- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как бяхте на бала си? Снимки!
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n..._4293471_n.jpg
вЕрно,че беше 2010..ама ме гони носталгията![]()
Амиии... ти си светличка и тъмнокестенява, нали? В общи линии тоя тип сме благословени - всички цветове ни отиват :д
Много би бил труден изборът обаче, ако и двете рокли могат да изглеждат точно като на картинката. Бих заложила на първата сякаш. Цветът е по-тежкарски, черната дантела е страхотна... обаче за тази трябва много тъничка талийка, докато вторият модел ще стои горе-долу на всякаква фигура, а и при него се опасявам, че тези златисти неща в долната част няма кой да ги направи да изглеждат така.
Отсега ли избираш и ти?![]()
И аз май повече залагам на първата. ;3
Иначе аз избирам от две години вече хаха.Толкова много модели смених през първата една, но като попаднах на този сайт, цялостно си промених представата за бална рокля. Страшни чудесии има тук, а сватбените пък колко са красиви.
За сватба пък ми е прекалено рано, но ми се прииска с тези красоти.
![]()
Ехх , Розова пантерке уцели ме право в десетката с това сравнение с Койна Русева и то не за друго , а защото майка ми винаги ми казва,че съм такъв тип жена като нея , а именно с по-студено и сурово излъчване и поглед,който знае какво иска и търси :Д Това са нейните думи , де .. :Д
To infinity and beyond.