Първоначално написано от Lilanda Няма да имаш моето внимание никога повече. И каква е разликата със сега ?
Първоначално написано от papugai И каква е разликата със сега ? СТИГА СИ СПАМИЛ ЗА БОГА! :@ ПС: След 2 минутки ще започнеш да разбираш каква е разликата.
Първоначално написано от Lilanda СТИГА СИ СПАМИЛ ЗА БОГА! :@ ПС: След 2 минутки ще започнеш да разбираш каква е разликата. Значи по-добре за мен, сякаш не знаеш, на какво съм способен, досега само четенето ти ме е спирало.
Първоначално написано от papugai Значи по-добре за мен, сякаш не знаеш, на какво съм способен, досега само четенето ти ме е спирало. Никой не е казал, че няма да те чета. :Д
Първоначално написано от Lilanda Никой не е казал, че няма да те чета. :Д По-добре не чети, след 2 минути започвам
Първоначално написано от papugai По-добре не чети, след 2 минути започвам Виждам, че те е страх от заплахата ми, щом отвръщаш с друга.
Първоначално написано от Lilanda Виждам, че те е страх от заплахата ми, щом отвръщаш с друга. Флиртувам, ма, кви заплахи ти се привиждат.
Правила