- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Защо не ми е казала
Здравейте! Аз съм момиче на 12 и искам да споделя какво стана преди месец. Идва една комшийка вкъщи- от бебе ме е гледала смисъл имаме и най-голямо доверие,много е добра и винаги ми носи всичко което е направила.Та аз съм сложила слушалките и двете с баба си говорят (майка ми е в Италия и ба4ка с приятелят си - с ба6та ми се разведоха когато бях на 8-9. Та те си мислят 4е не ги 4увам и се заприказваха за майка ми и ба6та ми и разбрах не6то от което 6тях да падна - майка ми е направила аборт.![]()
![]()
И то 1-2 г преди да се разведат. Баба и казала да го махне понеже ако станело не6то - което стана - разведоха се,поне да е била с 1 дете нали все пак ако са 2 - грижите стават о6те по големи. На никой ни6то не съм казвала, само на вас - знаейки 4е вие сте добри и умни хора които 6те ме уте6ат или 6те ми кажат какво да направя. ПП- ком6ийката е с около 10 г по млада от баба но са най-добри фр :P
![]()
I held on your promise that you'll be around.It's crazy but I'm falling apart,It's crazy how you're leaving me scared.It's crazy but I'm gonna insane,feeling lost,confused and ashamed.It's crazy,hope you're feeling my pain!