.
Отговор в тема
Страница 15 от 130 ПървиПърви ... 51112131415161718192565115 ... ПоследнаПърви
Резултати от 351 до 375 от общо 3283

Hybrid View

Мега фен Аватара на koshtramba
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Цитирай Първоначално написано от BlackWings
    Споко уважавам всяко мнение , няма да се дращим тука и да се плюем , поне аз не правя това Въпреки че има и хора които целенасочено ръсят злоба.
    Аз си се харесвам.
    И хората за които ми пука също ме харесват. Тъй че съм доволна

Едит: И въобще ама въобще не се правя на разбираща , просто споделям какви са моят вкус и предпочитания , и защо не съвпадат с тези на някой друг. Не съм имала претенции да съм най-разбиращата , така че забележката по тоя повод я намирам за неуместна.
    Ne, ne... ne vizirah teb. a situaciqta v temata kato cqlo.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Град
    София
    и роклята, и как ти седи не ми харесва.

Podkrepqm, suchetanieto e ujasno za men.
    Пази моториста !!!

Изобщо близките поне не ви ли казват кое ви стио хубаво и кое не. Иначе рокличката е сладка

Толкова женска злоба, в една тема, не бях виждала
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Е ква женска злоба, то да беше 1 отрицателен комент айде може и да е нещо такова (пак се съмнявам де) ама са за последното момиче и аз съм съгласна, че роклята и е като перде и не и отива ама бъобще. Не стига, че корема и така изглежда двоен, ами и цвят и модел са гадни. Не ми се обиждайте, моля.

Град
    София
    къде я видя тая злоба, изказват се мнения просто

Em da, ne moje vsichko da e cvetq i rozi, vse pak kakvo, po-dobre li e da lujem momicheto?Spored men e dolno.
    Пази моториста !!!

Цитирай Първоначално написано от koshtramba
    Em da, ne moje vsichko da e cvetq i rozi, vse pak kakvo, po-dobre li e da lujem momicheto?Spored men e dolno.
    Доколкото си спомням, и на теб не ти беше много приятно, когато всички критикуваха роклята ти от бала syringe.
    Тогава колко човека се нахвърлиха върху теб..
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

BlackWings е много хубава.
    Супер тъпи са коментари от типа "евтина рокличка" .
    Абе я си трай там...
    Момичето е хубаво,роклята и е хубава и и отива - какъв е проблема?
    После що някой били смешни - ами,щото гледате да се изкарате големи гъзари и като дадете много пари за някаква рокля,която никога повече няма да сложите,мислите,че ще бъдете най-яките.
    Защото щом е скъпа,значи ще ви стои добре и ще изглеждате добре -мм,да ,ама не. Някой стават смешни,като се накичат като новогодишни елхички и си сложат моден парцал,който не е за тях.

Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    Доколкото си спомням, и на теб не ти беше много приятно, когато всички критикуваха роклята ти от бала syringe.
    Тогава колко човека се нахвърлиха върху теб..
    Hahahaha, samo deto razlikata e ot zemqta do nebeto, ama nqma znachenie
    Пази моториста !!!

^ Каза голямата "хубавица"...

Многоо прости патки сте честно
    Точно тия, дето много плюят бяха и винаги са били кокошкарки разбирачки
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Лол !!
    Сега видях и billytalent О__O
    Най-хубавата абитуриентка,която съм виждала !!!
    Харесва ми.Просто изпъква сред целия кич...

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Vampire_girl_ благодаря за милите думи
    И да , роклята ми не е от най-скъпите , и въобще не ме е срам от това ПЪК!
    Дори се гордея че успях да се харесвам и да изглеждам добре , и да си прекарам супер , без да докарвам на родителите си финансови проблеми с огромни неоправдани харчове , само за да лицемернича и парадирам в някакво фалш-представление пред някакви снобари с рокля , която струва колкото 2 месечни заплати.
    И brytallent е страхотна да , съгласна съм

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    1во MyDuality ,може да не е първа красавица ,но роклята и е хубава!
    обаче с тая англия ...разбрахме че живееш/си живяла там ...няма нужда от толкова натякване
    BlackWings ми хареса
    и harabelka тъпите изказвания си ги набутай отзад тва че мама и тати имат пари и дай да обиждаме обикновените хора.... и нищо лично ама блекуингс ми хареса 82191928192 пъти повече отколкото розовата мацка..
    бтв имаше едно момиче със синя рокля-мнооого хубава

и още от началото на темата mynichka и billytalent ми харесват супер много
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Syrigne наистина изпростя тогава , хвърча огън и жупел като и казаха мнението си за нейната рокля , направи ги на пух и прах всичките, че нищо не разбирали видиш ли ...
    Пък сега критикува наред с думите "по добре ли е да лъжем момичето , долно е"
    Не че нещо , ама като казваш предпочитанията и мнението си и искаш да ти го уважават или поне приемат , тогава и ти приемай това на другите

Абе подкрепям harabelka за това, че наистина има някой момичета, на които просто тялото им не е пригодено за този тип рокля.Не говорим за вкус за рокля, съчетание, или нещо друго. Говорим за телослужение и по-специално коя рокля ще прикрие дефектите, и ще подчертае хубавото в тялото! Не може да имаш шкембе 2 метра пред теб, и плата на шкембето да е прозрачен... Нз, не ги разбирам тези момичета, наистина.
    Пази моториста !!!

Град
    София
    Аз пък най-харесах Спейс Лейди /ако не се лъжа, не ми се търси сега/ - момичето със супер прическата и зелената рокля.

Абе подкрепям harabelka за това, че наистина има някой момичета, на които просто тялото им не е пригодено за този тип рокля.Не говорим за вкус за рокля, съчетание, или нещо друго. Говорим за телослужение и по-специално коя рокля ще прикрие дефектите, и ще подчертае хубавото в тялото! Не може да имаш шкембе 2 метра пред теб, и плата на шкембето да е прозрачен... Нз, не ги разбирам тези момичета, наистина.

точно ти дето с оная гадна синя рокля,беше с някво голямо деклоте,а нямаше кво да сложиш
    та,айде спри,че се излагаш вече

Хаххаха верно, аама я изпълвах с голямото си сърце.

Как не трябва да изглеждате на бала си :

Още едно според мен доста хубаво момиче, с правилни черти, което просто се е подиграло с визията си :

Пази моториста !!!

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    vampire_girl_ Благодаря
    BlackWings е много,много хубава и чаровна
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Аз не мога да ви разбера честно казано Уж всеки имал право на мнение, а пък ако някой критикува него най-много се сърди точно този, който е говорил някой си друг колко зле е бил. Пък и мисля, че начина да изкажеш мнение [най- вече за такова събитие] не трябва да бъде с някакъв упрек колко грозен е някой си. Това красотата е толкова субективно нещо и точно затова такива заключения точно пораждат конфликтите. Но да си призная честно с тази тема искрено се забавлявам и първо като вляза във форума отварям именно нея

И да не е спам ето две снимки от бала на приятеля ми, които не съм пускала преди
    http://storage3.album.bg/7e7/dsc0306...3_14491859.jpg
    http://storage3.album.bg/8a1/100_355...8_14274907.jpg

Определено billytalent и mynichka са страхотни БРАВО перфектен вкус

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си