- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Защо не ми е казала
Здравейте! Аз съм момиче на 12 и искам да споделя какво стана преди месец. Идва една комшийка вкъщи- от бебе ме е гледала смисъл имаме и най-голямо доверие,много е добра и винаги ми носи всичко което е направила.Та аз съм сложила слушалките и двете с баба си говорят (майка ми е в Италия и ба4ка с приятелят си - с ба6та ми се разведоха когато бях на 8-9. Та те си мислят 4е не ги 4увам и се заприказваха за майка ми и ба6та ми и разбрах не6то от което 6тях да падна - майка ми е направила аборт.![]()
![]()
И то 1-2 г преди да се разведат. Баба и казала да го махне понеже ако станело не6то - което стана - разведоха се,поне да е била с 1 дете нали все пак ако са 2 - грижите стават о6те по големи. На никой ни6то не съм казвала, само на вас - знаейки 4е вие сте добри и умни хора които 6те ме уте6ат или 6те ми кажат какво да направя. ПП- ком6ийката е с около 10 г по млада от баба но са най-добри фр :P
![]()
I held on your promise that you'll be around.It's crazy but I'm falling apart,It's crazy how you're leaving me scared.It's crazy but I'm gonna insane,feeling lost,confused and ashamed.It's crazy,hope you're feeling my pain!
Не е задължена да ти казва, ако смята, че това е правилното.
Stay up all night with the stars *
Тогава си била много малка за да ти кажат.А и какъв е смисъла?Едва ли на майка ти и е приятно да говори за това.![]()
Към авторката,откъде си и кой квартал![]()
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
Ако майка ти се е повлияла само от мнението на баба ти (баба ти е зле щом е на мнение, че едно дете може да пречи и да е в тежест на някой) според мен е направила голяма грешка. Развели са се след 1-2 нямало е как да знаят, че ще стане нещо такова, сега можеше да си играеш и да гледаш братче или сестриче вместо да седиш по цял ден на компа.
"Колкото повече, толкова повече..!"
И според мен не е постъпила правилно... но кой ни пита.
А ти по-добре си мълчи. След свършен факт, нищо не можеш да направиш. На майка ти само ще й стане кофти, ако повдигнеш темата. Пък и ти тогава си била малка, какво е трябвало да ти каже? (мисля, че и сега си малка и не трябва да си вреш носа, където не ти е работата)
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Vie pak mnogo znaete babata zle li e ili ne? Vsmisal, 4e nie nito znaem finansovite vazmojnosti na tova semeistvo (sadeiki i po tova, 4e maika i e v 4ujbina da raboti, zna4i ne sa mn bogati4ki) ne mislete, 4e da se gleda 1 bebe e mnogo lesno i evtino... Sa6to qvno sa znaeli, 4e kam razvod otivat ne6tata a tova, 4e 4ak sled godina-dve e stanalo e samo podrobnost, za6toto qvno to e 6tqlo da stane taka ili ina4e 6tom babata go e kazala taka.Първоначално написано от cveteto64
Ddz, az ne mislq 4e e 4aaaak takova golqmo prestaplenie, 4e e napravila abort. Avtorkata e o6te na 12g. i sega se 6okirva, no ako go be6e nau4ila sled nqkoq druga godinka kadeto moje6e da preceni argumentite na vsi4kite strani zameseni v slu4aq, sigurno nqma6e da pravi 4ak takava drama.
I posledno - ne mislq 4e na edno 8 godi6no dete bih tragnala da kazvam ili obqsnqvam, 4e 6te pravq abort ot ba6ta i. Az li4no go priemam za normalno, brakat i ne varvql i re6ila da pravi abort, emi ok kakvo tolkova. Maika ti e dostata4no golqma da preceni, 4e qvno tova e bilo pravilnoto re6enie v slu4aq. Sega si ima priqtel i moje ot nego da iska vtoro detence.... Pak i dali priqtelq i 6te6e da se saglasi priqtelkata mu (maika i) da e s 2 deca ? Pomislete malko predi da sadite jenata....Az znam mn jeni koito sa pravili abort a brakovete im sa si nared, prosto taka sa precenili ili neiskat deca ili ve4e imat 2-3 i nemogat da otglejdat o6te
Ehhhh kolko o6te ne6tica 6te nau4im za roditelite si dokato porasnem ......![]()
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
Приеми, че и майка ти си има тайни и не се меси, където не ти е работа..
Защото не е твоя работаако беше по-голяма можеше да ти каже (въпреки че пак не е сигурно),защото тогава щеше да я разбереш.
![]()
Не са ти казали, защото си прекалено малка за да разбереш всичко това.
Аз пък разбрах, че майка ми е имала две бебета преди мен, когато бях на 11 или 12 някъде. Голям шок. Не осъзнавах нищо, само исках да ги видяГлупава работа.. Само докарах на нашите главоболия и караници..
Сега осъзнавам всичко.. Дори ми разказаха.
Изкачай и ти още няколко години и може би ще ти споделят малко повече. Сега и да ти кажат.. нищо няма да стане.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
E и двете с баба са усетили.Това го разбирам - баща ми пиеше взимаше и мизерната заплата от 120 лева и я изпиваше. Просто ми е гадно. Пък и незнам защо - аз още от по малка разбирах мн неща - когато и изневери- разбрах без да ми е казано. Когато тя ми викаше че е наред а беше съсипана от болка - разбирах. А колкото до приятеля на майка ми - той казва че не е важно кой те е направил а кой те гледа- тоест той ми е баща. Грижи се за мен всичко е ок. Но предполагам че на 12 годишно дете това може да се обесни - така и така - усетихме че ще се стигне до там... Благодаря ви !
I held on your promise that you'll be around.It's crazy but I'm falling apart,It's crazy how you're leaving me scared.It's crazy but I'm gonna insane,feeling lost,confused and ashamed.It's crazy,hope you're feeling my pain!
И аз мисля, че моята майка е правила аборт, защото не е искала 3то детеВсе пак избора си е нейн и в това отношение ти нямаш право на глас
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
еми то не е много твоя работа . пък и щом майка ти така е преценила значи така е правилно . моята майка и тя е правила аборт ,но е раждала цезарово и там колко време след това не е трябвало да се ражда . а тя бързо забременяла пак - но как да кажа по случайност и е абортирала . еми нищо не и казах ,пък и то не е било хубаво да ражда . ако имах брат или сестра щяхме да имаме 1-2 или 3 години разлика . в кяой моменти ми се иска ,но в други не
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
+1Първоначално написано от MoHuTo
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
Защото явно си била на 10 и не е било твоя работа!
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Така е решила -> така е постъпила..не я съди, майка ти си е имала причини да не ти каже.![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
може би е преценила че няма да приемеш постъпката на майка си и ще я намразиш за тва помисли ли?