.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: ЯКО

ЯКО

КАТО ГОВОРИМ ЗА ЛЮБОВ ЗА ИЛИ ПРОТИВ СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ СТЕ И ЗАЩО ??? хехехехехехе Казвайте?
    It's the question.

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Аз съм за просто изнасилвачи,педофили и убийци на ел. стола газовата камера ако щеш и на бесилото.Такива нямат място на тая земя а не да ми се измъкват с това че психически не били добре смърт и това е това са хора които съсипват човешки животи и единственото което заслужават е смърт
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Ах, тази лигня ще ви погуби .
    Ще се опитам да го издокарам малко по-сериозо....
    Та, смятам, че ако си убил човек или си извършил някакво престъпление, което е необратимо, би трябвало да се наложи такова смъртно наказание.

Смърт! Без милост.Какво посадиш това ще жънеш.

В България няма място за такива изнасилвачи и скапаняци и т.н. СМЪРТ!

зависи към коя религия принадлежите.

Супер фен
    Зависи.
    nicolepcd

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от Faces
    Аз съм за просто изнасилвачи,педофили и убийци на ел. стола газовата камера ако щеш и на бесилото.Такива нямат място на тая земя а не да ми се измъкват с това че психически не били добре смърт и това е това са хора които съсипват човешки животи и единственото което заслужават е смърт
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    40 Miles from the Sun
    То хубаво да умират педофили и убийци, ама представете си, че сте убили грешния човек, че сте погубили още един живот? Тогава какво правим? (: Пък и никой няма право да решава кой да умре и кой да живее. Против смъртната присъда, за доживотната. (:

1. да убиваш е грях ... щом някой е убиец .. да му наложиш смъртна присъда означава да станеш като него... никой не може да реши кой да живее и кой не !
    2. ако някой извърши нещо като горе посочените престъпления да го убиеш би било много мило! аз бих ги оставил живи затворени в някоя килия и храна и вода колкото да не умрат и така 100 години!!! за да се мъчат възможно най-дълго
    Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!

Цитирай Първоначално написано от padnaloblak
    1. да убиваш е грях ... щом някой е убиец .. да му наложиш смъртна присъда означава да станеш като него... никой не може да реши кой да живее и кой не !
    2. ако някой извърши нещо като горе посочените престъпления да го убиеш би било много мило! аз бих ги оставил живи затворени в някоя килия и храна и вода колкото да не умрат и така 100 години!!! за да се мъчат възможно най-дълго
    Напълно съгласна ...

Мега фен Аватара на Hilary_
    аз съм за да ти отрежа .... пък незнам за друго ...

Za6to ne zadavate umni temi ami samo guposti govorite ne moga da razbera eto tova e zaguba na vreme koeto pravite.
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Зависи от провинението.Като цяло обаче мисля,че може би е добра алтернатива.Има създания (защото това не може да са хора),които просто не заслужават втори шанс.Има толкова жестоки убийства,за които на извършителите и тряпането им е малко.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Цитирай Първоначално написано от padnaloblak
    Макар да си на прав път, има още много да дълбаеш в тази посока докато стигнеш до някаква истина.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си