Първоначално написано от Lilanda Не бе, просто не ми ги отваря. ;с На мен ми ги отваря, аз нямам бан на IP, на теб не иска, причината е ясно.
Първоначално написано от papugai На мен ми ги отваря, аз нямам бан на IP, на теб не иска, причината е ясно. Странно как имам бан по IP, а съм във фейсбук в момента, хм? Ще се научиш ли да спреш да спамиш в тази тема?
Първоначално написано от Lilanda Странно как имам бан по IP, а съм във фейсбук в момента, хм? Мога да ти обясня как става или не да обясня на теб, а на останалите, които се питат ти как го правиш
Първоначално написано от papugai Мога да ти обясня как става или не да обясня на теб, а на останалите, които се питат ти как го правиш Напоследък доста хора блокирам тук поради малки провинения, искаш ли да си поредния?
Първоначално написано от Lilanda Напоследък доста хора блокирам тук поради малки провинения, искаш ли да си поредния? Това звучи като заплаха, такова ли е ?
Първоначално написано от papugai Това звучи като заплаха, такова ли е ? Добре си се насочил. към bubaduc: Само първите двечки, плийс. ПС: Страхотна си, затова искам и тях.
Първоначално написано от Lilanda Добре си се насочил. И с какво ме плашиш ?
Правила