.
Затворена тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Може ли да се забременее така ?

Здравейте. Въпросът ми е дали може да се забременее,когато момчето е възбудено и ако се пипне по члена,а след тожа пипа и момичето? Изобщо в тази течност има ли сперматозоиди и могат ли да оплодят яйцеклетката така?
    Budi kakuvto si ima dostatu4no drugi hora!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Има сперматозоиди в тая течност, ама яйцеклетки там няма.

Аз нещо не разбрах
    Ти си се изпразнил и си я пипал, така ли ?
    Любовта е да дадеш възможност на някого да те унищожи , вярвайки , че той няма да го направи...

Мега фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от adrrianna
    Аз нещо не разбрах
    Ти си се изпразнил и си я пипал, така ли ?
    Май дори не се е празнил.

Не ... аз не съм свършвал даже ... правихме секс със презерватив,не съм свършвал,но може ли да е забременяла само от предеякулационната течност,когато съм я пипнал ??
    Budi kakuvto si ima dostatu4no drugi hora!

Има вероятност.Зависи де бъркаш..
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Не неможе да се забременее..В тази течност за която говориш няма сперматозоиди

Цитирай Първоначално написано от AnzaRe
    Има вероятност.Зависи де бъркаш..
    то верно има някаква минимаааалнаа мини мини, ама трябва да се ебаси каръците честно, хората с години се лашкат и не става, вие се пипате и ХОП....

Минимална вероятност.....
    Любовта е да дадеш възможност на някого да те унищожи , вярвайки , че той няма да го направи...

Мега фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от lpfc1936
    Има сперматозиди в тая течност!

Никаква вероятност!

Не може да се забременее, защото там няма яйцеклетки, които да могат да се оплодят, хора!

П.С. Колко противоречиви мнения, как човек после да бъде спокоен като влиза тук и вярва. Пълни глупости пишете.

Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Цитирай Първоначално написано от lpfc1936
    Има сперматозиди в тая течност!

Никаква вероятност!

Не може да се забременее, защото там няма яйцеклетки, които да могат да се оплодят, хора!

П.С. Колко противоречиви мнения, как човек после да бъде спокоен като влиза тук и вярва. Пълни глупости пишете.
    А ти много смислени неща пишеш.... в предеякулационната течност има ли яйцеклетки бе? То ако беше така, мъжете щяха да раждат...

Re: Може ли да се забременее така ?

Цитирай Първоначално написано от Daidito
    Здравейте. Въпросът ми е дали може да се забременее,когато момчето е възбудено и ако се пипне по члена,а след тожа пипа и момичето? Изобщо в тази течност има ли сперматозоиди и могат ли да оплодят яйцеклетката така?
    Зависи за какъв период от време става това,възможно е тази "течност" да е сперма,защото преди да свърши мъжът се отделя малка част сперма.

П.П. : Текста е неясен.
    When you dream anything can happen.

Цитирай Първоначално написано от Ecstasy
    Зависи за какъв период от време става това,възможно е тази "течност" да е сперма,защото преди да свърши мъжът се отделя малка част сперма.

Тая "сперма" е всъщност предеякулационна течност и в нея няма толко презервативи като в същинската сперма...

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Цитирай Първоначално написано от Ecstasy

Тая "сперма" е всъщност предеякулационна течност и в нея няма толко презервативи като в същинската сперма...
    Човече чуваш ли се? В предеякулационна течност да има презервативи ?!?
    Я се успокойте и ако давате мнение недейте да бъркате толкова важни неща. :P
    Всеки мъж се пипа там където го сърби, не не не не се прави защото се пипаш и ТИ !

хахаха няма никаква вероятност за забременяване
    LoVe iS tHe aNsWeR

Град
    In the middle of Nowhere
    Не се знае..Никои не ви е светил,но със сегашните технологий и на луната да си пак може да стане гафа
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Фен Аватара на hackers
    Град
    гр.София , жк.Дружба 2 "Skin City"

мне невъзможно (взависимост колко време след като си е пипал члена) защото сперматозоидите един вид си имат валидност след като излязат от пениса

Времее да се обединим!

Мега фен Аватара на machoka
    Няма

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си