- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ...Останах без приятелки...
Мила от такива "приятелки" всяко едно момиче си е патило,просто да не ти пука .Продължи живота си смело напред !Щом е допуснало това момиче едно момче да застане между вас значи никога не ти е била истинска приятелка.Дано срещне истински приятели!
Edva, kogato neshto si otide, edva kogato s neshto se prostish razbirash kolko mnogo ti se svidi, razbirash i zapochvash da tyjish.Syznavash, che neshte go vidish veche i praznoto mestence, che boli
Пикае ми се, 'ма ме мързи да ходя до тоалетната
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Ми...неска я изпитаха по биология и аз и подсказах и след часа тя дойде и ме прегърна...![]()
аз не виждам някаква причина да ти се сърди ти не си виновна че тва момче те е харесало абе я ги заеби тия то тва не може да са ти приятелки що не се сърди оная на момчето че е почнало да те зарибява ми се сърди на теб пффф според мен просто няма смисал от такива приятелки по добре сама отколкото с такива
LoVe iS tHe aNsWeR
Чк са малко. Начи той и предложл пък тя му отказала и сега те мрази щото той ти предложил на теб а ти си му отказала а тя те ревнува че той ти е предложил на теб след като тя му е отказала и ти си го разкарала защото той не и е предложил не нея след като ти си му отказала ....![]()
![]()
![]()
Мноу лошу
![]()
Явно просто не са ти приятелки, по-добре за теб че е станло така за да разбереш какви предателки са. Аз съм имала моменти в които не съм излизала със седмици, зашото не е имало с кой, но сичко се променя и си идва на мястото![]()
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
БАСИ ТЪПИТЕ КИФЛИ..
БАСИ ТЪПИЯ СЮЖЕТ..
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Сори че ти го казвам ама си нямала приятелки....Истинските приятели няма да ти държат сметка кого харесваш или да ти се сърдят за дреболии....Как може като тя го е отрязала вече да ти се сърди защото ти си се зарибявала с него.Ама светът е пълен с шматки какво да се прави... Заебавай ги и толкова.Това не са истински приятели! ;]
--------------------------------------------------------