- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Може ли да се забременее така ?
Здравейте. Въпросът ми е дали може да се забременее,когато момчето е възбудено и ако се пипне по члена,а след тожа пипа и момичето? Изобщо в тази течност има ли сперматозоиди и могат ли да оплодят яйцеклетката така?![]()
Budi kakuvto si ima dostatu4no drugi hora!
Има сперматозоиди в тая течност, ама яйцеклетки там няма.
Аз нещо не разбрах![]()
Ти си се изпразнил и си я пипал, така ли ?
Любовта е да дадеш възможност на някого да те унищожи , вярвайки , че той няма да го направи...
Май дори не се е празнил.Първоначално написано от adrrianna
Не ... аз не съм свършвал даже ... правихме секс със презерватив,не съм свършвал,но може ли да е забременяла само от предеякулационната течност,когато съм я пипнал ??![]()
Budi kakuvto si ima dostatu4no drugi hora!
Има вероятност.Зависи де бъркаш..![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Не неможе да се забременее..В тази течност за която говориш няма сперматозоиди
то верно има някаква минимаааалнаа мини мини, ама трябва да се ебаси каръците честно, хората с години се лашкат и не става, вие се пипате и ХОП....Първоначално написано от AnzaRe
Минимална вероятност.....
Любовта е да дадеш възможност на някого да те унищожи , вярвайки , че той няма да го направи...
Има сперматозиди в тая течност!Първоначално написано от lpfc1936
Никаква вероятност!Първоначално написано от adrrianna
Не може да се забременее, защото там няма яйцеклетки, които да могат да се оплодят, хора!
П.С. Колко противоречиви мнения, как човек после да бъде спокоен като влиза тук и вярва. Пълни глупости пишете.
А ти много смислени неща пишеш.... в предеякулационната течност има ли яйцеклетки бе? То ако беше така, мъжете щяха да раждат...Първоначално написано от Nadelina
Зависи за какъв период от време става това,възможно е тази "течност" да е сперма,защото преди да свърши мъжът се отделя малка част сперма.Първоначално написано от Daidito
П.П. : Текста е неясен.
When you dream anything can happen.
Тая "сперма" е всъщност предеякулационна течност и в нея няма толко презервативи като в същинската сперма...Първоначално написано от Ecstasy
Първоначално написано от eliyiy
Човече чуваш ли се? В предеякулационна течност да има презервативи ?!?Първоначално написано от TykaSePisheNick
Я се успокойте и ако давате мнение недейте да бъркате толкова важни неща.:P
Всеки мъж се пипа там където го сърби, не не не не се прави защото се пипаш и ТИ !
хахаха няма никаква вероятност за забременяване![]()
LoVe iS tHe aNsWeR
Не се знае..Никои не ви е светил,но със сегашните технологий и на луната да си пак може да стане гафа![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..