- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да разбера дали съм бременна
Здравейте. Една приятелка ми каза, че 1-2 дена след като сме правили секс може да проверя дали съм бременна ако пишкам в една чаша и вътре сложа аналгин.Ако почне да кипи значи си бременна, ако не значи нищо ти няма!? Някой провал ли е това или да знае дали наистина е вярно?
Кви са тези глупости.Има си тестове за бременност.Иди до най-близката аптика и си купи тестПървоначално написано от hypnose
Май май ще ставаш майка А ? :P
Тестът не е вълшебна пръчича за да покаже на другия ден след като сте правили секс дали си бременна![]()
С приятеля ми понякога го праим без презерватив, но без да свършва в мен, а не искам всеки път да пия escapelle
тестът се прави когато ти закъснее цикъла с няколко дни,и да-отчита бременност (за Шурчек,на кутийката пишеше, ако не бъркам 99%)
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Не вярвам това с аналгина да е вярно![]()
Ако имаш сериозни съмнения щеш-нещеш пий ескапел...
А защо го правите без да се пазите![]()
Любовта е да дадеш възможност на някого да те унищожи , вярвайки , че той няма да го направи...
с тест
дреавните египтяни са правили тестовете за бременност с торбичка, пълна с ечемик и друга с ръж. Жената пикае отгоре и ако поникне, значи е бременна. Ако е поникне ръжта, значи е момче, а ако е ечемик - момиче... или беше обратното
тука няма shit
па ти ако искаш 6 аналгина сложи, те хората са го измислили.
що не пиеш Ясмин или нещо от рода, че и цикъла ще ти преминава по-безболезнено
Каква връзка има пикочния канал с половата система? Не вярвам изобщо да е истина!
Какви аналгини бе , тествай се със жаба че е по сигурно![]()
Ето това е решението на твоя въпрос
![]()
Sure Check \/
ама ако не се лъжа теста отчита чак след седмия ден след половия акт така че трябва да се изчака
а ако има някакви сериозни съмнения пиеш ескапел и тва е
а тва с аналгина ми звучи като поредната простотия просто![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Takezo
Да,не е пръчица,значи ще чакаш една седмица,за което си си виновна сама.Първоначално написано от hypnose
Ми правете го с кондом всеки път и няма да ти се налага да пиеш ескапел или да търсиш бабини рецепти...Толкова ли е трудно да се слага кондом??![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
ПравилноПървоначално написано от MarkKnight
![]()
HUGS NOT DRUGS!!
Пристрастена съм към тези емотикони.>>
Ако беше вярно, хапчета като постинор дуо и ескапел нямаше да са необходими.Първоначално написано от hypnose
![]()
When you dream anything can happen.
единственият начин да разбереш е теста.Можеш да го направиш ден след закъснението или 14 дни след половия акт.Когато жената забременее започва да отделяля хормона hCG в по големи количества именно това отчита теста.Това с аналгина е глупост.
базикайте се за аналгина,но пробвайте да ведете дали е така и от личен опит знам,че помага.преди като не е имало напреднала медицина бабите ви да не да са пиели ескапел...
Даа теста не е вълшебен, но явно ти имаш вълшебно аналгинчеПървоначално написано от hypnose
![]()
Ейй ама ме изумявате с тия теми! Кой ти каза,че щом не свършва в теб трябва да пиеш Escapelle ? Какви са тия глупости? Аз от 2 години не ползвам презервативи и да ти кажа нито един път не съм пила Escapelle.
приятелката ти е супер тъпо същество ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Изчакай 9 месеца - ако родиш, значи си бременна, ако не родиш - значи не си![]()
![]()
![]()
![]()
хЪх...
отиваш в аптеката и си купуваш тест за бременост![]()
![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
+1Първоначално написано от DREAM95
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
Господи боже колко си доверчива...Има си тестове за бременност, който се правяти са 99% точни...По-добре жземи да прочетеш важните теми поне да се образоваш малкоПървоначално написано от hypnose
![]()
![]()
От обща култура, трябва да знаеш, че секс се прави с презерватив, за да нямаш угризения, а пък ти не си ли чувала Тест За Бременност?![]()
Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now {wish right now, wish right now} [h]