- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как бяхте на бала си? Снимки!
Благодаря..![]()
Роклята е много сладка и си била много хубава.Единствено мисля, че ще е било по-добре, ако роклята е била с една педия по-къса. Лично мое мнение. Визията ти е точно такава, към каквато, според мен, трябва да се стремят абитуриентките - свежа и младежка.
![]()
Можеш да имаш всичко в живота, ако жертваш всичко останало за него.
Ти си много хубава, роклята е сладка... Но някак си тези рокли са ми много банални, много често срещани.Това ест. не означава,че не са хубавиПървоначално написано от Lorein
![]()
Целта оправдава средствата !
Много сте красиви всичките![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Прекрасни сте :* А между другото и аз да се запиша да следя темата,че тази учебна година е и моят бал![]()
Добре, че си я сменила. Това стърчащо нещо е ужасно, така си връзвам косата, когато отивам да хвърля боклука.Първоначално написано от poLito36
poLito36 - готина рокля. Харесва ми много.Свежа,младежка,не е кичозна. Обувките малко не ми се вписват с тази рокля. Бих избрала други,но ти си се харесвала така,което е важното. И ръкавиците не ми допадат много. А прическата,с която си била на бала е много по-добра от тази,която сигурно е пробна. Хубаво е,че не си с масовите екстешъни,а си заложила на естественото.
Благодаря на всички за мненията.. и честно казано наистина мислих за удължения обаче фризьорката ми реши, че тази година масове се правят букли и категорично забрани да си удължавам косата![]()
![]()
Ето как:
- - - СНИМКА - - -
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
Не, че нещо, но ти като каква се явяваш? Ако трябва да коментирам теб в лицето приличаш на риба, имаш малко заспал поглед (тип овчи). Не се обиждай, щом ще си казваме истината в очите. И като критикуваш другите се опитваш да прикриеш нещо ли ?Първоначално написано от Shiz0
Първоначално написано от sustav
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Има още време до негоАко не сте мн дърти мога да ви поканя като стана абитюриент :Д
Първоначално написано от Trollrusos
Първоначално написано от cazzo
Да и аз съм забелязала, че очите ти са някак като клюмнали надолу :ДПървоначално написано от sustav
Тссс хораа ся кво определяте външноста?? Нима вие сте перфектните красавици?? Виж няма перфектен! Не разбирам защо критикувате Shiz0 без абсолютно никаква причина? А кой знае дали въобще сте я виждали да критикувате очите и?! Аз лично съм виждала снимки на Shiz0 от бала и мога да ви кажа че е уникална~! Така че ако някой не ви харесва външно по-добре си мълчете там в ъгъла, вместо само да плюете по хората! /Така спирам с професорските си лекции.Първоначално написано от nimfetka7
/
П.С Уникални абитюрентки си имаме във форума бее!![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Skaarj - ако не си много стар аз ще дойда с теб![]()
Ужасни сте.Малко някой да каже нещо, което не ви изнася и веднага почвате с обидите. Най-лесно е да намери кусур на някой и да го обидиш. 100% съм сигурна и че вие не сте перфектни, за да критикувате другите. Да, Shiz0 и мен понякога ме дразни с острите си коментари, но не може да й се отрече, че е хубава и чаровна.
Всички сте много хубави![]()
Ех.. тъкмо се зарадвам, че някой пак е качил снимки и то пак каранци... стига вече...
"Пеперудата е влюбена в огъня, но изгаря в него. Не искам и ти да изгориш - и мен ме боли от изгарянията ти."
http://prikachi.com/images/184/3801184V.jpg
http://prikachi.com/images/180/3801180C.jpg
Това е вече когато прическата ми беше нацяло паднала, но пък и вече не ми пукаш как изглеждам![]()
Иначе като цяло на бала си не съм особено доволна от това, как изглеждахНе беше както си го представях
![]()
And then my soul saw you and it kinda went:"Oh there you are. I've been looking for you"
Много си хубаваа и косата ти е прекраснаПървоначално написано от MissStunning
![]()
ооо,много ти прилича този цвят =D>Първоначално написано от DragonLady
|
![]()