- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как бяхте на бала си? Снимки!
Koshtramba коментара ти в началото спрямо mynichka,прозвуча все едно ти си Най-красивата на тоя свят. Апф![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Големи сте разбирачки тука, браво![]()
много е просташко да критикуваш нечий вкус... хайде порастнете![]()
Why not try adding a bit of... Bongo?
file://localhost/C:/Documents%20and%20Settings/dfsdf/Desktop/DSC01076.JPG
Аз бях дама на приятеля си миналата година![]()
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
Ох, незнам как да сложа снимка
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
[quote="pitbullxx"]Олелее много си красива бе.Първоначално написано от bebkAa
Кукла...
Аз не мога а пусна снимки...Още ми е рано за такива неща...
![]()
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
мн си хубава,и аз искам за моя бал нещо подобно на твойта рокляПървоначално написано от SpAcE_LaDy
![]()
Първоначално написано от BlackWings
Ей , мацка, много радва тая рокличка. Търся си нещо подобно и като модел и като дължина. И воалчето ми хареса отдолу. Мисля че точно това е модела за менСамо цвета определено не е моя. Би ли споделила с мен от къде си я взе и за колко?! Надали ще намеря такава, но поне подобна. А що се отнася до момичето с розовата рокля : прочетох всяка страница и смятам, че малко прекалихте. Всеки гледа от различна точка и иска да защити своята позиция, но трябва ли толкова грубо ? Няма да ви уча как и какво да кажете... то е имало кой да ви учи. Просто само се ядосвате така една друга. Колкото и да си казваме "не ми пука за мнението".. пука ни. И е гадно да кажеш на някой така грубо, че "прилича на лелка","грозна е", "грозна рокля" и тн. Прочетох подобни изкази. Тази година съм абитюрентка и ако някой ми каже, че съм зле след като съм избирала рокли, обувки, прически и тн ще се почувствам зле, колкото и да не ми пука. Така че моля ви... по -лекичко. Просто е неприятно. Стига съм писала, че все пак темата е друга. 2010-та ще кача от моя бал.
И плс не почвайте веднага да ме коментират, че сиг. съм някоя тъпа,грозна и смешна и защо се бъркам. Имам друго виждане и го споделям.
Мерси на тези, които го прочетоха все пак![]()
И чакам BlackWings да споделиш за тази рокличка![]()
Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!
Ей ме на преди малко повече от 2 години![]()
http://img257.imageshack.us/i/picture043rp.jpg/
http://img59.imageshack.us/i/picture053s.jpg/
iiirish много си лъчезарна![]()
Оф не ми се мисли когато шъ дойде и моя бал.
natity91 , роклята е от Бургас - Минон , аз си харесах готовия модел от там , те ми я ушиха по мои размери и какъвто цвят избрах. Струваше точно 320лв.
Мисля че в тази модна къща може още да я предлагат същата , и ще ти я направят в какъвто цвят искаш , успех![]()
Най ми харесаха
billytalent mynichka Loshotia DeNNichkA butty CaribbeanGirl Ice jenichka i glezanka
Обаче от всички най ми хареса billytalent направо уникална ..![]()
П.П до моя бал има още 3 години![]()
БлагодаряПървоначално написано от Ag
Това винаги е първото, което забеляват в мен
![]()
billytalent уникалнааааа![]()
![]()
Apricote и s1NNer Благодаря![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Първоначално написано от SpAcE_LaDy
ТИ СИ ТОЛКОВА,ТОЛКОВА,ТОЛКОВА кРАСИВААААААААААААААААААА АААААААаааааа![]()
![]()
![]()
не обичам зеления цвят,но ти най-страхотната абитуриентка![]()
..Отне ми го пред нищо - не се спря,
приятелко ти моя най-добра.
Беше ти за мене и сестра
подлата измама не ще простя...
bilqnavod много си хубава!![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
извинявай,че не коментирам теб но момичето в най-дясно има уникална рокля!!!!!Първоначално написано от bilqnavod
Е, моля ти се сега...Нищо не е станало.извинявай,че не коментирам теб но момичето в най-дясно има уникална рокля!!!!!
ооооовсички сте толкова красиви
И все пак на мен най-голямо впечатление си ми направи mynichka
![]()
всички са много красиви и си личи че са вложили дота усилия и старание.....за това никой няма правото да казва на някого че е грозен....просто наистина всеки си е индивидуален и красивото за едини е отблъскващо за други....
billytalent....роклята ти определено е една от тези които ми хареса най-много....но ако и слушаш billy talent....си уникална направо![]()
![]()
![]()