.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

...Останах без приятелки...

...

Мега фен Аватара на Hilary_
    Майната им...заеби ги всички ... и аз нямам ама кво ми пука...

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Защо не се опиташ да обясниш ситуацията?!?Щом приятелката ти разбере,че ти няяш нищо със него ще се разберете.
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Мега фен
    хаха, остави ги засега, ще им мине. поговори с момичето, което е плакало и му обясни как точно стоят нещата. ако почне да се прави на интересна- пътяяя.. ти не си виновна за нищо.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Hilary_ аз ще ти стана приятелка
    Колкото до темата - ми седнете и се изяснете , като хората , а не като пикли ?! За какво да ти се сърди , като нищо не си направила ? Защо да ти се сърди , като тя го е отблъснала и даже не ти е казала , че го харесва АЗ ако съм на твое място , чесно казвам ти ще й тегля майната пикла ! На 14 ли сте ?
    Кажи й това , което каза и на нас и я успокой , че не го харесваш и си е само нейн

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Цитирай Първоначално написано от miss_asi
    Защо не се опиташ да обясниш ситуацията?!?Щом приятелката ти разбере,че ти няяш нищо със него ще се разберете.
    ...

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Аве заебете го тоя скайп! тряя да си говорите на 4 очи иначе няя да стане според мен.Ако пък толкова не иска да прочете хронологията,изпечати я и й я прочети ти.Много тъпо се държи това момиче според мене са в крайна сметка не е център на света!
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от yozii
    Обясних и даже и пратих хронологията,какво сме си писали с онуй момче,обаче тя не ми вярва и каза че няма да прочета хронологията за нищо на света.
    нямало да прочете хронологията за нищо на света... лигла! я я остави и не я търси. пфф..
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Колкото до темата - ми седнете и се изяснете , като хората , а не като пикли ?! За какво да ти се сърди , като нищо не си направила ? Защо да ти се сърди , като тя го е отблъснала и даже не ти е казала , че го харесва АЗ ако съм на твое място , чесно казвам ти ще й тегля майната пикла ! На 14 ли сте ?
    Кажи й това , което каза и на нас и я успокой , че не го харесваш и си е само нейн
    Имаш прекрасно 6-то чувство.На 14 сме.Казах и същите неща обаче тя продължава да ми натяква за него.
    П.П. Тя ми беше казала,че той и е предложил но не ми е казала,че го обича...

^ Повярвай ми , чак сега когато е видяла , че той може да е с друго момиче е решила , че го обича !
    + това , това момиче си се оказала ти и сега те мрази , направо сигурно те презира , защото си й го отмъкнала ..
    Направо много се ядосвам така , като без да знае те обвинява и не иска да приеме истината , на всичкото отгоре и другата ти приятелка настроива така !
    Внушава си сама глупости ! Знам , че няма как да й го избиеш и аз в момента съм в някаква такава ситуация нищо , че сме на по 16 -17 ..
    Направо й прати линк към темата тука в тийнпроблем.нет .. Може да се заинтересува и да го прочете .. Аз веднъж бях така направила и след това ми се извини въпросното момиче , обаче не трябваше да и се моля , докато го направи

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Град
    40 Miles from the Sun
    Ох, деца, научете се да разговаряте за тея неща (НЕ ПО СКАЙП), вместо да ревете и т.н.. Излезте заедно и се разберете. Кажи на едната, че не харесваш онова момче и си се опитвала да го разкараш, нищо не сте правили и нямаш намерение да правиш с него. А другата не ти е споменала за реването на първата, защото може би е мислила, че първата не иска да знаеш, че е плакала or smth. Не се карайте, а съвсем цивилизовано си изяснете нещата. Нали сте приятелки, не бива да си разваляте приятелството заради някво смотано момче и/или тъпи недоразумения.

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Имаш ебати заблудените приятелки честно отрязала го ама не знае що питаш другата нещо си държала си и сметка заеби ахахах това не са приятелки вярвай ми
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Кажи й какво мислиш.Пък,ако нещо се не се разберете - адиос . Притребвали са ти хора.Затова и аз нямам истински приятели , само позьори/ки,интриганти/ки и т.н.
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Обесни на това момиче, че не го харесваш този и тя може да си го взима.А другата ще се прави прави и ще й мине

тцтц при положение че нищо не си правила се сърди

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Не бъркайте думата приятел с познат. Съмнява ме това да са ти приятелки. По-скоро са ти компанията, с която си заедно през повечето време. А и въпросната ти приятелка, защо не ти е споделила по-рано, че си е харесала това момче. Ти да не си ясновидец, че да знаеш? Сега ти прави истории, като малко дете, което е хвърлило грозната играчка и в момента, в който някой вземе играчката идва да ти я дърпа и ти циври. Като искаш се опитай да се сдобрил с "приятелките" си, но по-скоро ако ти е харесало момчето - по-добре почни да си излизаш с него.

Изобщо не го харесвам.С него не може да бъдем нш повече от приятели ...

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    ... ахаха миии добре... Няма лошо...колкото повече ... толкова по ... интересно...

сякаш и е изневерил с теб

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Ако питаш мене ще й дойде акъла и ще осъзнае,че нищо не е станало.Дай им време.Всеки си има кофти моменти + това може приятелката ти да си е такъв характер(ти си знаеш за това нещо)
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Едната си писала на скайпа:офф,писна ми вече,другата беше писала:приятелки-предателки и таквиз...и на мен ми писна обаче засега ще си мълча докато им дойде акъла...

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    Мога само да кажа...ХОРА!В ЕБАТИ ФИЛМИТЕ СЕ ВКАРВАТЕ!...Тези въпросните две момичета не са ти никакви приятелки,а просто познати.Правете разлика мамка му.Заебаваш ги веднага и точка по въпроса.Та ти да не си гадателка,за да знаеш винаги кой кого и защо харесва??Стига глупости.И двете са...нямам думи.както и да е...Прави си изводите...
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Yozzi,нямаме оправия ние момичетата,едно ще ти кажа съташно малко са изключенията на истинските женски приятелства...

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    абе остави ги да им мине..не се занимавай с глупости : ))
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Обясни ако не стане заеби ги ще срешнеш много нови и интересни хора

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си