.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    Повече от фен
    Град
    плд

"Обичам те!"

Темата ми може би вече за пореден път се повтаря, но аз искам да обърна внимание на нещо друго. Смятате ли, че този израз:"Обичам те!" в днешно време до някаква степен губи истинския си смисъл? Тоест много често момиче на момиче го казва, което ми звучи все едно момичето се е обърнала (е то е и като приятелско, но не е много логично момиче към момиче да го казва). А нещото, което тя казва не е истинският смисъл на това, което се крие в двете невероятни думи. Казват се вече просто така. Убедена съм, че в доста сайтове (примено impulse) ви е направило впечатление, че само това се пише, но ви откроявам случаите, когато са написани не от някоя влюбена двойка, ами само от момичета към момиче. За мен е глупаво те една на друга да си го казват. Не знам дали успяхте да ме разберете какво точно искам да кажа, но с две думи - изразът "Обичам те!" губи истинското си значение днес, а пример е, когато две приятелки си го казват помежду си вместо едни наистина влюбени души от противоположния пол.
    Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!

имам чувството , че си си внушила ,че могат да се обичат само хора от различни полове (не знам дали правилно съм те разбрала .. )
    ти майка си или сестра си примерно не ОБИЧАШ ЛИ?
    може би аз не те разбрах правилно или знам ли..

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Много от тийновете дето го казват това обичам те на всяко второ изречение си нямат представа какво значи.Казват обичам те без да знаят каква сила имат тези 2 прости думи ако някой повярва истински в тях и как боли когато се окажат заблуда или просто лъжа.Обичам те стана просто изтривалка днес използва се както здрасти тези 2 иначе толкова красиви думи в днешно време нямат тежест.
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    По твоята логика трябва да казваме "Обичам те" само на гаджетата си,а?!
    Нима ти обичаш само гаджето си?!Ами родителите,ами семейството,ами приятелите?!
    Аз лично често си го казвам,но само на хора,които наистина обичам
    Казвам го на родителите ми,казвам го на най-близките ми приятели и на няколко човека от форума,които въпреки,че не познавам (все още) лично си ги чувствам по-близки от повечето ми реални приятели
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Така е.В днешно време думите "Обичам те" се казват под път и над път ...Не е правилно но се прави.Повечето го казват само ей така .... А до колкото за приятелките които си го казват, не е много странно може да има приятелкса обич,както има роднинска обич :]
    Но наистина думите "Обичам те" загубват своя смисъл , но има хора които все още ги употребяват с правилното им значение
    [/b]

--------------------------------------------------------

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    И аз го казвам на приятелките си, които наистина обичам. Дали сме обратни, според теб ?
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Шанс ... Кой както м ухаресва... дай да не почнем да коментираме мърлите дето го казват на всеки втори ...

За съжаление губи смисъла си, но не по начина по който ти го мислиш. Все повече думите "Обичам те" се казват без да има нещо зад тях, а още по-често по навик, защото знаеш, че трябва да го кажев този или онзи момент.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

незнам за другите но аз много трудно казвам тези думи и ако ги кажа то това си е самата истина и не е преувели4ено
    I can't stop myself from loving you <3

защо пък да не кажеш "Обичам те" на хората които наистина обичаш ... аз до сега съм го казвала само ако съм го чуствала .. наистина че някои хора прекаляват понякога с тези думи но от друга старна няма ли да ви стане приятно ако някой когото обичате и държите ви каже тези две толкова прости но толкова красиви думи...?
    Imagination baby can take you far
    Don't be afraid to come off slightly bizarre
    It can be scary baby ghostly I am...

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Аз също го казвам на една моя приятелка, но ние си казваме "обичКам те" Така наистина си звучи приятелско докато другото си е за влюбените
    Иначе в днешно време всеки втори казва "Обичам те" за щяло е нешяло, но много малко хора са искрени
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен Аватара на Mi6inka
    "Обичам те" се казва на всички хора, които обичаш....защо трябва задължително да са влюбена двойка...и на майка ми и казвам, че я обичам... нелепо ли е??И на най-добрата ми приятелка и го казвам...защото наистина я обичам, скъп човек ми е....По-тревожен е факта не кой на кой казва "Обичам те" , а това, че повечето хора не го казват съвсем искрено...

Не, не си права. Казваш, че по сайтовете /особено в импулс и подобните/ хората непрекъснато си казват, че се обичат? Неее.. Те не обичат. Те се "ЛоФкЪъТ" или "БиЧКъЪт". Такива хора над път и под път.. И като за капак повечето се познават не повече от месец ;д
    Разбира се, няма нищо лошо от време на време да казавш на любимите си хора, че ги обичаш, де Независимо дали на гаджето или на най - добрата си приятелка

Голям фен Аватара на beb4yy
    Хората отдавна погубиха смисъла на думата Обичам те !

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Цитирай Първоначално написано от beb4yy
    +1
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Ооо, говориш пълни глупости.
    Нима не обичаш майка си? Или баща си?
    Как така няма да кажа "Обичам те" на най - добрите си приятели (момиче, момче са) след като го чувствам толкова силно?
    Не, не губи смисъл от това, а губи смисъл, защото повечето хора, го казват без да го чувстваш. Погледнато реално не можеш да обичаш някого, който не познаваш добре...

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    А ти не мислиш ли, че, когато си го казват момичета, го казват в друг смисъл и с друг блясък в очите? Не казвам, че всеки може да го каже на всеки. Аз на моята приятелка след 4 години приятелство се усмелих да й го кажа. На приятелят ми също го казвам. На най - добрият ми приятел също (след 13 години приятелство). Но към всеки от тях тримата изпитвам различна любов и ги обичам по различен начин. Няма лошо да го казваш, ако го чувстваш към някой. И не е нужно да си обратна за да кажеш на приятелката си, че я обичаш.

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Аз тези думи без повод не ги казвам и винаги преценям кой ги заслужава.Според мен те наистина на последък станаха леко лъжливи,но хората са различни и не може да се каже като цяло.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от Faces
    Много от тийновете дето го казват това обичам те на всяко второ изречение си нямат представа какво значи.Казват обичам те без да знаят каква сила имат тези 2 прости думи ако някой повярва истински в тях и как боли когато се окажат заблуда или просто лъжа.Обичам те стана просто изтривалка днес използва се както здрасти тези 2 иначе толкова красиви думи в днешно време нямат тежест.
    +1
    много точно казано
    Kogato samotnite sa tolkova mnogo, eguisti4no e da si samoten sam!

Голям фен Аватара на unicorn_f
    Цитирай Първоначално написано от Faces
    +1 и това за приятелките дето го казваш и мен мн ме дразни супер ми е лигаво някво и мисля че няма смисъл от него

Че това да не се казва само между двама влюбени?

Една от най-близките ми приятелки много често ми го е казвала. И знам, че е искрено, защото тя просто е такава и знам колко много важна съм за нея и колко държи на мен, както и аз на нея. Независимо от факта, че нямаме възможност да се виждаме твърде често.

И не, не се обезсмисля, когато е казано с истински. За сметка на това пък... аз не мога да го казвам често. Изобщо..... по принцип ми е трудно да го правя. Не, че не го чувствам... (: особено да го кажа на родителите ми, на приятелка или на който и да било друг.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

странна логика имаш. не виждам нищо лошо в това истинската обич да се казва не само доказва с думи.в днешно време "обичам те" в повечето случай са преувеличени от момчетата

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Не си го казват само влюбени...ти само гаджето си ли обичаш??Ами близките,ами приятелите...

Цитирай Първоначално написано от beb4yy
    + (от големите)

Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    И аз го казвам на приятелките си, които наистина обичам. Дали сме обратни, според теб ?
    Никой не е споменал в темата,че на приятелката си може да кажеш "Обичам те!" .. и сте обратни ... още в самата тема .. тя започна да говори .. за това,че вече за някои няма истинската любов .. а само на приказки .. Обичам те .. много е лесно да го кажеш,но не и найстина да го почувстваш. .
    Много малко е нужно,за да видиш,че си жалък .. че амбициите ти са големи,а ти си МАЛЪК ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си