- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Rockmelon" спомага за растежа на гърдите!Странно,но фак
Японският гуру Хидето Томабейчи изобрети мелодия за мобилен телефон, която според него увеличавала бюста на всички заинтересовани жени!Томабейчи твърди, че чудодейната мелодия се състои от звуци, които действат на подсъзнателно ниво, а самата тя се явява своеобразно “позитивно промиване на мозъка”.Според специализирани японски списания наистина има дами, които са се сдобили с допълнителни сантиметри към гръдната си обиколка с помощта на вълшебната мелодия
П.С Ако някой иска ще му я пратя.Давайте email![]()
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
о6те не е измислилтряа да му кажем и за намаляване
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
Някой има ли я, че да прати да изпробваме?Не знам... малко се съмнявам, но пък може и да действа. Давайте аз ще се жертвам да пробвам, ама ако е с обратен ефект тогава вече ....
![]()
![]()
Не се подмазвай,нама да ти купят и на теб,стиснати са...Първоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Az q imam no dai nqkav adres za da ti q pratq.
OBa4e e mnogo tvare6ta meh=jdudrugotoo.Naprao mi se nabiva v glavata i se edno izpadam v trans i po4va da me boli glavata
OBa4e e mnogo tvare6ta meh=jdudrugotoo.Naprao mi se nabiva v glavata i se edno izpadam v trans i po4va da me boli glavata.Naistina mi blokirva mozyka
OBa4e e mnogo tvare6ta meh=jdudrugotoo.Naprao mi se nabiva v glavata i se edno izpadam v trans i po4va da me boli glavata.Naistina mi blokirva mozyka
Хаха..и ефект има ли?Първоначално написано от sweet_bubka
mi az ot 2-3 dena q slu6am nooo sqka6 ima efekt gyrite mi sa poopoduti mnogo po razli4ni,apak i moji i da si vnu6avam,no mislq 4e im efektПървоначално написано от Devilka
Да... наистина има ли ефект? Ако искаш пиши ми лично да се разберем как да ми я пратишПървоначално написано от Devilka
![]()
Охоо дайте я и на мен аз имам голяма нужда![]()
пишете ми и на мен лично плс...
Първоначално написано от LuCiFer`s AngeL
И аз искам, и аз искам. Ще вземе да ми харесаЩе я слушам докато не ми омръзне, де
Ама все пак - и аз искам
Пиши ми и на мене на ЛС, че да се разберем как да ми я пратиш
![]()
Pure white
източник ?
Размишлявайки по темата у мен се родиха няколко тъпи въпроса:
1. Може ли въпросната мелодийка да има странични ефекти и освен да ти пораснат ц**ите да наддадеш и в областта на седалището?
2. Може ли при евентуална неправилна "употреба" да ти порасне само едната...?
3. Какво ще е въздействието, ако е слушана от мъже? Ще трябва да купуват сутиен или по-големи боксерки...
Първоначално написано от LuCiFer`s AngeL
ХАхАхаХ и аз вече я имам мисля ,че е УЖАСНА .. та.. за страничните ефекти за сега само огладнявам друго не съм забелязала![]()
![]()
Аааа и на мене я пратете!!!
Момичето което каза че я има-от къде я намери???
Абе тука дали нещо мирише?![]()
И аз я искам че имам голяма нужда...![]()
пращайте и на мен![]()
wooohooo ако е истина ше е суперпишете ми на ЛС който я има за да се разбереме за пращането
![]()
Малее... колко зарибени самоЛеле след няколко месеца трябва да направим среща на форума и да проведем конкурс "Мис мокра фанела", за да видим при коя е най-добър резултата
![]()
[и мен ме зарибихтемоля ви и на мен да я пратите -или на ЛС или е-mail cveti01@abv.bg мерси предварително а дано има ефект
![]()