.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Проклета гордотс...

Отново съм скарана с моя приятел....за пореден път.И повече не издържам.Много ми е гадно,болно ми е,мъчно ми е,не искам да е така.Искам да си го цункам,да си го гушкам,да сме двамата,да се смеем...Обаче няма как да стане.Скарани сме от няколко седмици и няма признаци да се оправим.А много искам да се оправим.Много искам да почна да му говоря,да се закачаме,но нещо от вътре не ми дава...искам,ама не мога да го преодолея това...А и как да мога.Като се замисля,защо аз трябва да правя първата крачка към здобряването при положение,че аз съм се разсърдила.Нали аз съм засегнатата,нали на мен ми е станало гадно.Ако аз му проговоря значи се предавам и все едно нищо не е станало и цялата тази караница е била за нищо .Аз не искам да е така,иначе как ще си вземе бележка да не ги прави тези неща,които явно ме нараняват....А толкова много искам да съм с него.

Не знам дали някой разбра нещо ама аз исках да си го кажа

Вие момичетата, не знам защо се имате за някви принцеси, "Защо аз трябва да правя първата крачка бла бла" Еми ще чакаш тогава, като не искаш!

Цитирай Първоначално написано от fc
    Вие момичетата, не знам защо се имате за някви принцеси, "Защо аз трябва да правя първата крачка бла бла" Еми ще чакаш тогава, като не искаш!

Абе не е така.Аз ако бях виновна за това много отдавна щях да се извиня.Но работата е там,че той мен ме е наранил и аз съм се разсърдила.Нима и тогава аз пак трябва да се извинявам,че съм толкова чувствителна ли??????

Цитирай Първоначално написано от SexyTka
    Щом сте скарани от няколко седмици и той не се е усетил все още значи положението е загубено.. Това момче не заслужава да губиш сили по него .. За да си го докажеш - опитай се да го накараш да ревнува.. Ако не видиш някакви знаци от негова страна значи по-добре да го забравиш.. =]

Не е толкова загубено.Веднъж бяхме скарани месец и половина,има още надежда.А най-гадното е,че сме от един клас и сме всеки ден заедно и да не си говорим,пък аз искам да съм с него.А той да ревнува е напълно невъзможно каквото ще да става...

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ами виж няма да те лъжа... аз бях така с моя човек ии резултата беше кофти... идеята ми е седни поговори с него сериозно... и му кажи, че искаш нещата да се променят... разяснете си всичко .. дайте си някакъв период от да кажем месец в който и двамат ще положите усилия... дано да помогне ... ако ли не ... няма смисъл ... Успех!

+2

Същата съм и аз.Може някой да ме нарани,да се скараме,обаче накрая винаги се получава така че аз се извинявам.Ама както го каза и ти де (авторката) така излиза че се извинявам че съм чувствителна....
    Тая черта много си я мразя,ама какво да се прави не мога да я преодолея.На теб успех.В смисъл,абе сдобрете се,кво като той трябва да направи първата крачка.От чакане няма смисъл

ПП:Май прекалих със запетаите.Сори,спи ми се
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Голям фен Аватара на eminemfenka

-

Незнам какъв съвет да ти дам.. аз съм в същото положение с най - добрия ми фр.. ужас .. просто мн, ме нараняваше мн грешки правеше и не става така ...опитах звъннах му не издържах беше студен.. адски студен вече.. заебал ме е и толкоз мамка му карам напред .. разбирам те не моеш да му паднеш на колене и аз не искам и знам че дори да се сдобриме просто не мога да преглътна всичко

Просто му се обади да си поговорите .. не се извинявай ако не си виновна .. даже напротив - попитай си го в прав текст дали той съжалява Според мен това е най-удачното решение и ако те обича наистина ще си поговорите малко и ще се сдобрите не се притеснявай :

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Една връзка се изгражда на компромиси .. какви и колко .. се решава на място .. но би трябвало да са и от 2 те страни ... така мисля аз ..
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Проклета мъжка гордост ! ' fc ' , защо пък тя да го търси , като той е виновен за това ! Що не си ги наврете там отдолу , да го почувствате ! Тя щяла да го търси , че тя ли е виновна бе ?!

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Град
    Валхала
    Може да не е виновна тя,ама тя е на зор тъй че

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от lipstik
    .Нима и тогава аз пак трябва да се извинявам,че съм толкова чувствителна ли??????
    еми,да.

Ами не му говори за да се Сдобрите, направи му свирка или го изчукай без да говориш...сигурен съм, че ще стане.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

зарежи гордостта един път,но не винаги защото понякога ни мислят за глупачки,когато много прощаваме и първи ние се извиняваме ...
    :*:*:*:*(h) (h):*(h)(h):*:*:*:*
    :*:*:*(h):* :*(h):*:* (h):* :*:*
    :*:*:*(h):* :*:*:*:*(h) :*:*:*
    :*:*:*:*(h) :*:*:*(h) :*:*:*:*
    :*:*:*:* :*(h):*(h):* :*:*:*:*
    :*:*:*:*:* :*(h):*:* :*:*:*:*

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Проклета гордотс...

Отново съм скарана с моя приятел....за пореден път.И повече не издържам.Много ми е гадно,болно ми е,мъчно ми е,не искам да е така.Искам да си го цункам,да си го гушкам,да сме двамата,да се смеем...Обаче няма как да стане.Скарани сме от няколко седмици и няма признаци да се оправим.А много искам да се оправим.Много искам да почна да му говоря,да се закачаме,но нещо от вътре не ми дава...искам,ама не мога да го преодолея това...А и как да мога.Като се замисля,защо аз трябва да правя първата крачка към здобряването при положение,че аз съм се разсърдила.Нали аз съм засегнатата,нали на мен ми е станало гадно.Ако аз му проговоря значи се предавам и все едно нищо не е станало и цялата тази караница е била за нищо .Аз не искам да е така,иначе как ще си вземе бележка да не ги прави тези неща,които явно ме нараняват....А толкова много искам да съм с него.

На това му викат "искам да ми е зле"

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба

Re: Проклета гордотс...

Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat

На това му викат "искам да ми е зле"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си