- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как бяхте на бала си? Снимки!
красива еееПървоначално написано от PIF
![]()
ShiZo-прелестна си!
Особено на тия последните снимки,които качи!!
А вие обърнахте,така иначе хубавата тема,в нещо супер тъпо.Вместо да се качват снимки от бала,тоо.. к'во станаа...![]()
пускам снимки на най-добрата приятелка на сестра ми:
![]()
Mного интересен модел рокляИ хубави гърди. Само не разбирам защо на първата снимка се вижда сутиен, а на следващите очевидно няма?
И наистина ли е на 18/19години,изглежда по-възрастна.
това вече е интересно
Ама тази година синьото явно е било много модерно като гледам![]()
umnotodetence,на първата снимка се вижда сутиен,понеже това е късно вечерта,а не и беше комфортно да танцува и да се забавлява,а гърдите и да са навън.
И да 19 годишна е. : )))
доста дърта изглежда.. и плата на роклята нещо не ме кефи въобще.. определено е можела да изглежда доста доста по-добре, с тия яки цици![]()
^ Хей,това си е твое мнение,уважавам го и няма да тръгна да се дразня с теб или пък да те обиждам,НО може да бъдеш малко по-мила и да спестиш коментари от рода на "доста дърта изглежда" , "това не ми харесва,онова не ми харесва",като че ли някой е длъжен да се влияе от твоето мнение. А и все пак, не може всички да са "Най-красиви на света",като теб.
Много си сладка и красива,но ми идва в повече надменното ти поведение.
Като че ли не си в форума да се забавляваш,а само защото искаш всички да ти правят признания колко си красива,слдка,невероятна и тн.
Много ще ме извиняваш,ама трябва да си промениш малко държанието към останалите хора.
Съжалявам,ако съм те засегнала с нещо,НО все пак всеки има право на мнение,аз уважих твоето,надявам се и ти да постъпиш така.
Според мен пък не изглежда кой знае колко по-голяма...![]()
Цвета и модела на роклята ми харесват супер много и й стои страхотно но на корема е просто...Жалко че е недоизпипана защото плата седи като увиснал корем..Пък и тая дупка отпред е все едно се е сцепил плата. Като изключим това момичето е било супер. А циците и наистина са
\
/
аз мисля,че пуснатите снимки от VictoriaSweet на момичето са страхотни,много ми харесва как изглежда мацката и вобще не ми излежда ДЪРТА,както някои хора се изказаха.
Голямо прозрение направи, че съм най-красивата на света, евала, че чак сега го осъзна. (това ще е следващото най-цитирано изречение, след предишното ми цитирано в поста ти..което е ирония като цяло, но няма значение, разбрах че не загрявате..продължавайте в същия дух ако ви кара да се чувствате по-добре) Аз се еб*вам, вие връзвате, че и се нервите.Първоначално написано от VictoriaSweet
Направо ме убивате като ми се впрегнете такива.. дърта ми изглежда и какво? Не ми харесва роклята и какво? И пред мен да беше, същото бих и казала, какъв е ТВОЯ проблем, точно.
А с кой и как се държа, мацка, избирам аз, "ако нямаш така.. нали.. нищо.. против"...
Тук всички оценяват Външния Вид, по свои собствени критерии за красота , всичко друго е безсмислено да го оценяват, тъй като то не личи без да познаваш човека, лично. Ако все пак го правят, е пълна комплексарщина и/или завист.
i'm done 4 once.
http://i49.tinypic.com/k4bhjp.jpg
^ даааааа, Мони е била страхотна![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Първоначално написано от mynichka
![]()
Shizo, не си прави свободни съчинения. Нищо лошо не съм казала за теб, а лИ си много далеч от истината-много си ми симпатична,единствено казах, че не ми харесва как се държиш с хората!
И на мен ти не ми харесваш на бала си (казвам го,защото го мисля,а не защото не те харесвам като личност!) , но реших да не създавам интриги,защото има достатъчно! Но след като ти изказа негативното си мнение,защо и аз да не мога? Мислиш че с нещо ме превъзхождаш?
А и знай,че външната красота е най-повърхносното нещо...Може да си с красива външност,но след като си с грозна душа,едва ли ще впечатлиш някого...Научила съм се да не съдя за книгата по корицата,така че и теб не мога да съдя или пък да упреквам,но просто знай-че не е важно колко си красива на външен вид,важното е да си с красива душа!
Хайде край на споровете.
Забавлявай се и направи нещо хубаво с живота си!
Peace!![]()
Личи си колко си малка и не можеш даже да си структурираш изреченията за да казват едно и също. Хем така, хем иначе..хем да ме оругаеш,за да спечелиш всички хора които не ме харесват, хем да излезеш добричка все пак; хем да ме провокираш да ти ударя една ма*на, но и да не излезеш избухлива и прибързана, казвайки нещо поучително накрая.. моля те мила.. знам че сега си на годините в които ти идва акъла и ти си възхитена от факта, но.. spare me.Първоначално написано от VictoriaSweet
Малка малка,ама поне се опитвам да се държа с хората,така както бих искала и те да се държат с мен! А пък ти-хем си голяма,апък акъл за 2лв. нямаш...
^ даааааа, Мони е била страхотна![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Първоначално написано от VictoriaSweet
Роклята ми прилича на халат. Въобще не ми харесва . .
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Ужас,голяям кич.А колкото до"дъртото" момиче,роклята не е мой стил,но тя е била уникална,стилна и различна и в никакъв случай не изглежда стара.Първоначално написано от ShiZo
не съм нан ичия страна,но просто надменното ти и арогантно поведение започва да ми става трън в очите.Няколко човека ти казаха,че не те харесват и ти се озлоби.Нищо лично но ти за разлика от момичето си минала годините ,в които ти идва акъла,но той от своя страна нещо не е на показПървоначално написано от ShiZo
А Криси ти снимки от твоя бал няма ли да пуснеш?![]()
не очаквах и да пропуснеш да се поузъбиш и днесПървоначално написано от krisito9212
разбрахме че имаш големи зъбки
![]()
Оу извинявай нещо не съм разбрала правилно.Първоначално написано от krisito9212
![]()
Колкото до зъбенето на мен баба ми като бях малка ми казваше "По-умния винаги отстъпва." та ми се струва доста подходящо за тук. Само показвате колко ви е акъла като отговаряте на всеки по-злобен коментар. Казал ти някой че не си хубава айде да отговориш, айде и тоя да се намеси, айде и на него да отговориш... Абе детска му работа. Да не повярва човек че е в тема за абитуриенти. Все едно нещо ще ви стане ако не отговорите на обидата или критиката на някой от виртуалния свят.(Това не се отнася към никой лично защото доста спорове имаше в последните страници и то не само покрай Шизо.)
не, няма какво да правя простои имам пълната свобода и дарба да дразня хората със всичко което правя, затова... я използвам
![]()
съвсем скоро заминавам да бачкам на сл. бряг ии... през х*я ми е общо взето какво се случва туказ не се стремя да поддържам някакво ампоа в този форум..както всички правят. За кой го правите?
Кефите се като някой от форума ви хареса и се нервите и отговаряте когато някой ви се репчи (който от своя страна поддържа имиджа на тежкия, който всъщност се репчи на абсолютно всеки) и общо взето вкарвате такива емоции които не са грам нужни в един форум, в който отговорите би трябвало да бъдат стриктно по ТЕМАТА му. А не като това което пиша аз в момента. Ако си обогатявате самочувствието от думите на хората във форума... просто ...нямам думи..
Аз играя роля, а най-лошото е .. че вие не го правите, а това всъщност наистина са ограничените ви плоски интереси ...