- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как бяхте на бала си? Снимки!
Да бе, с червената коса, която както чухме преди е адски традиционна и скучна.
Само понеже отговори, ще си напиша мнението:
Да, точно този нюанс червена коса е мегаскучен, всяка втора е с него. Само дето за разлика от естествен кестеняв цвят, не отива на всяка. Косата има точно НУЛА блясък (мисля, че е от боята, рядко съм виждала добре подхранена червена коса), накъдрена е кофти и изглежда проскубано. На живо евентуално се разминава, ама на снимка си личи много. Кичурът покрай лицето стои като колосан. Приятелката, която я е къдрила - искрено се надявам да не е било фризьор това, й е направила обем отстрани на главата, но не и отгоре - прилича на табуретка, отново е демоде.
Дали отива на роклята или не, няма да коментирам, щото е въпрос на вкус. Връзките отзад не ми харесват, защото евтинеят. Отпред изглежда много добре, хубаво й подчертава фигурката.
Момичето на аватара е толкова, толкова хубаво, на снимката си личи, че има и хубава фигура. Можеше да си хареса нещо по-ненаправено, за да се възползва от нежните си черти, с този грим и коса ги е убила. Примерно меки къдрици, както при Нели, щяха да й отиват много.
/абсолютно мое мнение, не задължавам никого с него. Личното ми мнение е, че визията на бала, както и навсякъде другаде, трябва да отразява теб. В случая смятам, че това със сигурност не е оптималната визия за нея.
Имах съученички, чиято визия не ми допадна, обаче като ги погледнех - това си беше толкова "тях" - цвета, модела, аксесоарите, просто ахваш от това колко логичен е изборът![]()
Последно редактирано от PinkPan7her : 07-14-2015 на 07:55