- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проклета гордотс...
Отново съм скарана с моя приятел....за пореден път.И повече не издържам.Много ми е гадно,болно ми е,мъчно ми е,не искам да е така.Искам да си го цункам,да си го гушкам,да сме двамата,да се смеем...Обаче няма как да стане.Скарани сме от няколко седмици и няма признаци да се оправим.А много искам да се оправим.Много искам да почна да му говоря,да се закачаме,но нещо от вътре не ми дава...искам,ама не мога да го преодолея това...А и как да мога.Като се замисля,защо аз трябва да правя първата крачка към здобряването при положение,че аз съм се разсърдила.Нали аз съм засегнатата,нали на мен ми е станало гадно.Ако аз му проговоря значи се предавам и все едно нищо не е станало и цялата тази караница е била за нищо.Аз не искам да е така,иначе как ще си вземе бележка да не ги прави тези неща,които явно ме нараняват....А толкова много искам да съм с него.
Не знам дали някой разбра нещо ама аз исках да си го кажа![]()
Вие момичетата, не знам защо се имате за някви принцеси, "Защо аз трябва да правя първата крачка бла бла" Еми ще чакаш тогава, като не искаш!![]()
![]()
Ами виж няма да те лъжа... аз бях така с моя човек ии резултата беше кофти... идеята ми е седни поговори с него сериозно... и му кажи, че искаш нещата да се променят... разяснете си всичко .. дайте си някакъв период от да кажем месец в който и двамат ще положите усилия... дано да помогне ... ако ли не ... няма смисъл ...![]()
Успех!
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Същата съм и аз.Може някой да ме нарани,да се скараме,обаче накрая винаги се получава така че аз се извинявам.Ама както го каза и ти де (авторката) така излиза че се извинявам че съм чувствителна....
Тая черта много си я мразя,ама какво да се прави не мога да я преодолея.На теб успех.В смисъл,абе сдобрете се,кво като той трябва да направи първата крачка.От чакане няма смисъл
ПП:Май прекалих със запетаите.Сори,спи ми се![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Незнам какъв съвет да ти дам.. аз съм в същото положение с най - добрия ми фр.. ужас .. просто мн, ме нараняваше мн грешки правеше и не става така ...опитах звъннах му не издържах беше студен.. адски студен вече.. заебал ме е и толкозмамка му карам напред .. разбирам те не моеш да му паднеш на колене и аз не искам и знам че дори да се сдобриме просто не мога да преглътна всичко
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от fc
Просто му се обади да си поговорите .. не се извинявай ако не си виновна .. даже напротив - попитай си го в прав текст дали той съжаляваСпоред мен това е най-удачното решение и ако те обича наистина ще си поговорите малко и ще се сдобрите
не се притеснявай :
![]()
Една връзка се изгражда на компромиси .. какви и колко .. се решава на място .. но би трябвало да са и от 2 те страни ... така мисля аз ..
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Проклета мъжка гордост ! ' fc ' , защо пък тя да го търси , като той е виновен за това ! Що не си ги наврете там отдолу , да го почувствате ! Тя щяла да го търси , че тя ли е виновна бе ?!![]()
![]()
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Ами не му говори за да се Сдобрите, направи му свирка или го изчукай без да говориш...сигурен съм, че ще стане.
зарежи гордостта един път,но не винаги защото понякога ни мислят за глупачки,когато много прощаваме и първи ние се извиняваме ...
:*:*:*:*(h) (h):*(h)(h):*:*:*:*
:*:*:*(h):* :*(h):*:* (h):* :*:*
:*:*:*(h):* :*:*:*:*(h) :*:*:*
:*:*:*:*(h) :*:*:*(h) :*:*:*:*
:*:*:*:* :*(h):*(h):* :*:*:*:*
:*:*:*:*:* :*(h):*:* :*:*:*:*
На това му викат "искам да ми е зле"Първоначално написано от lipstik
![]()
![]()
Първоначално написано от NeZaPoznat
![]()
![]()