- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как бяхте на бала си? Снимки!
Благодаря изключително много за милите думи на всички!
По-специално:
teenems
koshtramba
POLLINA
Romance
portishead(евала за името и аватара!2 много любими групи)
Cameo
magicfairy
tonie__
XTREMEFREERIDE
iiordanova
Biskfitka
anonimchetou (най-красивата мацка еver!)
cyclops
lifelesscorpse (благодаря!)
SuNsEt
Infinity
Shadowsogirl
nellllly
JCoutureJunkie (още 1 от най-красивите момичета във форума)
gabi_94 (много мерси)
PinkPan7her
![]()
![]()
![]()
точно, точно! ама пропусна ако може и да са богатиПървоначално написано от ShiZo
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Нещо си се объркал. Богатия трябва да си ти...Първоначално написано от tuzaro
ELiTyYy
Много си сладка мисла че роклята много ти отива![]()
![]()
Е, не аз просто казвам какво мисля. Шизо е адски красива, никога не бих твърдяла нещо друго, то би било глупост от моя страна. Казвам, че очаквах нещо различно.Първоначално написано от magicfairy
Момичето със синята рокля ме кефи... Много е сладка, страхотно излъчване и по-интересното е, че самата рокля ме кефи, защото златното е умерено и стилно направено. На снимката с двете момичета обаче русата със зелената рокля прилича на зеленчук с тоя оранжев фон-дьо-тен. А последното момиче прилича на богиня! Страшно стилна рокля, съчетана с прическата и шнолката в косите, както и с гривните. Много красива!Първоначално написано от blondeVIP
![]()
А до девойката, която бе постнала снимка на сестра си ... присъединявам се към общото мнение. Роклята е жив кошмар и я прави още по-пълна отколкото е... Съжалявам, лично мнение.
Шизо, наистина си направила чудеса с роклята - евала за аутлуука. Много стилно, много младежко, запомнящо се. Чудесна абитуриентка! :P
най - после и аз да се покажа как бях на бала си
аз и галка
аз и катя
пак двете зеленки
аз, мама и Ники
аз и мама
рошава
трите луди
сама
без коментар...
Чак си влязох в профила да пиша, обаче роклята в пясъчно и кафяво е невероятнаПървоначално написано от blondeVIP
И синята от четвъртата снимка не е лоша, но тази последната е наистина мн красива. Само дето отива на човек с повечко тен.
До тук от форума Пиф ми изглеждаше най-сладка. Много добре стоят роклята с обувките.
Хулете ме колкото искате, но всеки е с вкуса си. И на мен Shizo не ми харесва особено, не знам какво всички се надпреварват да се четкат. Сори, мацка, нищо лично.
Мимче, какво е това на лицето ти?
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
като ги видя с тия неща направо.. се изприщвамПървоначално написано от Romance
Minerva това,че Шизо ни харесва,не означава,че ''й се четкаме''![]()
Мимс..много интересен цвят си си избрала за роклята,но ти отива![]()
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._2027242_n.jpg
А какво мислите за тези абитуриентки?![]()
Стана дума за дантелалта и реших да ви покажа и тзи интерпретация. Момичто с латексовия "костюм" също е абитуриентка, колкото и странно да изглежда
момичето с латексовия костюм е супер,една от най-добрите ми приятелки изглеждаше по-същият начин...дори и по-готинаПървоначално написано от Little_Lady93
![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Латексовата госпожица е арна, доколкото може да се види. За жалост обаче на Дантелка всичко й се вижда. Моделът на роклята е гаден(ако тва изобщо е рокля, а не просто едно перде, изрязано в определена форма и зашито тук-там) и мадамата няма нужното тяло за такъв тип тоалет, така че... да, грозно си е и безвкусно.
мацката с черната коса има много добра прическа!!! Много смело решение, а чантата и обувките също много ми харесват. Липсата на "рокля" е кофти, но изглежда добре. Русата има хубава прическа ..и всичко свършва дотам.
Първоначално написано от Little_Lady93
Яко ,кефят ме .
Тва е нещо ориджинално .
Тая русата роклята не е за нея ама ме кефи косата.
А чернокосато много радва ,а обувкитее![]()
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
тая с черното е няква уникална майнаПървоначално написано от teenems
![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
уникално грозна майнаПървоначално написано от POLLINA
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
съгласна съм с koshtramba ,че момичетата които тя е пуснала са МНОГО красиви,а колкото до http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._2027242_n.jpg просто ... запазвам си коментара(за момичето с дантелената рокля),но не е много приятна гледката според мен.
луди ли сее
супер луда е
снощи имах видение как ша съм на бала си догодина![]()
и аз горе долу съм решила вече ..![]()