.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Мега фен Аватара на Biskfitka
    ^Малее повечето от вас колко работни мъже имаат.. Моя баща абсолютно нищо не прави,даже кара майка ми да му слага вечерята (ако ще вечеря сам..).Ама много им се радвам на скандалите заради това де Аз пък бих правила всичко с удоволствие (като се оженя..) стига да не ходя на работа и да имам време (А и сега го правя у нас..) Само буклука ии чистенето на банята не е за мене ...

P.S. Кремче,като си видях аватара за 1ви път,помислих, че това са огромни циции

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ^дори и да не работиш и да имаш време,повярвай ми,много бързо ще ти писне мъжа ти по цял ден да е навън(било то и на работа),а ти да си се заровила с парцалите вкъщи!

Цитирай Първоначално написано от darla
    ^дори и да не работиш и да имаш време,повярвай ми,много бързо ще ти писне мъжа ти по цял ден да е навън(било то и на работа),а ти да си се заровила с парцалите вкъщи!
    Е,сигурно си права.. На мен сега ми е добре като си мисля така

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Това са си лично моите гърди Просто ъгълът леееееееко лъже за размера.

С тениска на форума съм.

Да стоиш по цял ден и да шеташ в къщи не си е работа. На 2-рата седмица писва тотално.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    на мен пък не ми е неприятно да върша домакинската работа
    като изключение прави прането на ръка, което ми е крайно противно

хах, сега си давам сметка, че доста помагам вкъщи, нищо, че наште винаги са недоволни...дори и като отида на някого на гости пак помагам, ако има с какво, ахаха сбъркаха работа :Р
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    Свищов
    2 дни се скапах от чистене и готвене(събота) и консервиране на чушки(вчера). Боли ме всичко, лошо ми е и въпреки 9-те часа сън съм просто разбита от умора...Не си е работа.

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от darla
    ^абсолютно съм съгласна! Много по-лесно е физически и за двамата ако си разпределят задълженията,а и никой мъж не иска жена му да е вечно недоволна,нацупена,да вдига скандали,че той не и помага и т.н.Колко по-лесно е да помогне вкъщи и по този начин да си "плати" доброто настроение и спокоиствието вкъщи
    Аз не казвам, че това е изцяло женска работа. Всъщност и аз не върша всичко в къщи, но никога не мога да си позволя да се правя на "мамина принцеска" и да казвам "уф, не мога това, уф не мога онова" и да правя погнусени физиономийки

Град
    Свищов
    Не мисля, че съм мамина принцеса, защото от малка върша всякаква работа-от бършене на прах, до шпакловане и боядисване. Не обичам някои неща и ги причислявам към зоната"задължения". Но 1 път не съм хвърлила хранителните отпадъци. Моя кош, този в тоалетната....няма проблем. Това обаче не мога. Лошо ми е, момиче. Адски чувствителна съм на миризми. Много мразя зеле(варено, печено). Помириша ли го ме боли глава и повръщам. Е, зелето ми е по-приятно и от кофата с боклука. Да не говорим, че тежи. Кекава съм в ръчичките. Вчера едва успях 10 кг чушки да изтърбуша и сега имам мускулна треска на ръцете.....

Не бягам от работа, но не смятам, че съм длъжна аз да правя всичко. Не смятам, че съм длъжна да пера и чистя непрекъснато след някой си мъж, а той да вири крака пред телевизора. Искам до себе си партньор в живота и това се отнася за всяко отношение.

Повече от фен Аватара на VeSna
    Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    Аз бих му ги прала и на ръка с удоволствие
    Преди да пусна пералня,винаги ги кисна и ги претърквам малко и чак тогава в нея.

Колкото по темата,с моя приятел не живеем заедно (той ми отхвърли наскоро предложението) , но бих искала сама да се грижа за домакинството.Неговата задача е само да не цапа.

Ха ха ха ха - мъж, който да не цапа? Това е само този, който знае как се чисти после :Д

По темата - помага ми страшно много (по-точно поагаше, но започна работа) сега ми помага в къпането на бебока, когато си е в къщи ми вика "Излез някъде, помотай се 1-2 часа аз ще го гледам" Старае се да не цапа чак толкова, не мрънка когато няма "топла вечеря" или не са измити съдовете, прави яденето на детето (кисело мляко, сокчета и т.н.) Абе общо взето доста ми помага

^Родила ли сии чакаме снимки на бебетоо...
    Съжалявам за поста,не много ;д по темата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си