- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- HP Vs. Twilight
hp comes for health points
ПОВТАРЯМ HP е Хари Потър
Хари Потър, сравнявайки не филмите, а книгите.
Иначе филмите, направени по книги, по принцип са бози. А при Здрач и книгата, и филмът са такива- комерсиални простотии, бъкани с изтъркани идеи.
Плюс това, не си падам по наситени със захаросана романтика любовни истории. Някак ми е пресилена цялата ситуация с изследването на връзката между двама души до последната нишка.
От своя страна, "Хари Потър" е наистина масивна поредица, изпълнена с много приключения, поуки и съвети, които не само всеки тийнейджър, а и по-възрастен човек би могъл да прилага в живота си. Роулинг е емоционален автор, обогатяващ историята с много значими и интригуващи детайли. А изказът в "Здрач" определено е повече от плосък...
Тhe Hell is coming!
Хари Потър. Светът му е 300 пъти по-интересен и изпълнен.
А във ВЕЛИКИЯ Едуард е убито всичко вампирско. Ходи си на светло, яде си чесън като селски кръчмар и не е еротичен и секси, а девствен и нон стоп оплакващ се колко правели грешка, как не трябвало да я целува и тн и тн...
А тя е тъпа и мазохистична на макс. мяза на отегчена от живота кифла, която все не знае какво иска. Има свестен (що годе за върколак) мъж, ама бяга при някакав мухлъо.
Това е.
хари потър... защото ми харесваше като малка![]()
someone else...
Само се чудя къде е H2OАз съм с 2 ръце за него
Rest In Peace....We Will Never Forget You
Стига с тези " Здрач ще засенчи ХП" "Здрач или ХП" ! Двата филма нямат нищо общо, а ги сравняват само защото са истории от книги на британски писателки.
Иначе на мене и двете серии ми харесват, но сякъш повече ХП
мале .... хари потър вече е толкова тъпо ;х не харесвам много здрач, обаче е по-добър ...
Всъщност Стефани Мейер е американкаПървоначално написано от zai4ety13
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Еми ако трябва да избирам ще избера Здрач или ако е Хари потър ще бъде и огнениея бокал .Защото участва Робърт![]()
![]()
My heart's a stereo it beats for you so listen close
S.W.A.G
fresheer than a muthafucka' . .
Francisco Lachowski's wife .. <3
СЛУШАЙТЕ ВСИЧКИ!!!Според мен тоя с лещите стана известен главно от ХП.Ако не беше ХП нямаше да се издигне толкова!!!
И двата филма не са нещо особено,но ако трябва да избирам определено ще избера Хари Потър,защото "Здрач" определено е най-тъпия и бозав филм който съм гледала.![]()
Стига с тея теми...
Поддържам мнението, че оня вампир прилича на ритан у муцуната ритард.
Он топик-Шит до шит.
Четете Пратчет!!!
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!