.
Отговор в тема
Страница 20 от 132 ПървиПърви ... 101617181920212223243070120 ... ПоследнаПърви
Резултати от 476 до 500 от общо 3283
    Е, всеки има раво на мнение. И аз си имам недостатъци, но с ръка на сърцето мога да кажа, че мацката със синята рокля не ми харесва изобщо. Не е грозна, но не мога да кажа, че е хубава.

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    хич не е грозно момичето, само дето е малко кльощава, ама иначе си е супер..
    <N>

Оооо, последната снимка май аз съм я правила..

Цитирай Първоначално написано от heiress
    Оооо, последната снимка май аз съм я правила..
    Ама разбира се

Пълничка си и гримът ти го подчертава.Много е кичозен.

heiress защо си решила на бала си да си с черна рокля при това на паети се едно си кючехкиня?и си доста нисичка,а такава рокля определено не е за теб...честно казано не ми допада,а момичето със синята рокля съм съгласна с последното мнение...Хора,имайте реална самооценка и преценявайте недостатъците си.Не ги подчертавайте,а ги скрийте,защото е смешно.

Град
    Stara Zagora

не стоеше така отзад, не знам защо така е излязла косата ми на тази снимка

terrrs била си много красива абитуриентка и роклята и прическата-перфектна

Град
    Генерал Тошево
    Цитирай Първоначално написано от BlackWings
    MyDuality само не мога да разбера , уж не ти пука , уж знаеш че имаш стил и вкус и че изглеждаш добре , уж не те интересува кой какво мислел , ама следиш стриктно коментарите и подскачаш срещу всеки който смее да ти каже че нещо не ти харесва, и благодариш усърдно на който те одобри

Ми и на мен не ми харесваш пък айде , нито се заяждам , нито нищо , просто въпрос на вкус - модела на роклята не ми харесва - като одеало ми изглежда както някой каза. Приказка - неприказка гаден ми се струва , и цвета за мен е противен и очеизбождащ и безвкусен.
    Но това теб какво те интересува , нали всеки харесва различно?

Но айде понеже сега вкусовете ни се различават , ме наречи тъпа , и че нямам стил и че се нося като чалга пръчките курвенски с гъза отвън и да ме е**т витруално

Малко комплексарски го избиваш , че имаш нужда от одобрението на всички ! Преживей го бе.

Снимки от моя бал съм пускала милион пъти , ма ето ги тук пак същите , да не кажеш " Ай покажи се и ти де , покажи се като много знаеш!"

Ей ме:
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    страхотниииии и ти и роклята
    ..Sex,Drugs and Rock&Roll..

terrrs - роклята ти е страхотна наистина и ти стои много добре Може би от цялата тема твоята рокля най-много ми хареса
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Ааааа, terrrs има вкус!
    Супер е била, той пича затова танцува с такъв финес :P
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    Stara Zagora
    Мерси много на всички! А роклята наистина е супер и аз много си я харесвам!

heiress

Гривната ти на Сваровски ли е?Много е готина.Мисля бижуто ми за моят бал да е само една гривна,цялата в камъни както твоята

И аз мисля да съм с такава гривна, че ще се връзва идеално на роклята ми

На heiress не я помня, трябва пак да потърся снимката в темата, но по описанието е същата

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    И аз имам такива, само че са от по - дебелите. Не са от Сваровски...

добре де кажете какви са
    колко ви излязоха като пари

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от deni4eto
    добре де кажете какви са
    колко ви излязоха като пари
    Това е ръката на една приятелка, че аз нямам снимки. ;д ;д
    Та едната си я взе от един магазин на Пиротска за 30 и няколко лева, а другата от Илиенци - за 5. ( мда... ) А няма абсолютно никаква разлика ! Никаква...

Е АЗ НЕ СЪМ ОТ СОФИЯ ,ПРИНЦИПНО ПИТАХ ДАЛИ СА ОТ ЛИЦЕНЗИРАН МАГАЗИН,НО СТАНА МИ ЯСНО ВЕЧЕ...
    НЯКОЙ ВСЕ ПАК АКО ЗНАЕ ИСТИНСКИТЕ КОЛКО СТРУВАТ ДА КАЖЕ,ЗАЩОТО В МОЯ ГРАД НЯМА И НЕ СЪМ НА ЯСНО,А В ИНТЕРНЕТ ТОЧНО ТАКИВА НЕ НАМИРАМ..

Ехе, истинските знаеш ли колко ще струват

Град
    София
    Е АЗ НЕ СЪМ ОТ СОФИЯ ,ПРИНЦИПНО ПИТАХ ДАЛИ СА ОТ ЛИЦЕНЗИРАН МАГАЗИН,НО СТАНА МИ ЯСНО ВЕЧЕ...
    НЯКОЙ ВСЕ ПАК АКО ЗНАЕ ИСТИНСКИТЕ КОЛКО СТРУВАТ ДА КАЖЕ,ЗАЩОТО В МОЯ ГРАД НЯМА И НЕ СЪМ НА ЯСНО,А В ИНТЕРНЕТ ТОЧНО ТАКИВА НЕ НАМИРАМ..
    Ето някакви линкове:

http://www.aukro.bg/item892189105-ek...er-ot-1lv.html ( тази не е истинска, нищо, че така пише, но все пак.. )

Ето оригинална как изглежда + цена: ( като цената зависи от дебелината, демек броя на кристалите )

http://marquise-group.com/shop/produ...te_banner_id=1

тази втората съм я виждала в сайта,но ми се струва ,че е по различна от вашите,но явно заради снимката така се получава
    иначе е добре,не са чак толкова скъпи

Втората е много цветна Тези чисто сребристите са по-хубави

Цитирай Първоначално написано от coolness
    heiress защо си решила на бала си да си с черна рокля при това на паети се едно си кючехкиня?и си доста нисичка,а такава рокля определено не е за теб...честно казано не ми допада,а момичето със синята рокля съм съгласна с последното мнение...Хора,имайте реална самооценка и преценявайте недостатъците си.Не ги подчертавайте,а ги скрийте,защото е смешно.
    Това е шалче и не е към роклята ми, ми го закачи някаква циганка, от оркестъра. Иначе не съм нисичка, просто съм на ниски обувки за разлика от всички други.

heiress

Гривната ти на Сваровски ли е?Много е готина.Мисля бижуто ми за моят бал да е само една гривна,цялата в камъни както твоята
    Ами, тя ми е подарък и незнам.. но честно да ти кажа не вярвам да е на Сваровски.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си