.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Как да разбера дали съм бременна

Здравейте. Една приятелка ми каза, че 1-2 дена след като сме правили секс може да проверя дали съм бременна ако пишкам в една чаша и вътре сложа аналгин.Ако почне да кипи значи си бременна, ако не значи нищо ти няма!? Някой провал ли е това или да знае дали наистина е вярно?

Re: Как да разбера дали съм бременна

Цитирай Първоначално написано от hypnose
    Здравейте. Една приятелка ми каза, че 1-2 дена след като сме правили секс може да проверя дали съм бременна ако пишкам в една чаша и вътре сложа аналгин.Ако почне да кипи значи си бременна, ако не значи нищо ти няма!? Някой провал ли е това или да знае дали наистина е вярно?
    Кви са тези глупости.Има си тестове за бременност.Иди до най-близката аптика и си купи тест Май май ще ставаш майка А ? :P

Тестът не е вълшебна пръчича за да покаже на другия ден след като сте правили секс дали си бременна
    С приятеля ми понякога го праим без презерватив, но без да свършва в мен, а не искам всеки път да пия escapelle

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    тестът се прави когато ти закъснее цикъла с няколко дни,и да-отчита бременност (за Шурчек,на кутийката пишеше, ако не бъркам 99%)
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Не вярвам това с аналгина да е вярно
    Ако имаш сериозни съмнения щеш-нещеш пий ескапел...
    А защо го правите без да се пазите
    Любовта е да дадеш възможност на някого да те унищожи , вярвайки , че той няма да го направи...

с тест

дреавните египтяни са правили тестовете за бременност с торбичка, пълна с ечемик и друга с ръж. Жената пикае отгоре и ако поникне, значи е бременна. Ако е поникне ръжта, значи е момче, а ако е ечемик - момиче... или беше обратното

тука няма shit

па ти ако искаш 6 аналгина сложи, те хората са го измислили.

що не пиеш Ясмин или нещо от рода, че и цикъла ще ти преминава по-безболезнено

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Каква връзка има пикочния канал с половата система? Не вярвам изобщо да е истина!

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    Какви аналгини бе , тествай се със жаба че е по сигурно
    Ето това е решението на твоя въпрос

Sure Check \/

ама ако не се лъжа теста отчита чак след седмия ден след половия акт така че трябва да се изчака
    а ако има някакви сериозни съмнения пиеш ескапел и тва е

а тва с аналгина ми звучи като поредната простотия просто

Цитирай Първоначално написано от Takezo
    Sure Check \/

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Тестът не е вълшебна пръчича за да покаже на другия ден след като сте правили секс дали си бременна
    С приятеля ми понякога го праим без презерватив, но без да свършва в мен, а не искам всеки път да пия escapelle
    Да,не е пръчица,значи ще чакаш една седмица,за което си си виновна сама.
    Ми правете го с кондом всеки път и няма да ти се налага да пиеш ескапел или да търсиш бабини рецепти...Толкова ли е трудно да се слага кондом??
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Цитирай Първоначално написано от MarkKnight
    Какви аналгини бе , тествай се със жаба че е по сигурно
    Ето това е решението на твоя въпрос
    Правилно
    HUGS NOT DRUGS!!

Пристрастена съм към тези емотикони.>>

Ако беше вярно, хапчета като постинор дуо и ескапел нямаше да са необходими.
    When you dream anything can happen.

единственият начин да разбереш е теста.Можеш да го направиш ден след закъснението или 14 дни след половия акт.Когато жената забременее започва да отделяля хормона hCG в по големи количества именно това отчита теста.Това с аналгина е глупост.

базикайте се за аналгина,но пробвайте да ведете дали е така и от личен опит знам,че помага.преди като не е имало напреднала медицина бабите ви да не да са пиели ескапел...

Даа теста не е вълшебен, но явно ти имаш вълшебно аналгинче
    Ейй ама ме изумявате с тия теми! Кой ти каза,че щом не свършва в теб трябва да пиеш Escapelle ? Какви са тия глупости? Аз от 2 години не ползвам презервативи и да ти кажа нито един път не съм пила Escapelle.

Мега фен Аватара на Hilary_
    приятелката ти е супер тъпо същество ..

Град
    Варна, моретоо :)
    Изчакай 9 месеца - ако родиш, значи си бременна, ако не родиш - значи не си
    хЪх...

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    отиваш в аптеката и си купуваш тест за бременост

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Цитирай Първоначално написано от DREAM95
    отиваш в аптеката и си купуваш тест за бременост
    +1
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Голям фен Аватара на azida

Господи боже колко си доверчива...Има си тестове за бременност, който се правяти са 99% точни...По-добре жземи да прочетеш важните теми поне да се образоваш малко

От обща култура, трябва да знаеш, че секс се прави с презерватив, за да нямаш угризения, а пък ти не си ли чувала Тест За Бременност?
    Can we pretend that airplanes
    In the night sky
    Are like shooting stars
    I could really use a wish right now {wish right now, wish right now} [h]

Цитирай Първоначално написано от Extremescream Виж мнението
    Да,не е пръчица,значи ще чакаш една седмица,за което си си виновна сама.
    Ми правете го с кондом всеки път и няма да ти се налага да пиеш ескапел или да търсиш бабини рецепти...Толкова ли е трудно да се слага кондом??
    Ми трудно е щото удоволствието не е толкова голямо какви са тия тъпи въпроси само мислиш ли че някой ше рискува толкова много щото го мързи да сложи един кондом аз не мисля така ............ :X

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си