mgxpower, не е безпочвено. чорапи без накисване-абсурд да се операт, даже и с Ариел. Аз лично моето бельо си го пера на ръка с тоалетен сапун, защото е фино. Да не говорим, че някои дрехи също са фини и няма как да ги пуснеш в пералнята. Има и дрехи, които пускат боя. Даже и със студена вода да ги пера, пак тя се оцветява подобаващо. Изобщо прането ми е най-омразното домакинско задължение. Особено зимата да пера пускащи пуловери. Ей с тия ми ръце не мога да ги изстискам като хората и това е. Пердета също се киснат преди пералнята в солена вода, защото това е най-мръсното нещо в къщата. Наглед бели пердета каква чернилка оставят...Не, че не пера. Но дори и в пералнята да се пере си остава простирането, гладенето, подреждането в гардероба....С прахосмукачка няма да минавам. Това в прав текст съм му го казала. Рискува да живее в мизерия. Мен лично не ме дразни...Обещала съм да обирам праха и да чистя санитарния възел. Стига толкова.

А дали е така....времето ще покаже. Ако съм на тази си работа хич няма да се сещам, че е мръсно. Като се върна у дома нямам сили за абсолютно нищо.