- Форум
- По малко от всичко
- Бъдещи мами :)
- съпруга ви
^Малее повечето от вас колко работни мъже имаат..Моя баща абсолютно нищо не прави,даже кара майка ми да му слага вечерята (ако ще вечеря сам..).Ама много им се радвам на скандалите заради това де
Аз пък бих правила всичко с удоволствие (като се оженя..) стига да не ходя на работа и да имам време
(А и сега го правя у нас..) Само буклука ии чистенето на банята не е за мене
...
P.S. Кремче,като си видях аватара за 1ви път,помислих, че това са огромни циции![]()
![]()
^дори и да не работиш и да имаш време,повярвай ми,много бързо ще ти писне мъжа ти по цял ден да е навън(било то и на работа),а ти да си се заровила с парцалите вкъщи!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Е,сигурно си права..Първоначално написано от darla
На мен сега ми е добре като си мисля така
![]()
на мен пък не ми е неприятно да върша домакинската работа
като изключение прави прането на ръка, което ми е крайно противно
хах, сега си давам сметка, че доста помагам вкъщи, нищо, че наште винаги са недоволни...дори и като отида на някого на гости пак помагам, ако има с какво, ахаха сбъркаха работа :Р
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Аз не казвам, че това е изцяло женска работа. Всъщност и аз не върша всичко в къщи, но никога не мога да си позволя да се правя на "мамина принцеска" и да казвам "уф, не мога това, уф не мога онова" и да правя погнусени физиономийкиПървоначално написано от darla
![]()
Не мисля, че съм мамина принцеса, защото от малка върша всякаква работа-от бършене на прах, до шпакловане и боядисване. Не обичам някои неща и ги причислявам към зоната"задължения". Но 1 път не съм хвърлила хранителните отпадъци. Моя кош, този в тоалетната....няма проблем. Това обаче не мога. Лошо ми е, момиче. Адски чувствителна съм на миризми. Много мразя зеле(варено, печено). Помириша ли го ме боли глава и повръщам. Е, зелето ми е по-приятно и от кофата с боклука. Да не говорим, че тежи. Кекава съм в ръчичките. Вчера едва успях 10 кг чушки да изтърбуша и сега имам мускулна треска на ръцете.....
Не бягам от работа, но не смятам, че съм длъжна аз да правя всичко. Не смятам, че съм длъжна да пера и чистя непрекъснато след някой си мъж, а той да вири крака пред телевизора. Искам до себе си партньор в живота и това се отнася за всяко отношение.
Първоначално написано от RAWRRR
Ха ха ха ха - мъж, който да не цапа? Това е само този, който знае как се чисти после :Д
По темата - помага ми страшно много (по-точно поагаше, но започна работа) сега ми помага в къпането на бебока, когато си е в къщи ми вика "Излез някъде, помотай се 1-2 часа аз ще го гледам" Старае се да не цапа чак толкова, не мрънка когато няма "топла вечеря" или не са измити съдовете, прави яденето на детето (кисело мляко, сокчета и т.н.) Абе общо взето доста ми помага![]()
^Родила ли сиичакаме снимки на бебетоо...
Съжалявам за поста,не много ;д по темата