.
Отговор в тема
Страница 43 от 130 ПървиПърви ... 333940414243444546475393 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 051 до 1 075 от общо 3283

Hybrid View

Град
    В.Търново
    Не, просто, масово нямате грам чувство за хумор.. впрегнала съм се била.
    Бях написала преди време че няма как да ми се срине самочувствието имайки предвид, че съм най-красивата жена на земята и следващия пост гласеше, че явно имам доста високо самочувствие и мнение за себе си.. Ей! Не сте в ред, чесно. Но предполагам, понеже не може да се "чуе тона", с който "пиша" тези неща, е проблем. Но при всички положения, не е мой..а ваш..
    А на всички мацки които ме защитиха не им обръщайте внимание. На половината съм им платила а другите са пак мои фейк профили..

Град
    Roma, Italia
    Като глутница освирепели кучета - "Ама аз, ама тя!".
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

оф спрете да спамите бе хора ! пишете си на лично и не ни занимавайте тука.не искаме да ви четем простоиите! Развалихте темата
    Боси по асфалта вървят си .... lqlqllq

Град
    В.Търново
    една приятелка, не от тази година, но за мен лично доста стилна и красива абитуриентка http://i50.tinypic.com/34ikzdk.jpg

Мега фен Аватара на December
    Цитирай Първоначално написано от ShiZo
    една приятелка, не от тази година, но за мен лично доста стилна и красива абитуриентка http://i50.tinypic.com/34ikzdk.jpg
    Тази със синьото повече ми харесва.
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Супер фен Аватара на PIF
    Just because she comes off strong,
    doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
    And even though she acts like nothing’s wrong,
    maybe she’s just really good at lying.

Град
    В.Търново

Мега фен Аватара на Colouring
    ShiZo-прелестна си!
    Особено на тия последните снимки,които качи!!
    А вие обърнахте,така иначе хубавата тема,в нещо супер тъпо.Вместо да се качват снимки от бала,тоо.. к'во станаа...

пускам снимки на най-добрата приятелка на сестра ми:

Mного интересен модел рокля И хубави гърди. Само не разбирам защо на първата снимка се вижда сутиен, а на следващите очевидно няма?
    И наистина ли е на 18/19години,изглежда по-възрастна.

това вече е интересно
    Ама тази година синьото явно е било много модерно като гледам

umnotodetence,на първата снимка се вижда сутиен,понеже това е късно вечерта,а не и беше комфортно да танцува и да се забавлява,а гърдите и да са навън.
    И да 19 годишна е. : )))

Град
    В.Търново
    доста дърта изглежда.. и плата на роклята нещо не ме кефи въобще.. определено е можела да изглежда доста доста по-добре, с тия яки цици

^ Хей,това си е твое мнение,уважавам го и няма да тръгна да се дразня с теб или пък да те обиждам,НО може да бъдеш малко по-мила и да спестиш коментари от рода на "доста дърта изглежда" , "това не ми харесва,онова не ми харесва",като че ли някой е длъжен да се влияе от твоето мнение. А и все пак, не може всички да са "Най-красиви на света",като теб.
    Много си сладка и красива,но ми идва в повече надменното ти поведение.
    Като че ли не си в форума да се забавляваш,а само защото искаш всички да ти правят признания колко си красива,слдка,невероятна и тн.
    Много ще ме извиняваш,ама трябва да си промениш малко държанието към останалите хора.
    Съжалявам,ако съм те засегнала с нещо,НО все пак всеки има право на мнение,аз уважих твоето,надявам се и ти да постъпиш така.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Според мен пък не изглежда кой знае колко по-голяма...
    Цвета и модела на роклята ми харесват супер много и й стои страхотно но на корема е просто... Жалко че е недоизпипана защото плата седи като увиснал корем..Пък и тая дупка отпред е все едно се е сцепил плата. Като изключим това момичето е било супер. А циците и наистина са \/

аз мисля,че пуснатите снимки от VictoriaSweet на момичето са страхотни,много ми харесва как изглежда мацката и вобще не ми излежда ДЪРТА,както някои хора се изказаха.

Град
    В.Търново
    Цитирай Първоначално написано от VictoriaSweet
    ^ Хей,това си е твое мнение,уважавам го и няма да тръгна да се дразня с теб или пък да те обиждам,НО може да бъдеш малко по-мила и да спестиш коментари от рода на "доста дърта изглежда" , "това не ми харесва,онова не ми харесва",като че ли някой е длъжен да се влияе от твоето мнение. А и все пак, не може всички да са "Най-красиви на света",като теб.
    Много си сладка и красива,но ми идва в повече надменното ти поведение.
    Като че ли не си в форума да се забавляваш,а само защото искаш всички да ти правят признания колко си красива,слдка,невероятна и тн.
    Много ще ме извиняваш,ама трябва да си промениш малко държанието към останалите хора.
    Съжалявам,ако съм те засегнала с нещо,НО все пак всеки има право на мнение,аз уважих твоето,надявам се и ти да постъпиш така.
    Голямо прозрение направи, че съм най-красивата на света, евала, че чак сега го осъзна. (това ще е следващото най-цитирано изречение, след предишното ми цитирано в поста ти..което е ирония като цяло, но няма значение, разбрах че не загрявате..продължавайте в същия дух ако ви кара да се чувствате по-добре) Аз се еб*вам, вие връзвате, че и се нервите.
    Направо ме убивате като ми се впрегнете такива.. дърта ми изглежда и какво? Не ми харесва роклята и какво? И пред мен да беше, същото бих и казала, какъв е ТВОЯ проблем, точно.
    А с кой и как се държа, мацка, избирам аз, "ако нямаш така.. нали.. нищо.. против"...
    Тук всички оценяват Външния Вид, по свои собствени критерии за красота , всичко друго е безсмислено да го оценяват, тъй като то не личи без да познаваш човека, лично. Ако все пак го правят, е пълна комплексарщина и/или завист.
    i'm done 4 once.
    http://i49.tinypic.com/k4bhjp.jpg

Мега фен Аватара на mynichka
    ^ даааааа, Мони е била страхотна
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Град
    В.Търново
    Цитирай Първоначално написано от mynichka

Shizo, не си прави свободни съчинения. Нищо лошо не съм казала за теб, а лИ си много далеч от истината-много си ми симпатична,единствено казах, че не ми харесва как се държиш с хората!
    И на мен ти не ми харесваш на бала си (казвам го,защото го мисля,а не защото не те харесвам като личност!) , но реших да не създавам интриги,защото има достатъчно! Но след като ти изказа негативното си мнение,защо и аз да не мога? Мислиш че с нещо ме превъзхождаш?
    А и знай,че външната красота е най-повърхносното нещо...Може да си с красива външност,но след като си с грозна душа,едва ли ще впечатлиш някого...Научила съм се да не съдя за книгата по корицата,така че и теб не мога да съдя или пък да упреквам,но просто знай-че не е важно колко си красива на външен вид,важното е да си с красива душа!
    Хайде край на споровете.
    Забавлявай се и направи нещо хубаво с живота си!
    Peace!

Град
    В.Търново
    Peace![/b]
    Личи си колко си малка и не можеш даже да си структурираш изреченията за да казват едно и също. Хем така, хем иначе..хем да ме оругаеш,за да спечелиш всички хора които не ме харесват, хем да излезеш добричка все пак; хем да ме провокираш да ти ударя една ма*на, но и да не излезеш избухлива и прибързана, казвайки нещо поучително накрая.. моля те мила.. знам че сега си на годините в които ти идва акъла и ти си възхитена от факта, но.. spare me.

Малка малка,ама поне се опитвам да се държа с хората,така както бих искала и те да се държат с мен! А пък ти-хем си голяма,апък акъл за 2лв. нямаш...

Мега фен Аватара на mynichka
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Град
    В бурканче Nutella ;дд
    пускам снимки на най-добрата приятелка на сестра ми:

Роклята ми прилича на халат. Въобще не ми харесва . .
    [size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

Цитирай Първоначално написано от ShiZo
    Ужас,голяям кич.А колкото до"дъртото" момиче,роклята не е мой стил,но тя е била уникална,стилна и различна и в никакъв случай не изглежда стара.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си