- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как бяхте на бала си? Снимки!
Изобщо близките поне не ви ли казват кое ви стио хубаво и кое не. Иначе рокличката е сладка![]()
Толкова женска злоба, в една тема, не бях виждала![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Е ква женска злоба, то да беше 1 отрицателен комент айде може и да е нещо такова (пак се съмнявам де) ама са за последното момиче и аз съм съгласна, че роклята и е като перде и не и отива ама бъобще. Не стига, че корема и така изглежда двоен, ами и цвят и модел са гадни. Не ми се обиждайте, моля.
къде я видя тая злоба, изказват се мнения просто
Доколкото си спомням, и на теб не ти беше много приятно, когато всички критикуваха роклята ти от бала syringe.Първоначално написано от koshtramba
Тогава колко човека се нахвърлиха върху теб..
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
BlackWings е много хубава.
Супер тъпи са коментари от типа "евтина рокличка" .
Абе я си трай там...
Момичето е хубаво,роклята и е хубава и и отива - какъв е проблема?
После що някой били смешни - ами,щото гледате да се изкарате големи гъзари и като дадете много пари за някаква рокля,която никога повече няма да сложите,мислите,че ще бъдете най-яките.
Защото щом е скъпа,значи ще ви стои добре и ще изглеждате добре -мм,да ,ама не. Някой стават смешни,като се накичат като новогодишни елхички и си сложат моден парцал,който не е за тях.
^ Каза голямата "хубавица"...![]()
Многоо прости патки сте честно
Точно тия, дето много плюят бяха и винаги са били кокошкарки разбирачки![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Vampire_girl_ благодаря за милите думи![]()
И да , роклята ми не е от най-скъпите , и въобще не ме е срам от това ПЪК!![]()
Дори се гордея че успях да се харесвам и да изглеждам добре , и да си прекарам супер , без да докарвам на родителите си финансови проблеми с огромни неоправдани харчове , само за да лицемернича и парадирам в някакво фалш-представление пред някакви снобари с рокля , която струва колкото 2 месечни заплати.
И brytallent е страхотна да , съгласна съм![]()
1во MyDuality ,може да не е първа красавица ,но роклята и е хубава!
обаче с тая англия ...разбрахме че живееш/си живяла там ...няма нужда от толкова натякване![]()
BlackWings ми хареса![]()
и harabelka тъпите изказвания си ги набутай отзадтва че мама и тати имат пари и дай да обиждаме обикновените хора.... и нищо лично ама блекуингс ми хареса 82191928192 пъти повече отколкото розовата мацка..
![]()
бтв имаше едно момиче със синя рокля-мнооого хубава![]()
и още от началото на темата mynichka и billytalent ми харесват супер много
![]()
Syrigne наистина изпростя тогава , хвърча огън и жупел като и казаха мнението си за нейната рокля , направи ги на пух и прах всичките, че нищо не разбирали видиш ли ...
Пък сега критикува наред с думите "по добре ли е да лъжем момичето , долно е"
Не че нещо , ама като казваш предпочитанията и мнението си и искаш да ти го уважават или поне приемат , тогава и ти приемай това на другите![]()
Абе подкрепям harabelka за това, че наистина има някой момичета, на които просто тялото им не е пригодено за този тип рокля.Не говорим за вкус за рокля, съчетание, или нещо друго. Говорим за телослужение и по-специално коя рокля ще прикрие дефектите, и ще подчертае хубавото в тялото! Не може да имаш шкембе 2 метра пред теб, и плата на шкембето да е прозрачен... Нз, не ги разбирам тези момичета, наистина.
Аз пък най-харесах Спейс Лейди /ако не се лъжа, не ми се търси сега/ - момичето със супер прическата и зелената рокля.
Първоначално написано от koshtramba
точно ти дето с оная гадна синя рокля,беше с някво голямо деклоте,а нямаше кво да сложиш![]()
та,айде спри,че се излагаш вече
Хаххаха верно, аама я изпълвах с голямото си сърце.
Как не трябва да изглеждате на бала си :
Още едно според мен доста хубаво момиче, с правилни черти, което просто се е подиграло с визията си :
![]()
vampire_girl_ Благодаря![]()
BlackWings е много,много хубава и чаровна
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Аз не мога да ви разбера честно казаноУж всеки имал право на мнение, а пък ако някой критикува него най-много се сърди точно този, който е говорил някой си друг колко зле е бил. Пък и мисля, че начина да изкажеш мнение [най- вече за такова събитие] не трябва да бъде с някакъв упрек колко грозен е някой си. Това красотата е толкова субективно нещо и точно затова такива заключения точно пораждат конфликтите. Но да си призная честно с тази тема искрено се забавлявам и първо като вляза във форума отварям именно нея
![]()
![]()
И да не е спам ето две снимки от бала на приятеля ми, които не съм пускала преди![]()
http://storage3.album.bg/7e7/dsc0306...3_14491859.jpg
http://storage3.album.bg/8a1/100_355...8_14274907.jpg
Определено billytalent и mynichka са страхотни БРАВО перфектен вкус
Определено..Първоначално написано от Ufff
СТРАХОТНА Е!
Иначе..
На мен billytalent не ми харесва..Просто мнение.
http://photos-d.ak.fbcdn.net/hphotos..._5433518_n.jpg
Роклята в цвят шампанско ееее....<3333
http://photos-g.ak.fbcdn.net/hphotos..._1175692_n.jpg
А прасковената!!! (h)
Ей къде ги намери тия сладури. Познати ми се виждатПървоначално написано от Bianca
![]()
Определено всички са вложили много труд,старание и всички са
невероятни.
Страхотни сте момичета !!!![]()
http://195.149.248.189:8080/2009-06-...e251_920x0.jpg
това момиче наистина много ми хареса![]()
trittico - страхотна си,голяма симпатяга !
Brave_Heart - имаш страхотна визия ,страхотна рокля и цвета ми хареса
MyDuality ..
сега и аз![]()
на мен лично ми хареса розовата рокля
аз не съм по розовото ,но като я видях и още повече на теб много ми хареса . нещото ,което не ми хареса беше косата ти отгоре ,иначе много добре надолу . там където си на бала на приятеля си ,не ми хареса честно . но розовата рокля е добър модел, изчистен и семпъл ,не някой селски кич
mynichka![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.