- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как бяхте на бала си? Снимки!
хич не е грозно момичето, само дето е малко кльощава, ама иначе си е супер..
<N>
Пълничка си и гримът ти го подчертава.Много е кичозен.![]()
heiress защо си решила на бала си да си с черна рокля при това на паети се едно си кючехкиня?и си доста нисичка,а такава рокля определено не е за теб...честно казано не ми допада,а момичето със синята рокля съм съгласна с последното мнение...Хора,имайте реална самооценка и преценявайте недостатъците си.Не ги подчертавайте,а ги скрийте,защото е смешно.
не стоеше така отзад, не знам защо така е излязла косата ми на тази снимка
![]()
terrrs била си много красива абитуриенткаи роклята и прическата-перфектна
![]()
страхотниииии и ти и роклятаПървоначално написано от BlackWings
![]()
![]()
![]()
..Sex,Drugs and Rock&Roll..
terrrs - роклята ти е страхотна наистина и ти стои много добреМоже би от цялата тема твоята рокля най-много ми хареса
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Ааааа, terrrs има вкус!
Супер е била, той пича затова танцува с такъв финес :P
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Мерси много на всички! А роклята наистина е супер и аз много си я харесвам!![]()
heiress
Гривната ти на Сваровски ли е?Много е готина.Мисля бижуто ми за моят бал да е само една гривна,цялата в камъни както твоята
И аз мисля да съм с такава гривна, че ще се връзва идеално на роклята ми![]()
На heiress не я помня, трябва пак да потърся снимката в темата, но по описанието е същата![]()
И аз имам такива, само че са от по - дебелите. Не са от Сваровски...
![]()
Това е ръката на една приятелка, че аз нямам снимки. ;д ;дПървоначално написано от deni4eto
Та едната си я взе от един магазин на Пиротска за 30 и няколко лева, а другата от Илиенци - за 5. ( мда... ) А няма абсолютно никаква разлика ! Никаква...
Е АЗ НЕ СЪМ ОТ СОФИЯ ,ПРИНЦИПНО ПИТАХ ДАЛИ СА ОТ ЛИЦЕНЗИРАН МАГАЗИН,НО СТАНА МИ ЯСНО ВЕЧЕ...
НЯКОЙ ВСЕ ПАК АКО ЗНАЕ ИСТИНСКИТЕ КОЛКО СТРУВАТ ДА КАЖЕ,ЗАЩОТО В МОЯ ГРАД НЯМА И НЕ СЪМ НА ЯСНО,А В ИНТЕРНЕТ ТОЧНО ТАКИВА НЕ НАМИРАМ..
![]()
Ехе, истинските знаеш ли колко ще струват![]()
Ето някакви линкове:Първоначално написано от deni4eto
http://www.aukro.bg/item892189105-ek...er-ot-1lv.html ( тази не е истинска, нищо, че така пише, но все пак.. )
Ето оригинална как изглежда + цена: ( като цената зависи от дебелината, демек броя на кристалите )
http://marquise-group.com/shop/produ...te_banner_id=1
тази втората съм я виждала в сайта,но ми се струва ,че е по различна от вашите,но явно заради снимката така се получава
иначе е добре,не са чак толкова скъпи
Втората е много цветнаТези чисто сребристите са по-хубави
![]()