.
Отговор в тема
Страница 37 от 132 ПървиПърви ... 273334353637383940414787 ... ПоследнаПърви
Резултати от 901 до 925 от общо 3283
    Цитирай Първоначално написано от Rowdy
    по баловете си бях най-големиот тигър! Бомбок всеки път.. по столове, по маси, уискита, гърмежи... српска ралта
    aйде от афтъра малко

http://prikachi.com/files/1621760y.jpg
    http://prikachi.com/files/1621780y.jpg
    jebeš beyonce i neke lady gage dajte trube i rakije!

• I never had to say goodbye
      You most have known i wouldn't stay
      While you where talking about our life
      You killed the beuty of today

You never see me again
      So no ones gonna cry for you

Цитирай Първоначално написано от PinkFloydSound
    Тая deni4eto да вземе да млъква, че дори аз не лея толкова злоба, колкото нея.
    Момиче, научи се да приемаш чуждото мнение, независимо какво е то. Мимсссс ти каза, че си СЕМПЛА, нищо повече. А ти ѝ се нахвърли и почна да кудкудякаш по нея ТОЧНО като някаква кокошка.
    И на мен например роклята на Мимссс не ми е по вкуса, но това не значи, че трябва да ѝ се нахвърлям, окей?! И най-важното нещо е човек да има реална самооценка. Не че нещо, ама как може да се вкараш в подобна рокля? Тази рокля просто НЕ е за хора с твоето телосложение. Тя е за хора със средно голям бюст и отдолу тънка талийка... Не че нещо, ама... ?! Както и да е, това няма значение.
    Стига си джафкала!

.

Rowdy от къде сии ?

Град
    В.Търново
    мале вие тука за 1 ден какво сте направили , не е истина просто..
    Аз... ще си мълча по-добре, защото много ми знае устата и на мен, та не ми се ще да се заключва темата. .... .. . .не не мога - tuzaro, мило мое сладко гардже смешно (на Борисов бил приличал..злеле.. ), ти си втория човек след CanisDirus който си позволява да подкопава моето ампоа на най-красивата жена на света! (Каквато съм естествено) Нема къ да стане брАт, оти я съм най-великата сешсе!
    Не, сериозно... млъкни малко, разбрахме ги твоите предпочитания. ( http://pop-folk.com/wp-content/uploads/2009/04/1113.jpg ; http://dobre.be/index.php?option=com...=wmark&mid=145 ; http://grandoman.com/wp-content/medi...conelips-6.jpg )
    Който ме харесва, ме харесва. Който не, не. Кажи веднъж, кажи два пъти, но да казваш след всеки път, когато някой ми направи комплимент... малко, нали се сещаш.
    Иди легни некъде..

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    шизофрения, много си проста майна и веднага палиш, слаб характер тъй като това е форум всеки има право да си каже мнението, значи като те хвалят 2 страници е добре, ама аз като напиша 2 пъти че не ми харесваш банално ставало. Може да си най красивата жена на планетата, ама на мене не ми харесваш сеш са
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    шизофрения, много си проста майна и веднага палиш, слаб характер тъй като това е форум всеки има право да си каже мнението, значи като те хвалят 2 страници е добре, ама аз като напиша 2 пъти че не ми харесваш банално ставало. Може да си най красивата жена на планетата, ама на мене не ми харесваш сеш са
    По принцип бих се въздържал да коментирам, но искам да кажа, че аз не харесвам фолк диви и други подобни, но и аз не намирам нищо особено в това момиче, а като й прочетох и последния коментар от цялата работа само самочувствието й е "на ниво" Shizzo, ясно ни е на нас момчетата, че вие харесвате във вашия пол само естествената красота, това всеки го знае, но поне в теб аз не намирам нищо, което да ме впечатли и да ме накара да ахна, Tuzaro може и да харесва друг тип момичета, но съм сигурен, че ако му беше допаднала и на него, щеше да ти каже, защо се нахвърляте веднага на вкуса на хората?

Не се карайте ,ще ви кажат ,че не могат да повярват колко хлапашко и грозно се държите!Няма да могат да повярват ,че излизате от гимназията,а се нахвърляте един на друг
    само мили думи важат тука ...

Голям фен Аватара на JCoutureJunkie
    Град
    В близост до хладилника
    Цитирай Първоначално написано от deni4eto
    Не се карайте ,ще ви кажат ,че не могат да повярват колко хлапашко и грозно се държите!Няма да могат да повярват ,че излизате от гимназията,а се нахвърляте един на друг
    Ах мила,ти си станала и пак си започнала да даваш великите си съвети ли?Явно като гледам,нищо не си осъзнала...жалко,ама то трябва малко и акъл да имаш,нещо което явно ти нямаш.Каквато и рокля да си купиш,семпла или не,каквато и прическа да си направиш,каквито и обувки да си купиш,селянията си няма да можеш да я скриеш...Защото има разлика между спор и оплюване с цел вдигане на рейтинг и самолюбие!Докато не разбереш това (а и някои други неща) все ще си останеш онова невъзпитано и недорасло хлапе.
    Elegance is the art of refusal - Coco Chanel

Супер фен Аватара на Little_Lady93
    Леле не мога да повчрвам, че има хора като теб, наистина не мога!
    Видях те, не ми хареса, подминах без да коментирам. НО това, което заслужаваш е някой да ти каже какво представляваш за да слезеш на земята.
    Роклята ти не ми харесва, като цяло е демоде, да не говорим че е крайно неподходяща за телосложението ти, защото подчертава всичките ти несъвършенства (като пропорции имам впредвид). Прическата също не ми харесва. Сама по себе си е красива, но не мисля, че ти отива.
    НО... не е важно какво аз мисля или какво мисли някой друг! Важното е за теб това да е бил един прекрасен и изпълнен с емоции ден, и ТИ да си се чувствала красива и с настроение. Все едно кой как е бил на бала щом си е прекарал добре. Можеше просто да замълчиш и да си останеш едно от момичетата, които са пуснали свои снимки, но ти твърдо реши да се покажеш като проклетото, дранзещо, надуто и себично магаре в темата. ПОЗДРАВЛЕНИЯ!

deni4eto,миличка и снимките ли си махна..Хахах,недей че на комплекси ми мирише чак тука.Не си си изживяла детсвото май,а?

Мега фен Аватара на koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba
    снимки и т.н.
    абе Ани е излезла добре, но можеше и по-добре според мен.

Вили що не си я пуснала
    Щото очаквах повече от нея. Не е никак зле, но все пак очаквах нещо по-елегантно
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

не съм си махнала никакви снимки
    и колко пъти да ви повторя,че проблемът не е в това,че някой не ме е харесал ,а в друго но явно не можете да разберете
    и ще си говоря колкото и както си искам може да съм всякаква,но в никакъв случай няма да стана като вас: Ох ,мила страхотна си...
    и т.н. аз какво да направя,че тук един като каже нещо различно от другите всички го нападат?????
    както ще да де ,селянка съм,комплексарка съм,вие пък всички сте много готини и "не сте лицемерки"

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    ^ точно описа себе си. Никога не си казала на някого че не го харесваш, а хвърляш комплименти на всички. Аз съм единствената, която ти заяви че мисля че роклята ти е семпла за бал и ти веднага ме оплю. Точно аз съм различната от тебе, защото ти се мазниш на всички. Научи се да избягваш тва лицемерие, защото както виждаш през носа ще ти излезе.
    На мен някой хора ми казаха, че не ме харесват, но аз като съм ги харесала как да се изкривя и да кажа друго. Когато не харесваш някого го кажи, а не го използвай за защитна реакция, когато той ти каже че не те харесва.
    Имай малко собствено мнение и спри да се оправдаваш, никой не те обвинява в нищо. Просто ти казаха това което мислят.

селянка съм,комплексарка съм,вие пък всички сте много готини и "не сте лицемерки"
    Осъзна истината,мила..

мимс,кажи ми кои са тези всичките които сам им направила комплименти и съм се мазнила??????
    казала съм ,че точно три момичета ми харесват,и пак ти казвам ,че проблема ми не е в това,че не ти харесвам,а в друго- и това е,че претендираш ,че аз съм била семпла,ама и ти не си много добре ??на това се дразня!! кажи ми как да ти го обясня?

Голям фен Аватара на Ankh
    Защо не продължите на ЛС,достатъчно развалихте темата вече.
    Грозна картинка.
    "Че щастлив е оня, който вдигне пръв народното знаме и пролее кръв!"

Никой не ти иска обясненията..Там е въпроса,изписа цяла тема с обяснения,и сега е момента да си направиш нов профил,и да започнеш да се правиш на няква супер пекана ..Не се притеснявай , проблема не е в теб,просто си смотана.

Повече от фен Аватара на IfeTyy
    Ankh мен не послушаха, надявам се вече теб да!
    Само, когато всички около мен са различни, тогава ще бъда на мястото си!

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Абе, я стига сте се дърлили, че на мен чак ми писна, Ей сега ще заключат темата и няма да има повече снимки заради вас

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Щото очаквах повече от нея. Не е никак зле, но все пак очаквах нещо по-елегантно
    Ще пуснеш ли още снимки на Ани ? Или направо facebook ако има.. ;д
    Като си мисля за моя бал и общо взето моделите на роклите все си ги свеждам до нещо подобно на нейната...супер яка е.

Мега фен Аватара на koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от Goddess
    Ще пуснеш ли още снимки на Ани ? Или направо facebook ако има.. ;д
    Като си мисля за моя бал и общо взето моделите на роклите все си ги свеждам до нещо подобно на нейната...супер яка е.
    Най-добре да продължим на ЛС Пиши ми.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Град
    В.Търново
    Цитирай Първоначално написано от dunce
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    като й прочетох и последния коментар от цялата работа само самочувствието й е "на ниво"
    Мале вие за ирония не сте чували.. ни хумор, ни акъл.. не е добре тъй момчета

*неспам*
    http://i50.tinypic.com/2n6dlxt.jpg
    http://i49.tinypic.com/6oph0x.jpg
    http://i46.tinypic.com/15oxx6t.jpg
    http://i48.tinypic.com/vo1v1l.jpg

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от ShiZo
    Мале вие за ирония не сте чували.. ни хумор, ни акъл.. не е добре тъй момчета
    Освен че сме глупави и без чувство за хумор, за другата част от поста ми какво ще кажеш?

Мега фен Аватара на teenems

Не , не просто не успях да се въздържа
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си