- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как бяхте на бала си? Снимки!
Нещо прическата тип "телевизор" и изкуствения тен са ми в повече. Иначе роклята ...с много уговорки може да се преживее.
Не знам,аз си падам по по-изчистения вид, дори камъните на моята рокля се чудих дали да не им кажа да ги махнат,ама майка ме нави да ги оставя за акцент.
maDamn
Тая мадама е ужасна. Роклята ѝ изобщо не ми харесва, нищо, че е в хубав цвят. Косата ѝ също е шок и потрес.
Искам и аз да покажа хубави съученички, но за да не ми се сърдят ще пусна снимки заедно.
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...45706167_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...46218465_n.jpg
Смело мога да кажа, че всички от нашия клас бяха страхотни и нямаше никакви потресаващи изгъзици в стил последната.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Благодаря, но тенът не ме радва, не е здравословен и не планувам рак на кожата за себе си.Въпрос на избор. Не виждам защо хората не оценяват естествения си тен.
е добре бе момиче всички ли латиноамериканци, африканци и т.н. имат рак , изглеждаш умно момиче а говориш простотиинорвежците могат да оценяват белия си натурален тен ......ама там нямат лято като нашето и море
няма да умреш от един час на слънцето , витамин Д е полезен ако не си чувала![]()
Последно редактирано от valentão : 05-25-2013 на 16:38
ОМГГГГГГ , и кое е правилното от научна И естетическа гледна точка ???а дори ГРЕНДЛАНЦИТЕ имат тен![]()
Последно редактирано от valentão : 05-25-2013 на 16:40
Ти нормален ли си ? При латиноамериканците и африканците и въпрос на ген. По-голямо наличие на меланин в кожата. Това им е вродено. Постоянното излагане на слънчеви лъчи , без особена грижа за кожата,може да доведе до отвратителни последици.Пък и щом тя се харесва,какъв е проблемът?
Последно редактирано от granger : 05-25-2013 на 16:50
maDamn
Африканците и латиноамериканците си се раждат с такъв тен - разликата е огромна? И кой е казал, че не излагам на слънце. Просто се мажа със слънцезащитни продукти и не се пържа. А и ако прочетеш за тена ще видиш, че той е естествената защитна реакция на тялото към вредните слънчеви лъчи. Такова чудо като полезен слънчев тен няма.![]()
Естетиката е субективно понятие. За теб тъмен тен може да е нещо красиво, за нея не. Африканците и латиноамериканците са с естествен тен. Не се препичат целенасочено, за да са тъмни. Колкото до рака - вземи порпочети малко кой тип и цвят кожа са предразположени към ракови заболявания и тогава си подбери отново аргументите.
Като цяло изказването ти беше доста малоумно. Все едно да кажеш на африканец "Абе, много си черен, вземи се избели, малко, че така не ми харесваш на мен".
П.П Честито на тазгодишните абитуриентки.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
еми като не ви харесва слънцето марш на севертам е доста пустош и вие ще сте приветствани като добре дошли да развивате тамошните АГРО КУЛТУРИ
то и като караш кола или като се возиш в автобус може да умреш , я кажете дали ходите пеш ? уааа уат а факин булшит
Логика...съвсем яко отсъства при теб!
maDamn
е нали говорим за рак , що карате леки коли , нали в твоя случей слънце ти се возиш което също ще е смъртоносно ако следваме твоята логикапросто да си бяхме признали отначалото да не разнищваме по нататък , примерно че момето има комплекси за визията си и неще да се пече и т.н.
![]()
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...11211349_n.jpg
не е моя бал, бях гостенка![]()
Рак и леки коли кога станаха синоними? Образовай се. Липсата на запетайки прави мнението ти неразбираемо.
Не си струва да ти обяснявам, Много плоско разсъждаваш.
maDamn