякъде наистина си е доооста стряскащо да се почувстваш така.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
вижда ми се като лош избор на това какво да обичашПървоначално написано от CheriHool
и определено не мисля че любовта и пристрастяването имат нещо общо
Everytime I see you I try to hide away
but when we meet it seems I can't let go,everytime you leave the room
I fade like a flower...
чиста вманиеченост....Първоначално написано от 6u6uLkA
Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!
Аз пък ще ти кажа, че не е нормално ... тярбва всеки един от вас да има собствен чивот ... и собствени приятели и занимания отделно от другия...Според мен трябва да обърнеш малко повече внимание на себе си и нещата около теб... но да не забравяш и него де...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от kris4en
Както.си.седях.ми.се.прииск .да.звънна.на.дилъра.да.си.в зема.едно.масенце,Първоначално написано от Lady_AMG
но.нямаше.как.
Почувствах.се.толкова.зле,д епресирах.се.и.за.малко.да.с е.разрева
(Образно.казано)
Е?
Ако.моето.не.е.любов,значи.и .нейното.не.е.любов.
искаш.ли.да.ти.дефинирам.ка во.точно.значи.думата"нарк тик".
Мисля,че.и.ти.знаеш...
НЕЩО,към.което.се.пристраст яваш.Я.физически,я,психичес ки.
никъде.не.се.споменава,че.т ва.може.да.е.САМО.трева,амф ти,метамфет,
гъби,ЛСД,хлороформ,диазепа ,кокаин,хероин,морфин,алко ол,тютюн,кофеин,
крек,инхаланти,канабис.и.т. .
Така.както.можеш.да.се.прис растиш.към.тях,може.и.да.се. пристрастиш
и.към.чушки,домати,крастави ци,лимони,портокали,мандар ни,книги,списания,
телевизия,интернет,прясно. ляко,химикали,музика,извес тни.личности.
Също.така.и.към.определени. увства,хора......
Подсъзнателно.ни.е.заложен .да.имаме.влечение.към.това ,което.ни.харесва,
допада,което.ни.кара.да.се.ч увстваме.добре,щастливи,то а,което.ни.изпълва
с.енергия.и.радост..
За.1.месец.можеш.да.станеш.х роинаджия,камоли.за.3.годин и.да.не
успееш.да.си.зависим.от.еди .човек.
Ако.вие.дефинирате.пристра тие.с.думата.ЛЮБОВ-окау,ням.какво.повече
да.си.говорим.
Дъъпожелавам ти още много време с него.Явно, че много се обичате
С бившия ми бях около година заедно и помня, имаше време кадет не съм го видяла 1 ден и ми ставаше кофти, че не мога да съм при него и плаках :С
))
Съвсем нормално е да ти липсва,така че не се притеснявай.Просто мисли само позитивни неща и ще се чувстваш много по-добре![]()
Мдамм...колко познато ми звучи всичко.Спокойно и аз съм така.Даже много често напоследък.Не знам дали е любов или наркоманизиране,но ми харесва
![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Споко мацка,разбирам те прекрасно.Понеже родителите ми са много...хм....абе странни,не ме пускат до повече от 9 през седмицата.А искам да съм с приятеля си поне до 10.Просто да съм си с него.Както и да е,само като си помислих за живот без него и се разревах като малко дете.Любов,какво да се прави.![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Разбира се, че можеш и без него. Би страдала няколко месеца примерно и все някога ще ти мине.
Въпросът е да не го осъзнаваш все още. Защото това стане ли... започва да ти става постепенно 'все едно' за него, разбираш колко силна можеш да бъдеш и сама и лодката започва да се клати.
Докато се обичате, докато го обичаш няма какво да те притеснява... недей да задълбаваш в излишни паранои... защото не те чака нищо хубаво.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Болна си от любов,поздравления за което!Най-смисленото нещо е любовта и всички тръпки около нея...наслаждавай се и на моментите,в които ти липсва и знаеш че и ти му липсва' и след това наваксайте в пъти повече....айде остани си влюбена още дълго![]()
Ние с моя ходим от 2 год и половина почти и пак съм зависима от него, точно същото, което описваш ти. Дано никога не ти се случи да го загубиш, същото пожелавам и на себе си, щото няма да го преживея.![]()
Na tozi swqt ne e lesno da si dobar, trqbwa da budesh i dostatachno silen, za da ponesesh posledstwiqta ot dobrotata si ..!