.
Затворена тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??

Моля помогнете направо Откачих!

Здравейте всички, моля тези които не знаят какво да напишат да спамят...

Не става въпрос за мен, а за братовчедката ми и гаджето й.
    Братовчедката учи в Италия 4-та година, и се запознава с въпросното момче. Изкараха 1,5 година
    заедно, но се разделиха поради някакви си причини. След което братовчедката си хвана друг...
    ходи с него 6 месеца, скъсаха и се върна пак при предишния. Отиде той при нея в Италия да работи,
    приеха го веднага и родителите на братовчедката, всичките. След 2 сецмици почнаха проблемите.
    Той почна да я ревнува до неузнаваемост, почна да я разпитва какви са тия снимки в тая папка искам
    да ги изтриеш и т.н... Говори с някаква нейна приятелка на италиански, и той ревнува и иска да и
    превежда какво си говорят, а бе с няколко думи не се търпи...Така в продължение на дни той почна да и
    държи сметка, защо е ходила с друг (след като са скъсали) и така извърта нещата, че братовчедката е
    виновна за всичко. Направо и проми мозъка за няколко седмици, та курва я беше наричал та какво ли не
    Всяка вечер тя реве, защото се чувства виновна. Скарали се преди няколко дни и той и казал:
    - Ако ти ме зарежеш аз, ще си сложа края на живота.
    При което излязъл навънка и си разбил главата...
    От там всяка вечер до 4 часа сутринта братовчедката реве, и се обвинява за всичко, а той постоянно
    и вика, че не и вярва и т.н. След тая адска седмица Бащата на братовчедката просто не издържал. За малко
    да го пребие и му казал:
    - В неделя ти се отиваш на България и няма да тормозиш тука всички.
    И така и стана, в неделя се прибра, и днеска се обажда Майката на братовчедката и реве по скайпа...
    Защото тя не спирала да реве заради него, било я е страх да го зареже, защото той и казал че ще си
    сложи края на живота, и тя щяла да бъде виновна и да и тежи на съвестта. Не знам, но аз направо откачих
    бях тръгнал да го пречукам тоя, но в крайна сметка разбрах, че така ще стане още по лошо, поради простата
    причина, че братовчедката ще ми се сърди.
    И сега ви моля помогнете ми, какво да и кажа довечера, за да я убедя да не му звъни да не го търси
    Да продължи напред. Майка и говори с нея, за момент се съгласи да скъса и на другия ден старата песен на
    нов глас. Довечера ще говоря с нея, и се надявам да ме послуша. Направо място не мога да си намеря, просто като я
    чух по телефона една такава отпаднала, а да не говорим че в момента е на изпит... и ще си провали образованието
    заради един идиот. Просто твърде много я обичам, за да стоя безучастен. Моля ви дайте ми съвет какво да и кажа,
    как да я накарам да скъса с него, моля ви се! ... Знам, че ако тя не си помогне сама някма кой друг, но просто
    виждам че не може да намери правия път, и всички страдат около нея...
    Благодаря на тези които прочетоха темата
    Не ме съдете за правописа, пиша всичко спонтанно, а и нямам време за редакция.
    Моля ви помогнете ми!

Точно това й кажи което написа тук във форума.Каквото чувстваш ти

НЕ го търси повече.Ще си провалиш живота.Той не те заслужава.Неможе повече да страдаш заради него.Това ти го казвам защото те обичам и искам най-доброто за теб.Продължи напред.Гледай си образованието и всичко ще си дойде на мястото.Светът не свършва с него. Просто нет е заслужава..

Дано съм помогнал. УСПЕХ!

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    По тези твои думи прителя на братовчетка ти ми се стори НЕРВАК само прави някакви сцени и стойки от които няма полза,хубаво си е разбил главата,а мисля че бащата е постъпил много правилно като го е изгонил Само ми е жал за братовчетка ти която е най потърпевша от всичките и само страда поне за мене това не може да е любов на сила нищо не става и съм на същото мнение с твойто че той просто не я заслужава \/

Град
    sofia Bulgaria
    Еми брато шанса да й помогнеш с нещо е много малък.Първо тя трябва да се осъзнае.А за оня идиот просто незнам.Може би трябва да поговориш с него защото за всичко както разбирам той е виновен.Виж поговори с него и му кажи как стоят нещата.Само той ще може да й помогне да се съвземе по бързо и да не мисли глупости.Опитай и се сдържай при разговора с него за да не стане обратното.Бъди спокоен и търпелив.И най-важното гледай да не се стига до бой.Аз мисля така може да не е много правилно но това е мое мнение. Айде късмет.

Град
    Цитирай Първоначално написано от toni_nemezis
    Еми брато шанса да й помогнеш с нещо е много малък.Първо тя трябва да се осъзнае.А за оня идиот просто незнам.Може би трябва да поговориш с него защото за всичко както разбирам той е виновен.Виж поговори с него и му кажи как стоят нещата.Само той ще може да й помогне да се съвземе по бързо и да не мисли глупости.Опитай и се сдържай при разговора с него за да не стане обратното.Бъди спокоен и търпелив.И най-важното гледай да не се стига до бой.Аз мисля така може да не е много правилно но това е мое мнение. Айде късмет.
    Брато ако застана срещу него ще направя някоя простотия, просто трябва да говора по телефона, защото ще направа някоя глупост...

Мерси за мнението на останалите

Ти си чудесен братовчед!Не мисля, че тя го обича чак толкова, че да го търпи.Просто много я е страх да не направи нещо.Нормално е.Не иска да се чувства виновна.Това е най, най, най - глупавото нещо, с което ни шантажират мъжете.Аз също съм го изпитала.Въртиш се като в омагьосан кръг и не можеш да се измъкнеш и търпиш.Просто трябва да го остави и да помисли за себе си.Според мен няма наистина да се убие (никой не е чак толкова луд), просто я шантажира.Пак ако наистина иска да мре да си мре там.

Град
    Цитирай Първоначално написано от takitogirl
    Ти си чудесен братовчед!Не мисля, че тя го обича чак толкова, че да го търпи.Просто много я е страх да не направи нещо.Нормално е.Не иска да се чувства виновна.Това е най, най, най - глупавото нещо, с което ни шантажират мъжете.Аз също съм го изпитала.Въртиш се като в омагьосан кръг и не можеш да се измъкнеш и търпиш.Просто трябва да го остави и да помисли за себе си.Според мен няма наистина да се убие (никой не е чак толкова луд), просто я шантажира.Пак ако наистина иска да мре да си мре там.
    Да, но това ще и тежи на съвестта цял живот "Че заради нея някакъв идиот се е самоубил"

Цитирай Първоначално написано от Kostadin_682
    Цитирай Първоначално написано от takitogirl
    Да, но това ще и тежи на съвестта цял живот "Че заради нея някакъв идиот се е самоубил"
    А не трябва...наистина трябва да помисли малко за себе си.И да,ако иска да се трепе толкова,прав му път.

Аз мисля, че тия приказки за самоубииство са само фарс - да се прави на интересен и да я измъчва със съмнения....
    И също така щом по такъв начин посяга на себе си какво ще го спре да го направи и на нея....Така, че не се тревожи какво може да му направиш ами се срещни с него и му кажи да й се извини и да я остави на мира....или най-добре да се погрижи тя повече да не чува за него. Успех!!!
    Любовта е да дадеш възможност на някого да те унищожи , вярвайки , че той няма да го направи...

Да ти кажа това е класически случай на вменяване на чувство за вина, което не съществува. Братовчедка ти е била разделена с него, така че може да си ходи с който си поиска и това не му влиза в работата. Второто това е много тъп и садистичен шантаж от негова страна и трябва да седнеш до нея. Да я изслушаш внимателно и да се опиташ да я убедиш, че не е виновна за нищо и няма да е виновна, дори и ако този .... направи нещо със себе си, защото така я използва. Виж братовчедка си реве всяка вечер заради измислено чувство за вина, за нещо, което изобщо не е виновна. Наистина седни и се опитай да я разбереш и да и кажеш тези неща. Абстрахирай се от него, не говорете за него, а за нея. Тоест обсъдете ситуацията където е ходила с други и че е била разделена и, че е била самичка и решила да си намери приятел. Защото ако все намесвате този, тя постоянно ще се сеща за него и ще си казва не мога, виновна съм, гадно ми е, не искам нищо да си направи заради мен. А всъщност истината е, че той е егоист и всичко прави за себе си не за нея, и не заради нея. Изнудва я и се опитва да я подчини изцяло, а вече е започнал. Най-лесния начин да подчиниш един човек е да му вмениш чувство за вина. Успех приятелю.

ПП: Боя не решава нещата и не е добре да правиш нищо, защото наистина в това и състояние братовчедка ти може да ти се разсърди.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Коце,бъди до нея,каквото и да става.Милата,не й е лесно .Възможно е,и още да го обича. Непоносимо и подло е, това което й причинява.Голям идиот е,просто. Кажи,ако имаш нужда от помощ,или подкрепа.Можеш,да разчиташ на мен! Надявам се,всичко да се оправи.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Щял да се самоубие - да бе,да ... И аз съм ги чувала тия неща ама момчето к'во направи като го зарязах?!Фрасна едната стена във входа ми и си натроши 5-те пръста на дясната ръка

Кажи на братовчедка си да не му вярва ... Той ако искаше да сложи край на живота си щеше да го направи още при първото им късане
    А на тоя пич може да му намериш някоя визитка на някой добър психолог
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Град
    Благодаря на отзовалите се....

Моля темата да бъде заключена... Благодаря

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Не вярвам ,че е достатъчно тъп, за да се самоубие.. Тя трябва да го зареже на всяка цена.Той буквално и съсипва живота...
    А другият варянт е да отидеш да го спукаш от бой и да се научи!!

--------------------------------------------------------

Мега фен Аватара на machoka
    а3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си