.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Голям фен Аватара на beb4yy

Една връзкаа

Как мислите със или без караници една връзка че е по хубава, защото ако няма караници е много монотонна, а пък ако се карате в един момент ви писва и късате както стана с мен абе няма угодия Та вие как мислите?

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Една връзкаа

Цитирай Първоначално написано от beb4yy
    Как мислите със или без караници една връзка че е по хубава, защото ако няма караници е много монотонна, а пък ако се карате в един момент ви писва и късате както стана с мен абе няма угодия Та вие как мислите?
    Мисля, че това е поредната тъпа тема

Комуникацията и караниците са две различни неща!
    Иначе след караница секса е по-хубав, но да не става навик ....
    Любовта е да дадеш възможност на някого да те унищожи , вярвайки , че той няма да го направи...

Голям фен Аватара на beb4yy

Re: Една връзкаа

Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от beb4yy
    Мисля, че това е поредната тъпа тема
    дам дам какво му тъпото може да се каже така как върви връзката ви а и има 1000 по тъпи теми от типа как да си обръсна ташака или утре къде да отида

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Защо мисля че е тъпа темата !

Защото дали е добра една връзка зависи само и единствено от характерите на двамата партньори.
    Ако и двамата са неотстъпчиви - няма бъдеще.
    Ако и двамата са склонни да се променят така че да запазят връзката си - тогава е ОК.

Дали се карат или не не е толкова определящо.

Едно е да се караш с приятеля си , друго е да общувате.

Трябва да има комуникация между вас,да си споделяте всичко,но неможе една връзка без караници.

Обаче след една здрава караница,хубав секс идва много добре

А и плюс това има разлика от караница до караница.Сега няма да се карам с моя приятел,защо е направил така или онака.Тъпо е.А иначе,не мисля,че една караница "разнообразява" връзката.Има толкова хиляди други начини да го направиш...

Много мразя да се карам с приятеля ми и да си стоим сърдити.Обаче после пък ми е много хубаво като се здобрим

Казват, че ако ако няма караници е монотонна, но според мен не е вярно... Просто трябва всеки да си има мнение, не да се съгласяват вечно с другия, така става скучно. Но точно честите караници само натоварват и те правят нещастен, трябва да се стига до консенсус и да се отстъпва понякога- компромисите са много важни за една връзка!
    Sometimes I get so weird
    I even freak myself out
    I laugh myself to sleep
    It's my lullaby
    Sometimes I drive so fast
    Just to feel the danger
    I wanna scream
    It makes me feel alive

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Краници има навсякъде,не са само в една връзка.Хубаво е да,не се прекалява.Сладко е, сдобряването.

Предпочитам да се посдърпваме, не да се цупиме сериозно. После е много готино като се ' сдобриме ' след ' скарването ' Някво сладко е.
    Stay up all night with the stars *

Само леко поздърпване,не сериозно каране иначе ако няма разправия тва връзка ли е ве

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    ученик без двойка има ли една караница по скоро ще ви сближи

Защо мисля че е тъпа темата !

Защото дали е добра една връзка зависи само и единствено от характерите на двамата партньори.
    Ако и двамата са склонни да се променят така че да запазят връзката си - тогава е ОК.

+1
    Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!

Супер фен

Мега фен Аватара на Hilary_
    Няма връзка, в която двама души да не се карат... или поне аз незнам... но когато караниците станат повече отколкото хубавите моменти е проблем...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си