- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- как да ми порасте брада ????
И като имаш брада, ще си маняк? Точно обратното.
Се едно "не мисля, че ми е рано, штоо половината клас се еба"![]()
![]()
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
![]()
ми питай го него, ние как да знаем
![]()
![]()
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
Много бръснене трябва... и пак ако нямаш ген за хубава гъста брада няма да стане нищо![]()
ами баща ми няма хубава брада,но пък дядо ми има,това дали ще ми пречи аз да имам ?
Рано ти е.Просто този белег още не се е проявил при теб.
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Абе при всеки човек хормоналното развитие е в различно време...Ми аз имах гъста брада и започнах да се бръсна в 7-ми клас/14 год тогава(2рия срок). А пък и тук играе и факторът наречен ген.Всичко е мн комплексно и строго индивидуално!Първоначално написано от MP
Беар Гриллс не собираеться сдаваться!
Време.....И аз гледам много уестърни но за сега не съм имал такова желание....Първоначално написано от JeanClaudeVanDamme
http://imagecache.allposters.com/ima...od-Posters.jpg
Такава ли брада искаш да имаш?
ДаПървоначално написано от Asatov
![]()
![]()
![]()
аз съм 7 ми клас и гледам как да забавя растежа той ми иска брада .. и то изкуствено
![]()
ти си много *** - наистина !
отиди така на училищеПървоначално написано от JeanClaudeVanDamme
![]()
Точно за това казвам,че му е рано.Щом ти си имал на 14,а той няма на 15,значи при него се проявява по-късно.Първоначално написано от strong
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Не забравяй каубойските потури и коня.Първоначално написано от JeanClaudeVanDamme
![]()
Абе, момче, вероятно още ти е рано, първо - брада няма как да имаш, ако я бръснеш прекалено често... така няма да ти порасне повече. Второ - всичко опира до гена на човека. Нчкои имат гъста брада, други - по-рядка, трети пък въобще нямат или е в по-малко количество. Почакай още малко, на 16-17, най-късно до 18-годишна възраст ще видиш, че ще ти е набола. И 1 съвет! Никога не си бръсни брадата на контра (срещу косъма)! Така няма да постигнеш ефект. Само ще раздразниш кожата и ще ти се появят и пъпки и изобщо лоша работа. Просто имай търпение...![]()
Live now, this is your time!
Обръсни се. Ако не поникне нищо значи не ти е време.
п.с. > към предишните постове:
гледайте как се изразявате и в какво словосъчетание ползвате думичката "ген", защото се получиха няколко забавни изказвания![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
хьахьхаь пич ти иам расъжденията .. аз сам на 15 .. смисал си се бръсна .. то си е норм. за наща вързаст вече ама като на Clint Eastwood брадата неможеш завъди скоро ... гледай си живота .. тя ше порасне :]
повярвай ми
не искаш дати порастне брада
"Искам да приличам на Клинт Истууд"![]()
И аз искам да приличам на Анджелина Джоли ама кво?
И аз искам да приличам на Йохан Хегг ама![]()
П.П Бръсненето не помага (доказано)
още си мн малък,но може да опиташ като започнеш да се бръснеш на контра(с/у косъма)..аз лично мисля че ти е м рано защото после ще се налага да се бръснеш през 2 дена![]()
Щом си на 15 и нямаш брада - няма и да имаш! Говоря за хубава гъста брада..ще си поредния с женско личице!
Don't tell me what I can or can't do !