.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33

Тема: Зависима?

Нормално е да ти липсва до болка и да се панираш когато е далеч все пак сте доста дълго време заедно и си е нормално Но тъй като видях в началото че искаш да сподели някои друг история ще ти дам пример с мен с гаджето ми сме заедно вече почти 2 години и сме на 350 км и се виждаме само през ваканцииите

Re: Зависима?

Цитирай Първоначално написано от Lady_AMG
    Здравейте на всички. Аз съм на 20 години и си имам приятел от три. Много се обичаме и всичко е наред, но днес осъзнах нещо което ме уплаши. Винаги съм била много силен човек, никога не съм мислела че съм уязвима. Както си седях сега обаче ми се прииска да му се обадя а в момента няма как и... просто се депресирах и се разревах. Помислих си ужасната мисъл- ако ме остави няма да оцелея- зависима съм от него. Гадно ми е, че е така, не искам да завися от някой... Иска ми се да чуя мнение.

Dori da se slu4i nqkoi den trqbvava vinagida bade6 gotova za tozi moment za6toto realnia jivot e takav i togava trqbva da napravi6 kra4ka napred i da prodalji6 da jivee6 tozi jivot e daden na teb i ti trqbva da go jivee6 taka kakto ti iska6 i da praivi6 vsi4ko koeto te pravi 6tasliva jivota e daden na seki 4ovek po odelno i vqrvam 4e seki e tuk sas nqkakva misiq taka 4e ne trqbva da izpadame v depresii i da se ot4aivame zaradi ne6to koeto nqma kak da izbegnem prosto si4ko koeto ne ni obiva ni pravi po silni.
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Внимавай иначе ще завършиш като мен...гаранция че не го искаш
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Хубаво е,че се обичате,но краят на всяка връзка идва все някога.Обаче след като сте заедно толкова време,не мисли глупости!

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    ако и той е зависим по същия начин от теб радвай се

Знам какво изпитваш,защото самата аз се чувствам по същия начин доста често.Ужасна е мисълта,че някой ден няма да сте заедно.Напоследък аз много се измъчвам по този въпрос,но ми се наби в главата,че няма смисъл да се притеснявам толкова и е по-добре да се наслаждавам на хубавите моменти.
    Та..нормално е да се чувстваш така.Все пак сте от толкова време заедно,а и го обичаш много.

Повече от фен Аватара на w0lf
    Цитирай Първоначално написано от hamacs563
    Нормално е да ти липсва до болка и да се панираш когато е далеч все пак сте доста дълго време заедно и си е нормално Но тъй като видях в началото че искаш да сподели някои друг история ще ти дам пример с мен с гаджето ми сме заедно вече почти 2 години и сме на 350 км и се виждаме само през ваканцииите
    Много е хубаво това че сте заедно и държите един на друг въпреки разстоянието...
    madafaka

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Всяко нещо си има край, но това не трябва да те сдухва и депресира. Бъди позитивно настроена и не мисли за края, а просто се наслади на хубавите моменти, които имате заедно Вземи колкото се можеш повече такива моменти, а края рано или късно ако е писано ще дойде и да ги мислиш, и да не го...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си