- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как бяхте на бала си? Снимки!
http://www.prikachi.com/files/1618951S.jpgПървоначално написано от pErFeKt_GiRl
http://www.prikachi.com/files/1618949t.jpg
http://www.prikachi.com/files/1618950Z.jpg
И аз на това се чудяПървоначално написано от tuzaro
![]()
Мерси.Много е красиваПървоначално написано от mar7inaaa
абе Ани е излезла добре, но можеше и по-добре според мен.Първоначално написано от koshtramba
Вили що не си я пуснала![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
шизо е страхотна!Първоначално написано от dunce
много ми харесаха HexGirl и PIF![]()
ПИФ има яка рокля
deni4eto нещо много обикновенна ми се виждаш, може би не ми прилича като бална рокля
а относно коментарите за пиърсинги и татуси ще се въздържа от коментари, само ще кажа, че всеки си прави каквото му харесва и не е честно някой да съди другия...
PIF - страхотна!
HexGirl също![]()
Shizo има мн хубава прическа. Винаги съм харесвала такива, защото не е нужно през 10 мин на си я оправяш и нагласяш![]()
като претендираш толкова ,че съм семпла,къде ти е на тебе официалната прическа ,защото си тръгнала все едно до магазина!?!?!?била съм семпла...пфф божее...може да съм семпла,но съм стилна за разлика от теб!не можеш да ми стъпиш на малкия пръст с тази твоя зелена рокля,кой знае къде правена или купена!Първоначално написано от mimsssssss
не случайно написах отдолу ''лично мнение''Първоначално написано от mimsssssss
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
пф по-полека със злобата деПървоначално написано от deni4eto
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Оле, как ми иде и аз да си отворя устата, и да изкоментирам, ама няма...
deni4eto и mimsssssss да си вземат по един студен душ, че заради вас двете темата ще приключи.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
не съм обиждала никого, нито съм искала да обидя, просто изказах мнение... щом не ме харесваш ок, но не е нужно да ме напдаш веднага, щото аз съм казала че си семпла.Първоначално написано от deni4eto
Просто не съм с такива очаквания за бална рокля и представите ми са различни. А ти бъди малко коректна и казвай реално кой ти харесва и кой не, а не този дето ти е казал че си супер яка и ти да му казваш същото, а тоя дето не те е харесал да го плюеш, аман с лицемерие. Изказвай мнението си директно...
MakeMeLaugh изказвам мнение, не виждам нарушение по някоя точка. Темата е за показване и обсъждане на снимки. Казала съм кои ми харесват и кои не, не мисля че съм аз тази, която се репча за нещо![]()
ами да не ми харесват нито ти ,нито приятелките ти със вашите натруфени рокли!!!!!и който и да е било с такава рокля,отвсякъде окичена с нещо!
най- ми харса снимката на момичето с прасковената рокля ,която koshtramba е пуснала,излъчването и прическата на PIF ,и още една мацка със бяла рокля с черни елементи по нея,но забравих вече коя е
що така бе, майна?Първоначално написано от tuzaro
ясно, че Шизо не ти се вписва в критериите за красиво момиче, но това е може би защото е естествено хубава, не се заяждам, ама ми е кофти като не се обръща внимание на натуралното.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Аз не виждам нищо особено в нея, обикновенно момиче, моето мнение е такова, но явно съм в грешка щото 5 страници има само колко е красива тя![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
аман с лицемерие
++
супер яка е, все едно изкарана от някакъв ренесанс, даже на една снимка ми заприлича на картина момичето, уникална е наистина и роклята и грима и самото момичеПървоначално написано от bogzfaggot
![]()
абе хора, как можете да се плюете и да изказвате такива негативни мнения за снимки, правени по такъв хубав повод![]()
на мен, въпреки цялата ми критичност, всички ми харесаха, повече или по- малко
![]()
ми аз принципно когато имам критики,не ги казвам "ако не можеш да кажеш нещо хубаво,по - добре не казвай нищо" ..но когато ме предизвикват, нямат шанс просто![]()
въпрос към deni4eto искам да кажеш с какво те предизвиках ?
Прочете някъде, че съм казала, че си грозна, или роклята ти е грозна, или грима е непрофесионален или нещо от срота?
Давай кажи с какво те предизвиках и да се стига до тук така да нареждаш в сума постове ...
Казах просто че роклята ти ми се вижда семпла и не си я представям за бална рокля!
Аз по принцип се опитвам да не се изказвам по такива теми,но тук просто ме сърбят ръцете - НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ,ЧЕ ТИ СИ ЗАВЪРШИЛА УЧИЛИЩЕ ВЕЧЕ,А СЕ ДЪРЖИШ КАТО ЕДНО НЕЗРЯЛО ХЛАПЕ,КОЕТО Е ДОБРО С ХОРАТА,САМО КОГАТО ГО ХВАЛЯТ!Първоначално написано от deni4eto
Качила си снимки в нета и вероятно знаеш,че оттук нататък ще има такива,които ще те съдят и такива,които ще те харесат.Момичето просто си изказа мнението,в което аз грам злоба не видях.Съвсем обективно И НА МЯСТО,по МОЕ мнение.Когато видях снимките ти,абсолютно същото си помислих,но не писах,защото както някой каза,снимките са правени по такъв хубав повод.И все пак ти трябва да знаеш,че НЕ Е забранено да се изказва лично мнение.Не мисля,че mimsssssss заслужаваше подобно отношение за коментара си.Тя даде мнение,а ти в яростта си я заля с цялата помия,която можа да измислиш.Изключително грозно и неуместно...
Elegance is the art of refusal - Coco Chanel